Kaede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 quixef said: Bir de bir expansion da iki legendary olmaz wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bkz. Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum) TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise) WotLK 2x legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bkz. Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum) TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise) WotLK 2x legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Takıldığınız yere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 deadwoll said: Bkz. Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum) TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise) WotLK 2x legendary kolyeyi sayarsan vanilla 4. :D btw mage t13. ps falan degil ahahah. http://i435.photobucket.com/albums/qq80/saracens/roflmaget13.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 said: Mortal Strike damage has been increased by 12% Two-Handed Weapon Specialization weapon damage increase has been increased to 15%, up from 12% şaka gibi vuruyordu ms yüksek resilere, yetersiz aslında buff ama hiç yoktan iyidir. warlocklara sevindim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 deadwoll said: Bkz. Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum) TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise) WotLK 2x legendary TBC'de bow vardı birde sunwell drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Warlock gene nerf yemiş pffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Ya 3D chest armor göremeden silinecek şu oyun harddiskimden ya ben ona yanıyorum. Deathwing neymiş. Yokmu grafik okuyan yaw ? Grafiker yokmuş blizzard'da. TBC başlama alanlarında uçulmamasının sebebide programcı yetersizliğiymiş TBC kodlarına hiç dokunmamışlar. Kazandıkları parayla nabıo bunlar yaw. /delete Chris Metzen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Absolut said: Warlock gene nerf yemiş pffffff. abi ne nerfi. hayatının buffını almış dest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 lord_gorthaur said: deadwoll said: Bkz. Vanilla 3x legendary (unuttuğum var mı bilmiyorum) TBC 2x legendary (eğer main + offhand = 1 ise) WotLK 2x legendary TBC'de bow vardı birde sunwell drop Bow'u saydım ya, warglavie'leri 1 legendary sayıp yaptım hesabı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 tam okumamışım soz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 koca ek paket elementler üzerine kurulu insan utanır sadece rogue için yapacağı itemi fist weapon,axe,mace şeklinde yapar shamanla paylaşır. not:forumlarda itemin sadece roglar tarafından kullanılabilen bir dagger olacağı yazılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cidden ayip lan, roguelari calisiyor resmen herifler asil yandigim asla bi tank legenderysi yapmicaklarini solemis olmalari, lan usenmeselerde derpwing icin bide kalkan atsalar ama derp knightlarla drood tanklar sagolsun asla ole bisi olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 öfff bu ne abi ne fosili ne alakası var dünya yarıldı diyoruz şaman diyoruz adam kurbanlık koyun kafatası koymuş shouldera yazıklar olsun http://us.media5.battle.net/cms/gallery/GJCZXLFZLE191316046818760.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Adamlara "değişik şeyler yapsınlar hep aynı hep aynı" dedini", adamlar t13'ün şu zamana kadar çıkan tüm setlerinde gerçekten çok nadide işler yapmışlar ve buna rağmen Sam yaklaşımı sürüyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 omuza totemmmi dikiceklerdi? gayet shamani andiran bi set olmus, ilk bakista aha shamandir bu dedim ben ki shaman setlerinin ne kadar boktan oldugunu hatilarsak top 3 e oynar bu tip olarak ama gene penis cizmisler ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Valla ben çok beğendim shamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Shaman seti çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 saçma salak dinozor fosili koyucaklarına kurt kafası falan koysalarmış keşke eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 of be! Orgrimmar zaten berbat kokuyor, şimdi ortalıkta kelle paça omuzluklara konmuş iyice leş kokacak ortalık.Hem O shoulderlar ne yaa! Ego mu tatmin edicez gözümüze sokuyorlar ORClarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 epic set değilde sanki bir dungeon rare seti gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şu sete bari laf etmeyin, bildiğiniz epic şaman seti olmuş, belki en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Dest ne ya mage gibi bişi o. Warlock dedin mi aff veya demondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Gangren said: Şu sete bari laf etmeyin, bildiğiniz epic şaman seti olmuş, belki en iyisi. sen ne anlarsın shamandan hayatında shaman mı oynadın bildiğin çapulcu seti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar