Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

ya mekaniklerde sorun var gibime geldi
tamam dovus mekanigi meelelere cok guzel olurken
rangedlerde cok patlak gibi geldi.
Acisiri zorluyor rangede olanlar.
ilk olarak spellsinger mi neydi (archer) onu actim. Lag falanda olunca dodge falan yalan olunca baya zorladi
Ama sonra warrior actim inanilmaz rahatti.

Oyunu begendim kesinlikle ortamlar espriler guzel ama daha cok seslendirme ve muzige ihtiyaci var (betada muzik ya hic calmadi ya da cok kisa caldi.)

UI berbat durumda su anda ama nasil olsa duzeltirler onu addonlarla falan.

Ama oyun eglenceli baya hosuma gitti. Ayligi ve fiyati guzel olursa alinir.
Sosyal ağlarda paylaş

müzikleri en başarılı olduğu noktalardan biri ya. şansınıza girdiğiniz phase'de patladı sesler. ben oynarkende aynısı oluyor, ses gidiyor müzik çalmıyor falan.

ranged oynaması daha zor ama zamanla oturuyor yani o açıklığı kapatıyor birkaç level sonra. mobility noktasında çok avantajlı telegraphları çok daha rahat avoid ediyosun.

stress'de ping + lag olduğu için iyi bir benchmark niteliği yok oyunun orjinal haline dair. telegraphlar geç beliriyor, erken patlıyor vs. normalde dodgelaması zor değil. bende çok öldüm haftasonu spikelar yüzünden telegraphlardan hit yediğim için. dışına çıkmış görünüyorum benim ekranımda ama damage yiyorum falan.
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha evet aynen ya. ben warrior'u onlardan açtım. abi öyle bir customize ettim ki suratını, 80% i çene ve kaşları kapattım gözler böyle boncuk gibi görünüyor aradan sadece war mode'a geçtiğinde dişler falan bembeyaz şahane oldu ya. bayılıyorum direkt karakterin tipine, bir de tıfıl yapabilseydim böyle cüce gibi inanılmaz iyi olurdu ahsduasd

benim customization noktasında en büyük sıkıntım classların tek silah tiplerine kısıtlanmış olmaları. ben sevmiyorum abi böyle şeyleri. warrior istersen 1h/shield takabilmeli yani. neden tek bir silah tipine kısıtlarsın ki, umarım ilerde bu olayı kaldırırlar. en azından 2-3 alternatif olsun farklı kullanımlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...