aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 29 Ağustos - 7 Eylül arası. Dayalı döşeli ev. Konyaaltı cad. 2. sırada. Deniz manzaralı. Konyaaltı Plajlarına yürüyerek 7-8 dak., restoran ve kafelerden oluşan deniz kenarındaki Atatürk Parkına 2-3 dak. uzaklıkta. Ev 3 kedi dışında boş olacak. Evet... ''Kedileri severim, onlarla oynar ilgilenirim, sabah akşam su ve mamalarını veririm, kaka yaptıklarında (2 günde bir) naylon poşetle kakalarını alıp çöpe atarım, evi bulduğum gibi bırakırım'' diyorsanız, özel mesaj yoluyla iletişebiliriz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 iyiymiş valla umarım aynı niyetlerde bir tatilci bulursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 nasıl olacak bu anlamadım? forumdan hiç tanımadığın birine, eşyalı evinin anahtarını verip 1 haftalığına teslim mi ediceksin? mangal gibi yürek varmış vallahi... bu arada kedileri severim, antalyayı görmek istiyorum, slm nbr tnşlmmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu forumda birbirini tanıyan onlarca insan var, herkes senin gibi "bakın site açtım hadi beğenin facebookta paylaşın" diye gelmiyor foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 karşılığında böbrek veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Holy said: bu forumda birbirini tanıyan onlarca insan var, herkes senin gibi "bakın site açtım hadi beğenin facebookta paylaşın" diye gelmiyor foruma. hayırdır kıskandın mı? dreamweaver filan indir kurcala, belki bi şeyler öğrenirsin... :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok ben insanlığa faydalı işlerle uğraşıyorum daha çok. senin siteleri hacklemek için hacking 101 dersleri almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 909a kadar yolun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 epey iyimiş ya bu başka bir vakit olsa atlardım heralde bu arada konuyu yeni üye olan bir spam hesap açtı sandım da madalyayı görünce bir VMMM çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yav said: bu arada konuyu yeni üye olan bir spam hesap açtı sandım da madalyayı görünce bir VMMM çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Madalyadan cok kayit tarihine bakmak daha mantikli. Umarim emanet edebilecegin birini bulursun ve o da iyi niyetini suistimal etmez. GL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 madalyalı adamın açıp kayıt tarihine niye bakayım yav. 2 günde 1000 mesaj nasıl atsın spam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 vlla bnde paticikten bildğm insanlara gerçek hayatta tanıdıklarımdan daha çok güveniorm.. herşeylerini buraya yazdıkları için euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 haha var öyle bir şey hakkaten ben de bu devirde açıkçası internette birçok farklı yerde belli bir süredir izi olan birine sanal ortamdan daha çok güvenirim gerçek hayatta karşılaştığın adamın ne çıkacağını bilemezsin çünkü....şaka maka ne biçim bir devirdeyiz o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mesela bu yav fotoğrafçı, kardeşler düğün salonlarına numarasını falan yazıcam bu adamın düğün fotoğrafçısı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 öce eve bakmak laızm güzel mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bahsi geçen yer güzel yer arkadaşlar.Gidecek olan böbreğe dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bisi olmaz, olurda böbrek giderse [email protected]'a sikayet mesaji atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bi dürüm ısmarlarlar en fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oha bizim orası lan, kimsin sen? bir saat içinde barbarosun önünde ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 oha izmirde olsam simdi evde kedilerle, cat in da vodka partisi yapiyodum le fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ingenious said: Holy said: bu forumda birbirini tanıyan onlarca insan var, herkes senin gibi "bakın site açtım hadi beğenin facebookta paylaşın" diye gelmiyor foruma. hayırdır kıskandın mı? dreamweaver filan indir kurcala, belki bi şeyler öğrenirsin... :-] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 klimada varsa çoluk cocuk ben geleyim.buzdolabını fulle.kredi kartını masaya koy ve git. - ups bayrama denk geliyormuş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar