ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Öyle olması gerekiyor ama kapalı hala serverlar. Netten baktım bu arada http://eu.battle.net/wow/en/status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 gelmiş geçmiş en kötü shaman omuzluğu yeni gelen pvp setteki. transmog olmasa utanırdım giymeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Deathwingi kestim ama tam bir hayal kırıklığı. Aynı daggerdan iki tane düştü Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oha lfr ile kesiliyo mu bu kadar hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lfr'de dw fightında wipe yemek için çaba göstermek lazım. o dw'nin sırtındaki fight en zorlayanı oldu şimdiye kadar. millet patır patır uçuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Addleri kestiğin sürece bişey yok LFRde. Biz bi defa wipe yedik sadece, hiç bişey bilmeden okumadan girdim maintankladım bide sdf. Sırtına çıkamadım ama ya dw amcanın. Son phase e kadar herşeyi kesmişler öyle girdim raide. Neyse lockout yok belki onlardan loot gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şuan hiçbirşey bilmeyen 9 tane adamı ICC 25 man'e sok, başlarında dur her bossu 10 sn ye anlat. Baştan sona yapın bütün bossları. İşte LFR öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sırtına çıkıp trinketimi de aldım. Oh mis. Eveet wow da böylelikle bitti. Hadi başlasın SWTOR =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu LFR wowun sonu mu oldu acaba ya yani hani ben de content görmek için oynuodum da en azından bi 1,5 ay sürüodu vay ak ile, normal 10 man zorlukta, slackleye slackleye, hem bi challenge oludou bize kesince seviniduk, contenti görüp kapatioduk accountları. böle LFRDe one shotlayıp gidiosan, 1 haftada contenti bitirip oyunu bırakırsın, Zaten oyuncu kaybedio wow, nie böle bişeye girişti anlamadım, oyuncu sayısı arttı mı ki acaba böle bi sistemden dolayı kısa süreliine artıp sonra iice düşecek gibi gelio, böle son kapamadan önce fiyatı %50 e çeken mağazalar gibi şu an resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 boss gorunumlu dummye vurup content gordum diyorsan goruyorsun iste. baya kotu ve zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bi kere arkadaşlarınla değil random insanlarla oynadığın ve hiç bişey bilmeden bile kesebildiğin için öyle çok bi eğlencesi yok. Ama sonuçta içerik mi? İçerik. Deathwing yine seni sırtından atmaya çalışıyor, Hagrada yine buzdan kaçamayanlar ölüyor. Fakat cidden şu saatten sonra wow oynar mıyım bilmiyorum. TORdan feci baymam lazım dönmek için. VAY AK toplanmadığı sürece LFRde kestiğim bossla Heroic kestiğim boss aynı şey benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 WoW'dan baymışlar için tam bir ilaç LFR orası kesin. Ayrıca oyunda ki bütün raiderlar içinde sürekli yapılmasını gerektiriyor. Eskiden seti raid+valor+pvp bosstan alıyordun, şimdi raid+LFR+pvp bosstan alıyorsun. Ayrıca baya baya progress yapmaya yarıyor. Önce gidip bossu LFR de kesince 10 wipeda kesilen boss 2-3 wipeda iniyor. Baya ortamı skilleri falan öğretiyor. Sevdim ben LFR'yi onun sayesinde combatları en zor anlayan raiderlarımız bile gayet çabuk alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 kafasiz ya bu adamlar cata nin ilk basinda her seyi dogru yaptilar, sonra content patch diye zul zul cikarip oyuna zerre yeni bisi eklemediler koskoca cata da releaseden sonra eklene ntek sey firelands, oda her taraf alev zaten 3 yasidna cocuga versen cizer dragonblighti 3 farkli instance da gorudk bide lol, maligoz icin mekan yaptik ziyan olmasin diye gene kullanmislar bide utanmadan, koskoca final raidinde yeni mekan yok deathwingin sirtini saymaz isek, paso recycle bide ustune dandik heroicler ile LFR denen kamera sakasi geldi milletin oyuan donmemesinin yegane sebebi content olmamasi, sanirim ulduar wow un son adam akilli content patchi olarak kalicak, progress duygusunu ve o heyecani yasadigim son raiddi, cokta iyi insanlarla oynadim bide en azindan o yonden icim rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Cata da yapılan en büyük yanlış raidle normal dungeon arasında geçiş olması gereken hc lerin raid kadar zor olması. Bir de zaten statları vs degistirmissin 85 olan adama 80 k mana ile 10 kere heal atabileceği speller vermissin, bir sürü casual adam oyundan soğudu bu yüzden, simdi de tam tersine bokunu cıkardolar. Deathmines bile daha zor yeni gelen hc lerden .lfr nin kolay olması normal 25 kisinin en az on tanesi mal olıyor ona gore zorluk yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 DM zor değil sadece çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ilk geldiğinde o uzunluğun yanında yeni 85 olmuş adamlar için zordu da baya. bi de saatlerce yapıp bitirip eline geçen biraz justice düşerse mavi bi kaç item. bu yeni gelen hcleri rahat yapan grup orayı o kadar rahat yapamaz ama hala. çok fazla mevzu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 viktor özetlemiş.uzun diye alıntı yapıp +1 yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Şimdi anladığım kadarıyla LFR de lock mantığı yok, 20 kere girebilirsin ama her bosstan sadece 1 kere roll görebilirsin. Aynı sistem DS10man ve 25mande de geçerli mi ? Yoksa save olup da grup ilk bosstan sonra dağılınca kalıyor muyuz göt gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 LFR benim gibi casuallar için süper oldu en azından item alma şansım var hele birde çok iyi serverdaysanız lfr baya baya iş görüyor adamlar pug FL için 380+ ilvl istiyor babacım ne kesiyorsun AT mı şaka gibi ama şimdi gayet gear alıyorum stressiz bu arada server Silvermoon Baradin hold için bile 380+ ilvl arıcaklar nerdeyse eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Wispy said: Şimdi anladığım kadarıyla LFR de lock mantığı yok, 20 kere girebilirsin ama her bosstan sadece 1 kere roll görebilirsin. Aynı sistem DS10man ve 25mande de geçerli mi ? Yoksa save olup da grup ilk bosstan sonra dağılınca kalıyor muyuz göt gibi ? her bossa ayrı ayrı save oluyorsun. yani başka bi raidle 2. bossa girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bl de 380 + arıyolar zaten bh için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 390 pvp gear oldu full ama almazlar beni o halde herhalde. Justice farmlayıp 378 set parçası almak lazım 1-2 tane kalanlar da valor malor doldurmak. Yoksa girmeye şans yok gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Pvp gearla hclere bile almıyorlar görünce vote kick =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dpsler için pvp gear çok sorun değil ya. ben alıyorum valla zaten boss tarihin en kolay bossu. healer da işi bilen biriyse o da idare ediyor pvp gear olunca. ama tank olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar