dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Yanlış ifade ettim dur, şöyleki; bir beta key geldi, birde aynı mail içinde friend key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 tamam işte. ben senin arkadaşın olduğum için bana key yollamamışlar sana friend key yollamışlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hehe verdi keyi. evet arkadaşlar admin arkadaşım olur. küfür falan etsem banlanmam yani ben. siz küfür etseniz banlanırsınınız ama. dreagloth küfür etse dynamick banlar ama başkası dreagloth'u banlayamaz. başkası beni banlayabilir mesela. mümkün. ama sorun değil, orada da tanıdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Çeteleşme memleketin her tarafında, ne olacak memleketin hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben de sexdice in friend key i ile oynuyordum, şimdi bana da key gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 friend liste ekle "stalkir" nick bi de grafik ayarlarından view distance'ı minimum'a getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana neden gelmiyor arkadaş key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ben de çok key istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bana neden bişey gelmiyor?adımı soyadımı mı beğenmiyolar.özel bişey mi yapıyosunuz beta key için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Boydan mayolu resim göndermiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Bana key gönderene boydan mayolu resim gönderiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 dreagloth said: Boydan mayolu resim göndermiyor musun? bu tiple? sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 "sürpriz o heyecanı kaçmasın olayın." bunu dreaglotha pm olarak göndermişim yanlışıkla sdfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ben de bir an heyecan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 key gönderene sıfır açılmamış jelatinli fatura tarihi 4 gün önceye ait olan, TR'den alınma G510 klavyeyi 50tl indirim ile satıyorum asda. Bak bulamazsınız bu fiyata 190a bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bu key olayını anlayamadım. benim mailde bir tane key var ve devamında "Friend Key 1: null Friend Key 2: null" gözüküyor. Sanırım mail yanlış geldi? Ya da bana gönderilen mail ile birşey mi yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 sana friend invite'ı geldiği için başka key yok işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 mayolu boy fotoğrafı fikrini aklıma soktunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 bingildak said: sana friend invite'ı geldiği için başka key yok işte? o key'le iki kişiyi mi davet edebiliyorum yani? bir denemek için kendi accountımın üzerine denedim, 2 tane beta keyi aynı accountta kullanmış oldum.:( mailde anlatım kısmı da garip. birşeyleri yanlış yaptım ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Çok akıllıcaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 ya bana gelen mailin ilgili kısmı şu; sizde de friend key kısmının karşılığı null mu gözüküyor? maili gece okuduğumda o üstünü karaladığım keyi kullanınca iki tane friend key gelecek gibi algı oluştu. dolayısıyla çok yanlış şeyler yaptım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Oyna oyununu sen gelir sonra onlar, bana yeni geldi friend ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 friend olalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iki sorum var: 1) sana direkt ncsofttan mı geldi yoksa biri mi invite etti? 2) friend e-mail adresi yazabileceğin bir yer var mı? yanlış anlamış olabilirim ama sanırım sadece extradan 2 tane verdiği keyi seninle paylaşmamak için böyle bir şey yapmışlar. kime istiyorsan gönderiyorsun, key ona gidiyor işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar