Gyu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Fazla Key varsa Çok makbule geçer 12 farkli accountla basvuru yaptım key gelirse bende fazlaları burdan paylasacagım ..Key gonderenin duacısı olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 beta key dağıtan siteler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Valla bugün ilginç bir şey oldu. Başka bir forumdan(DH) hiç tanımadığım biri bana PM'den key yolladı. Wildstar'ın konusunu ben açmıştım yine orda da, ondan dolayı olabilir. Oyun iniyor şu an da merak ettiğim şey, beta her gün açık mı yoksa belli günlerde mi test ediliyor? Daha %30 civarı falan oldu anca. Oyunun boyutu bayağı bi büyük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 20gb a yakın olması gerek, server bilgileri closed beta forumunda vaar, güncelliyolar sürekli olarak beta key'in geldiği mailde yazıyor adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 pztesi haric her gun acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ee o kadar oynuosunuz anlatın biraz yok mu hislerinizde deneyimlerinizde bi gelişme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 oyunun muhtesem oldugunu dusunmekteyim, dun server kapaliydi, catladim, bugun ise gitmedim oyunu oynamak icin, bu baslangic icin yeterlidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 İşe gitmedin de serverlar akşam saat 19 civarı açılıyor bildiğim kadarıyla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 **Carbine crits** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ben evde oyun oynamamak için işe gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 işin evinde olunca böyle ilkel sıkıntıların olmuyor asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Beni bu bölüme mod yapın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bu arada haftasonu girenlere ekstra keyleri -eğer gelirse- aralık ortasında göndereceklermiş. herkese de gelmeyecek diyorlar. 3 haftasonu girersen 2 tane gelme ihtimali varmış. ben baya baya okumamışım. her haftasonu girdiğimizde ekstra key gelecek sandım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Bence bir tanesini bana göndermen konusunda anlaştık. http://i.imgur.com/UYE5ViU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 yok kenks gelmiyor beta invite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ilk key'i kuzenime vericem, sözüm var herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 open beta planları var mı adamların. konuşuldu mu hiç? yoksa direk release mi gelecek closed beta sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 open beta stress için gelmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Open beta yapmazlarsa bence saçma ötesi olur. en çok open betada çıkar düzeltilecek sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kesin yaparlar rahat olun, en uzun da o period sürer zaten bütün sorunlar o phasede patlayacagı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 teşekkürler ahmet, içimi rahatlattın ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 barbu said: open beta planları var mı adamların. konuşuldu mu hiç? yoksa direk release mi gelecek closed beta sonrası Release öncesi 1 ay sürecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 open betada zaten oyunun ne olacağı belli olur. ak döt kara döt ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mortis said: teşekkürler ahmet, içimi rahatlattın ^________^ daha ne rahatlatıcam dur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar