Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

wow'da raidlerde farklı bir şey yapmıyorsun ki? boss'un abilityleri var aoe, onlardan kaçıyorsun. wildstar'da da bu böyle. sadece normal moblarda yapıyor, tek farkı bu.

biliyorumda normal moblardan milyon tane kesiyoruz be abi.. ugrastigimiza deymiyorda. neyse canim belki beceririm bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben arkadaşımdan bir account aldım onu beklerken buradanda indirme linki almıştım indirdim fakat giremiyorum cannot connect server bi ip aralığı(64.....-204.....) gibi bişeyler yazıyor ve bağlanamıyorum.Acaba serverlarmı kapalı bununla ilgi bilgisi olan varmı acaba bikaç kişi daha yaşamış belki buradan yaşayıp çözen vardır.Şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Sayfa sonunda kaldığından görülmesi için burayada alıntıladım yardımcı olursanız sevinirim.
hunterx said:

Ben arkadaşımdan bir account aldım onu beklerken buradanda indirme linki almıştım indirdim fakat giremiyorum cannot connect server bi ip aralığı(64.....-204.....) gibi bişeyler yazıyor ve bağlanamıyorum.Acaba serverlarmı kapalı bununla ilgi bilgisi olan varmı acaba bikaç kişi daha yaşamış belki buradan yaşayıp çözen vardır.Şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

Bikaç gündür ben giremiyorum hani stress test içinde değil diye düşünüyorum en-us seçip indirdim.Orada da problem yok bi konu vardı port olayı filan hani yaşayan ve çözüm getirmiş olan varsa belki yardımcı olur diye düşündüm.teşekkürler geçen gün okudum pazartesi günleri olduğunu bu olayın ama hafta sonuda giremedim.Açıldığında bilgi verirseniz sevinirim accountta problem olduğunu düşünmüyorum accounta girmeden yazıyor altta cannot connect server diye.gerekirse tekrar indiriceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...