lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 4.3'ün detayları yavaş yavaş düşmeye başladı. mmo-champ 3 yeni 5-mon ve Deathwing raid instance geliyor. 5-men'den biri caverns of time'mış Transmogrifier ve void bank olayı geliyor. Transmogrifier ile armorların tipini, statlerini değiştirmeden başka armor'un tipine dönüştürebiliyoruz. Sadece armor bilgisi var umarım ilerde silahların tiplerini değiştiririz. Void bank ile de eski itemler için ekstra storage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 gelsin t2ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yavaşdan eski item farmlamaya başlıcam bende :D t4 warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hiç yoktan iyidir ama geç oldu sanki şu transmogrifier, AION'dan sonra hemen çalsalardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 t2 paladin armorlarına dönebiliyorsak oyuna dönüyorum :) aha bir zamanlar ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://us.battle.net/wow/en/blog/3309048#blog silahlarda oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ALLAHSIZŞAR BLOODFANG PERDI & CORE HOUND ROÇ http://homepages.uwp.edu/knapp007/rogue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 T6 ud lock gief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yeni armor set yapmalarına da gerek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oo silahlar da oluyorsa, efsaneler tekrar ortaya çıkar. Druidime bi horde pig sticker çekerim, helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sparkcaster said: yeni armor set yapmalarına da gerek kalmadı aynen abi biz seti dizayn etmedik siz eskilerden takilin bi dahakine super bisi yapcaz derler bu arada viktor su danseden rus gbidir evde simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/5cd/a4a/037/3d2/dd2/d01/0dd/44c/6eb/939/47_450xNULL.jpg http://gaarawarrgabs.files.wordpress.com/2010/03/kotbs-front.jpg?w=260&h=674 http://gaarawarrgabs.files.wordpress.com/2010/03/chosen-front.jpg?w=337&h=653 http://gaarawarrgabs.files.wordpress.com/2010/03/chosen-back.jpg?w=354&h=632 ya işte bok atıp oynanmayan warhammer online daki sanat tasarımı, this is why we cant have nice things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 BonePART said: bu arada viktor su danseden rus gbidir evde simdi abi hahahahahahaha valla başlıyorum şimdi ben priestle paladine t2 senin paladinin yok deme hemen kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 BonePART said: Sparkcaster said: yeni armor set yapmalarına da gerek kalmadı aynen abi biz seti dizayn etmedik siz eskilerden takilin bi dahakine super bisi yapcaz derler bu arada viktor su danseden rus gbidir evde simdi Kac sene agladimsu gelsin diye, oyunu kesin biraktim geldi lol T6 bi ayakkabi eksik kalmisti, usenmeyip bullwark da kasardim mace of karaborum ile pembe lolipop maceimde var cillop MEEEEEEEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Oy oy rogue olarak kafalığı tekrar cursed vision of sargeras yaparım efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bırakan adamları bile geri döndürür şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kaede said: BonePART said: bu arada viktor su danseden rus gbidir evde simdi abi hahahahahahaha valla başlıyorum şimdi ben priestle paladine t2 senin paladinin yok deme hemen kasıyorum paladin heralde oyunun en kolay kasilan classi ya 80e kadar wog geldigi anda kosarak 25 mob cekip aoe aoe aoe heal aoe aoe aoe heal seklinde 5 man arena questleri bile sololaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aasddsad ıyıce sacmaladılar ha bırakan adamları gerı almak ıcın ne yapcaklarını sasırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi ben direk su low level bronze setler falan varya onlardan yaprım lan güzel güzel! kafayada eye patch takarım şahen olur la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 whitemanein seti dizerim sonra gelsin faplar gitsin faplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Oyunun durum içler acısı ama. Yeni expac çıkar; ilk patch ile sadece 2 tane 5m recycle dungeon getir, milleti salak yerine koy (hello Abyssal Maw?) Sonra lollands patchi ile Ragnaros'a 2 bacak ekle ve yüzlerce daily ekle, yaz öncesi salla, 8 haftada ciddi şekilde tüketilsin. En son olarak ise "BIGGEST CONTENT PATCH EVAR" nameleriyle Deathwing'i getir, bu expac de böylece bitsin. Hani hiç elle tutulur bir ilerleme yok, sonra "why is WoW going downhill?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bcden sonra gayet tırt sürdü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 3 new 5-man instances will be added in this patch. One of the instance will be in the Caverns of Time, for the War of the Ancients. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oo silahlarda oluyorsa... neydi yaw bu mace in adı.. 1300 dkp verdiydim. bwl de 4 ncü boss dan düşüyordu sanırım adını unutmuşum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 herald of woe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar