Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 wildstar konusunda hype themepark hype i oldu. bingildak hep ayni soyledi konuda zaten. klasik iyi themepark fazlasi yok. e themeparkin manasini herkes biliyor ne olacakti ki. ben keske wow tarzi combat olaydi diyorum sadece. yere ac ondan kac bundan kac tera da beceremedim ve sevmedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 wow'da raidlerde farklı bir şey yapmıyorsun ki? boss'un abilityleri var aoe, onlardan kaçıyorsun. wildstar'da da bu böyle. sadece normal moblarda yapıyor, tek farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bir ekleme yapayım; auto atak olmaması, lvl 6 ya kadar, hoş geldi. Uyuşmadan kurtarıyor adamı, bir aksiyon daha katıyor combat a, ama alışana kadar 10 hp si kalmış mob ların karşısında ha şimdi öldü ölecek diye dans ettim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 level 6'dan sonra var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lvl 6 ya kadar oynadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi level 6'ya kadar auto attack yoksa sonrasında da olmayabilir umarım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bingildak said: wow'da raidlerde farklı bir şey yapmıyorsun ki? boss'un abilityleri var aoe, onlardan kaçıyorsun. wildstar'da da bu böyle. sadece normal moblarda yapıyor, tek farkı bu. biliyorumda normal moblardan milyon tane kesiyoruz be abi.. ugrastigimiza deymiyorda. neyse canim belki beceririm bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 normal mob kesme son derece sıkıcı bir şey adamlar daha eğlenceli, hareketli bir hale getirmeye çalışıyor abi bunu da kötü bir özellikmiş gibi yorumlamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 valla wowda keyifli iste o sekliyle seviyorum ben, sonra tera oynadim, etrafta milyon tane ayni skile sahip mobu tekrar tekrar ayni sekilde kesmenin hic keyfi olmadi benim icin. en kalas dayanikli classi secer kipirdamadan durdugum yerden keserim en kotu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben arkadaşımdan bir account aldım onu beklerken buradanda indirme linki almıştım indirdim fakat giremiyorum cannot connect server bi ip aralığı(64.....-204.....) gibi bişeyler yazıyor ve bağlanamıyorum.Acaba serverlarmı kapalı bununla ilgi bilgisi olan varmı acaba bikaç kişi daha yaşamış belki buradan yaşayıp çözen vardır.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ee sen sıkıcı kombatı seviyosun o zaman asdasd dummy döver gibi mob dövmeyi seviyorsan diyecek bir şey yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben hero karsimdaki adi ustunde mob , ornegin bir sefil fare, vurdummu inecek o pislik, yok kuyrugundan kac yok burnundan cikan iksirden kac, yok tekmesinin ustunden zipla. ne lan bu. bosslara lafim yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sayfa sonunda kaldığından görülmesi için burayada alıntıladım yardımcı olursanız sevinirim. hunterx said: Ben arkadaşımdan bir account aldım onu beklerken buradanda indirme linki almıştım indirdim fakat giremiyorum cannot connect server bi ip aralığı(64.....-204.....) gibi bişeyler yazıyor ve bağlanamıyorum.Acaba serverlarmı kapalı bununla ilgi bilgisi olan varmı acaba bikaç kişi daha yaşamış belki buradan yaşayıp çözen vardır.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 maint var bugün kapalı server lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Bikaç gündür ben giremiyorum hani stress test içinde değil diye düşünüyorum en-us seçip indirdim.Orada da problem yok bi konu vardı port olayı filan hani yaşayan ve çözüm getirmiş olan varsa belki yardımcı olur diye düşündüm.teşekkürler geçen gün okudum pazartesi günleri olduğunu bu olayın ama hafta sonuda giremedim.Açıldığında bilgi verirseniz sevinirim accountta problem olduğunu düşünmüyorum accounta girmeden yazıyor altta cannot connect server diye.gerekirse tekrar indiriceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bana key gelmiş takaslayacak var mı oyunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Stress testtir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 stress ya da değil key işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Bir hafta sonu 4-6 saatlik periyod için gelen key`i neyle takaslamak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ne var sende? hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben de wildstar ın permanant beta account u var yemesss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 şuan oyuna girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kungen wildstar oynuyor... twiç bu adamlara butun keyler geliyor heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 beleş reklam yapıyor adam ona gelmesinde bana mı gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 server yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar