reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Bu oyun para etmez aylık 14 dolar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ücretlendirme daha belli değil ama triple A fiyatlamasına gideceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Direk b2p en temizi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bana kalsa da izlemeleri gereken yol b2p'dir ama b2p olmayacağını açıkladılar. eve'in planı takip edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi iste eve olacak da zor tabii bize o is. pasa pasa verecegiz biz (en azindan ben) aylik ucreti.. triple aaa olacaktir fiyati abi kac senedir ugrasiyorlar. 39.99 standart. 59.99 deluxe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 39.99 triple a fiyatlaması olmuyor abi 59.99 triple a fiyatlaması benim tahminim 40 dolar + 10 dolar şeklinde olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 euro benim fiyatlar dolara cevirince artar :D ayligi herhalde 12.99 euro falan olur gibi. wow ile ayni oyun onunla ayni raddede gidermi ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 dolar benim yazdığım rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ya mekaniklerde sorun var gibime geldi tamam dovus mekanigi meelelere cok guzel olurken rangedlerde cok patlak gibi geldi. Acisiri zorluyor rangede olanlar. ilk olarak spellsinger mi neydi (archer) onu actim. Lag falanda olunca dodge falan yalan olunca baya zorladi Ama sonra warrior actim inanilmaz rahatti. Oyunu begendim kesinlikle ortamlar espriler guzel ama daha cok seslendirme ve muzige ihtiyaci var (betada muzik ya hic calmadi ya da cok kisa caldi.) UI berbat durumda su anda ama nasil olsa duzeltirler onu addonlarla falan. Ama oyun eglenceli baya hosuma gitti. Ayligi ve fiyati guzel olursa alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 $59.99, $14.99 standard bindirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 müzikleri en başarılı olduğu noktalardan biri ya. şansınıza girdiğiniz phase'de patladı sesler. ben oynarkende aynısı oluyor, ses gidiyor müzik çalmıyor falan. ranged oynaması daha zor ama zamanla oturuyor yani o açıklığı kapatıyor birkaç level sonra. mobility noktasında çok avantajlı telegraphları çok daha rahat avoid ediyosun. stress'de ping + lag olduğu için iyi bir benchmark niteliği yok oyunun orjinal haline dair. telegraphlar geç beliriyor, erken patlıyor vs. normalde dodgelaması zor değil. bende çok öldüm haftasonu spikelar yüzünden telegraphlardan hit yediğim için. dışına çıkmış görünüyorum benim ekranımda ama damage yiyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bide karakter yaratirken keske boy falan koysalarmis. exiledaki su tasa benzeyen elemanlardan cuce yapip warrior yapmak lazim ne eglenceli olur adfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hahaha evet aynen ya. ben warrior'u onlardan açtım. abi öyle bir customize ettim ki suratını, 80% i çene ve kaşları kapattım gözler böyle boncuk gibi görünüyor aradan sadece war mode'a geçtiğinde dişler falan bembeyaz şahane oldu ya. bayılıyorum direkt karakterin tipine, bir de tıfıl yapabilseydim böyle cüce gibi inanılmaz iyi olurdu ahsduasd benim customization noktasında en büyük sıkıntım classların tek silah tiplerine kısıtlanmış olmaları. ben sevmiyorum abi böyle şeyleri. warrior istersen 1h/shield takabilmeli yani. neden tek bir silah tipine kısıtlarsın ki, umarım ilerde bu olayı kaldırırlar. en azından 2-3 alternatif olsun farklı kullanımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 aquila said: $59.99, $14.99 standard bindirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Haftasonu için 40000 adet key dağıtılıyor. Bir şansınıı deneyin. godankey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 5 dk içinde bütün keyler bitti yazdılar chatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 off ne email toplamistir adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 UI tamamen değişiyormuş, çok iyi oldu ya. 90ların websiteleri gibi zırt pırt bir şeyler çıkıyor, inanılmaz rahatsız edici. umarım farklı bir tarz tasarıma giderler bu sefer. mümkünse pop up çıkmasın asdasd sene 2014. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 buyuk asama kaydeder ui guzelce degisirse. basit kolay oynanisa hic yakismiyor o ui. karman corman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bir de EU serverı olsa çok mutlu olacam UI'den sonra. 200 pingle mmorpg oynanmıyor - hele ki şu sahip oldukları kombat sistemiyle. en ufak bir spike'da veya latencyden dolayı farklılıkta telegraph içinde kalıp patates oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bana hala neden beta gelmedi bazen sasiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 gene haftasonu betasi? vericeksen tam beta ver 40k adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 arkadaş keyi vermeyi de kestiler sanırım closed beta şu an baya kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 iki mail ile kaydolmuştum arka arkaya ikinciye gelmemiş son anda kaptım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 enee geldi key. ncsoft ekantimi bulamiyorum lan, guildwars2'le ayni degil miydi bu zikkim? yeni ekant actim ona da login olamiyorum, inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar