Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Aahah yiğidim, sen hala BL'de L40 karakterini kasarken, ben 2h Corpsemaker şaman altımla terror estiriyordum :p Bence diğer şaman setleriyle veya tüm druid setleriyle karşılaştırıldığında gayet şamanı yansıtan bir set olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 valla güzel gidiyor t13 ler bence, bok atmak için atmayın. :D war açık ara en iyisi ama. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 senin mage benim locktan önce 60 olduysa dişimi kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Hangisini kıracaksın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 en kötü shaman seti top 5 de ilk 2 ye oynar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dedi zevksiz spark... demekki set cidden baya baya iyi adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 abi siz blood elf açıp poposu izlesenize, böyle shaman gibi erkeksi konuları uzmanlarına bırakın Edit: Daha efendi bir hale getirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Shaman setini ben de beğendim ama, neden kafasına 3 tane penis saplamışlar? Bide kemik penis, halbüki kemiksiz olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mage T13, pew pew yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kafadaki lambalar olmasa daha iyi olurmuş sanki. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 herzamanki gibi en kötü mage ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Abi bu seti dizayn eden grafiker neyin kafasında merak ettim.. Omuzda çarklar, kafada goggles, lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 death knight falan tamam da kuru kafanın shamanla ne alakası var. harbi kelle paça gibi olmuş. kafadaki kemikler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ABİ MAGE AHAHAHA. GAY SUIT. OUTRAGEOUS AHAHAHSDJKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 oha mage t13'ü hakaret gibi olmuş "ulan sene 2011 oldu hala mage oynuyonuz, ALIN BUNUNLA OYNAYIN PHÜEHPEÜH" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 gayet iyi lan beğenilmeyecek şeyleri beğeniyorsunuz beğenilcek şeyleri beğenmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pakete en uygun ve en güzel set bu aslında shaman için. ismi bile cataclysm http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20071005181233/wowwiki/images/thumb/6/6f/Orc_Male_-_Tier_5_-_Shaman.jpg/356px-Orc_Male_-_Tier_5_-_Shaman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şu zamana kadar mage setlerinin hepsinden iğrenmiş biri olarak Cata'daki setlere bayılmıştım, t11 ve t12 gerçekten harika setler. Ama bu saçma sapan olmuş. Bir nebze show helm'i disable'la belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 pekaziz said: Kafadaki lambalar olmasa daha iyi olurmuş sanki. :P pekaziz said: Kafadaki lambalar pekaziz said: lambalar http://i.imgur.com/SXlZq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Gözlük mü abi o nedir? Lamba gibi sanki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Meyç spiral knight olmuş fdsasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 helm hariç kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Tasarım cidden rezalet (mage) ama şunları tanıtırken ayıptır söylemesi eşcinsele benzeyen humanları nie kullanıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 helm hariçde gayet fail çark omuzluk lolol tam mage konsepti padded armor gibi gözükmesine hiç girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 It’s fun to put a spin on any caster class that moves it away from the usual wizardly archetype, and this set provided the perfect opportunity to do just that. Gnomish clockwork technology is an established part of the Warcraft universe, but it’s not something we’ve incorporated into a tier of player armor before. The combination of moving cogs, quilted fabric, and lots of buckled straps give the set an intriguing "techno-mage" flavor. http://forum.cheatengine.org/files/trollface_717.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar