Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Dominion / vulrath atın whisper. bir de hoverboard um action bardan kaybolmuş patchden sonra, inventoryde göremedim nerdeydi onun kısa yolu ya. edit: /mounts yazınca çıktı okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi yok ya 11 den 12 yaptım yine dayanamadım çıktım. o zone u atlatana kadar herhalde böyle arada arada oynıcam. yani quest yapması bildiin dert, hiç akıcı değil alakasız yerlere gönderiyor sürekli harita açıp ulan nereye gidiim falna die bakiosun. aptal saptal mob var her yerde dağıtmışlar ombları. robotlar hemen yanında kurtlar onun yanında abuk subuk yaratıklar , belli bi teması yok falan random yaratık koy bas questi, tema falan yok hiç. yani mesela final fantasy 14 ün başı çok sıradan geçiodu ama ilk 5 level falan ondan sonra en azından questler belli hikayede gidiyordu falan ortamlar güzel atmosfer değişikti. burda bildiin 15 levela tamamen aynı olan zoneu koymuşl ki bayaa uzun sürüo kaç haftasonudur oynuorum 12 anca oldum. tasarım kötü yani. bilmiyorum, pek oynayacakmışım gibi durmuyor bu oyunu releasede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mundar ettin beta ekanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 beta accountu bu işe yarıyor olm oynayıp denemek için. yine 14-15 e kadar zorlıcam bi housingi göreyim ama şu an değil bildiğin içim baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aquila said: mundar ettin beta ekanti. yinede şaşırtı beni 03 Jan 2014, 12:51 imamizer said: Gangren said: Bana geldi bir tane friend key o haftasonu muhabbetinden, mortis online'a verdim VAY AK kontenjanından. sadece login olmuştum o yüzden tek key geldi sanırım. 1 saatten fazla oynamaz o ya! ziyan etmişsin key'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hahah siz level kaç oldunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 4 üm daha ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 biz oynayamiyoruz, keyimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 level 10 oldum.7-8 arası sıktı biraz ama gayet eğlenceli gidiyor ya.bi de biri yazmıştır hoverboard sürmesi çok zevkli diye, harbiden çok güzelmiş sda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dünden bugüne lvl 6 yapabildim. oynadım çıktım oynadım çıktım. Yeni başlayanlar kesinlikle spellslinger açmasın. Allahım o civ cuv silah sesinden efektleri kapatarak oynadım. Amd ile stabilite sorunu olabilir hd6870 phenom II x4 ile orta grafiklerde 15 fps ye kadar düşüş yaşadım. Böyle bir solukta 4-5 saat oynayamadım, questlerde mi quest akışında mı bir kopukluk var çözemedim. Soluksuz oynatmıyor malesef. Onun harici UI ve skill dağılımları güzel. Sanki f2p yolu erken gözükür gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 spellslinger bana da bayık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 stormeagle said: dünden bugüne lvl 6 yapabildim. oynadım çıktım oynadım çıktım. Yeni başlayanlar kesinlikle spellslinger açmasın. Allahım o civ cuv silah sesinden efektleri kapatarak oynadım. Amd ile stabilite sorunu olabilir hd6870 phenom II x4 ile orta grafiklerde 15 fps ye kadar düşüş yaşadım. Böyle bir solukta 4-5 saat oynayamadım, questlerde mi quest akışında mı bir kopukluk var çözemedim. Soluksuz oynatmıyor malesef. Onun harici UI ve skill dağılımları güzel. Sanki f2p yolu erken gözükür gibi duruyor. view distance i minimum`a getir @all : oyunu 64bit clienttan calistirin, oyun klassorunun icinde 15 fps falan artiyor performans direkt. class olarak stalker - engineer tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lvl atlayınca trainera gitmeyi özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 exile mounts http://www.youtube.com/watch?v=XSwoIJfke3U&list=PLBuR1SaHKcQui2jvCEuLYIEM5JRrftcbY&feature=c4-overview-vl dominion mounts http://www.youtube.com/watch?v=kEMVPyk5i0Q&feature=youtu.be exileın mountlar bayağı tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Engineer güzel çıktı. Popup pencereleri xhamster'dan beter. raid tarzı bir şeye giren var mı bilmiyorum ama görmek lazım. Itemlerin tooltipsleri daha açıklayıcı olabilir, neyin ne olduğunu anlamadan satıyorum. Random task ve haritada bulunan tower defens tarzı waveler güzel. Ama katiyen 1-2 saatten fazla oynatmıyor oyun kendini. Çıkıp bir ara vermek zorunda kalıyorum. Sorun bende muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=f8n20B_-_g4&list=UUvBZPQqBVcF7CJdmF_xyGVQ&src_vid=nZFaEJc_kQ4&feature=iv&annotation_id=annotation_933836465 bu da lanet dominion 1. zone'u, karanlık, bunaltıcı... http://www.youtube.com/watch?v=xPxyx_2JbGs&list=UUvBZPQqBVcF7CJdmF_xyGVQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 o berbat başlangıç haritasından sonra oyun adam oldu. adam oldudan kastım bildiğin theme park mmo işte ama gayet güzel tasarlanmış haritayı. özellikle karakter animasyon ve kontrollerini çok beğendim. karaktere çok hakimsiniz ve karakter nasıl diyim dünya üzerine tam basıyor. rift bu konuda eğreti gelmişti bana mesela. dominion oynuyorum asasian classı. oynanış çok keyifli. double tap'le uçmalar arkasına geçmeler, abilitylerle ışınlanmalar falan. animasyonlar ve vuruş efektleriyle katılan arcade havası güzel olmuş. adamlar işini güzel yapmış gerçekten. theme park bana gelmiyor artık orası ayrı. sanıyorum çok da kalmadı zaten seveni. şu oyunda harcanan para ve emeğin 100 de birinin verildiği albion online da daha fazla eğleniyordum, çok daha fazla vakit harcıyordum. bunda ise oyun ne kadar iyi olursa olsun 1-2 saat sonra bayıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Wow varken bunu oynar mıyım bilmiyorum ya. İmamın yazdığı nedenlerden dolayı yeni bi themepark hiç çekici gelmiyor. Patchten sonra biraz daha baktım mekanikleri falan wowdan daha güzel de, themepark = solo/party questing çoğunlukla. Zaten hardcore raid yapacak durum kimsede kalmadı. Bu durumda tanıdık sular ve hikayeler daha cezbedici. Aslında wow hesabını yeniden bi açıp oyundan nefret edip kapatmak lazım sanırım ehueh. Yoksa eski sevgili gibi özletiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 wow'u özlüyorsan hiç yükleme bile abi. wow'dan gına gelene alternatif kıvamında. bu arada : 20 olmak üzereyim, 2. zone dediğim gibi gayet akıyor. hızlı bir şekilde, themepark seviyesinde mümkün olduğunca sıkmadan kasılıyor. dungeon konseptini merak ediyorum. sanırım 20'de geliyordu. group pve görme fırsatım olmadı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Bless online & Archage & Black Desert ümitliyim. O zamana kadar eso-wildstar götürür gibi. Wow artık sürekli barışıp 1 hafta sonra ayrılık ile sonuçlanan dejenere olmuş ilişkiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sektördeki kör düğüm ve kalitesizlikten şikayetciyseniz lütfen TESO gibi ürünlere para vererek "iyi yapmışsınız panpa, böyle devam" demeyin. öyle derseniz öyle şeyler gelmeye devam edecek çünkü. swtor ders kıvamındaydı, teso'da artık bir dur demek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Wildstar cıyız Wildstar cı hülllooğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kapalı mı sunucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 pazartesi günü feedback günü, serverlar kapalı. forumlar aktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yokluğu gidince koydu. hon'a kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar