Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 4.3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bkz.
Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum)
TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise)
WotLK 2x legendary

kolyeyi sayarsan vanilla 4. :D

btw mage t13. ps falan degil ahahah.
http://i435.photobucket.com/albums/qq80/saracens/roflmaget13.png
Mesaj tarihi:
said:
Mortal Strike damage has been increased by 12%
Two-Handed Weapon Specialization weapon damage increase has been increased to 15%, up from 12%

şaka gibi vuruyordu ms yüksek resilere, yetersiz aslında buff ama hiç yoktan iyidir.

warlocklara sevindim baya.
Mesaj tarihi:
Ya 3D chest armor göremeden silinecek şu oyun harddiskimden ya ben ona yanıyorum. Deathwing neymiş. Yokmu grafik okuyan yaw ? Grafiker yokmuş blizzard'da. TBC başlama alanlarında uçulmamasının sebebide programcı yetersizliğiymiş TBC kodlarına hiç dokunmamışlar. Kazandıkları parayla nabıo bunlar yaw.

/delete Chris Metzen
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

deadwoll said:

Bkz.
Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum)
TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise)
WotLK 2x legendary

TBC'de bow vardı birde sunwell drop

Bow'u saydım ya, warglavie'leri 1 legendary sayıp yaptım hesabı :P
Mesaj tarihi:
koca ek paket elementler üzerine kurulu insan utanır sadece rogue için yapacağı itemi fist weapon,axe,mace şeklinde yapar shamanla paylaşır.

not:forumlarda itemin sadece roglar tarafından kullanılabilen bir dagger olacağı yazılıyor.
Mesaj tarihi:
cidden ayip lan, roguelari calisiyor resmen herifler

asil yandigim asla bi tank legenderysi yapmicaklarini solemis olmalari, lan usenmeselerde derpwing icin bide kalkan atsalar ama derp knightlarla drood tanklar sagolsun asla ole bisi olmicak
Mesaj tarihi:
öfff bu ne abi ne fosili ne alakası var dünya yarıldı diyoruz şaman diyoruz adam kurbanlık koyun kafatası koymuş shouldera yazıklar olsun

http://us.media5.battle.net/cms/gallery/GJCZXLFZLE191316046818760.jpg
Mesaj tarihi:
Adamlara "değişik şeyler yapsınlar hep aynı hep aynı" dedini", adamlar t13'ün şu zamana kadar çıkan tüm setlerinde gerçekten çok nadide işler yapmışlar ve buna rağmen Sam yaklaşımı sürüyor hala.
Mesaj tarihi:
omuza totemmmi dikiceklerdi?

gayet shamani andiran bi set olmus, ilk bakista aha shamandir bu dedim ben ki shaman setlerinin ne kadar boktan oldugunu hatilarsak top 3 e oynar bu tip olarak

ama gene penis cizmisler ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
of be! Orgrimmar zaten berbat kokuyor, şimdi ortalıkta kelle paça omuzluklara konmuş iyice leş kokacak ortalık.Hem O shoulderlar ne yaa! Ego mu tatmin edicez gözümüze sokuyorlar ORClarda.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Şu sete bari laf etmeyin, bildiğiniz epic şaman seti olmuş, belki en iyisi.

sen ne anlarsın shamandan hayatında shaman mı oynadın
bildiğin çapulcu seti işte
  • Yeni Oluştur...