bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şöyle level 15'e falan geleyim detaylı bir yazı yazıcam yine, housing'i en azından detaylarıyla anlatmak istiyorum ki bir anlamı olsun. oyunun bence en iyi yaptığı şeylerden biri o housing sistemi. dün 10 oldum bakalım, pek vaktim olmuyor oynamaya ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 virtous bir smuglık var dominion hatununda bende seviyorum, sexy bir hava katıyor hmmppss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Herkes domi ohh mis no pvp tam benlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 no pvp derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi pvp olmıcak tabi, progresste ezicez, horde ally gibi exile hep arkadan gelicek. NE PVPSI SU OYUNDA YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bingildak said: energy vortex amk Exodous said: He amk. ahahaha lan sabah sabah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pvp serverında oynarız her türlü gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pvp si wow gibi contested area fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aynı evet. server türleri de bildiğim kadarıyla belli değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 E %90 tek taraf olunca kalmaz pvp :) Ya da pvp zaten yokmuydu bunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Open world pvp yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 belli zone larda pvp olması fikri bana bayık geliyor ama bu tarz oyun mekaniğinde yani character mobility, oynanış hızı falan en ideali de bu gibi. izometrik yapmıyorlar işte adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi pvpsi open world olsun, ama daha öte bir şey olmasın lütfen, pvp 10 kişi quest yapan gariban elf ganglerken güzelde bglerde ölüp ölüp koşturmak meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 wow ile aynı sisteme gideceklerinden aşağı yukarı eminim ya. okumadım herhangi bir açıklama ama ; pve, pvp, rpg şeklinde gidecektir realmler. pvp'de faction arası dengeleri nasıl ayarlarlar bilmiyorum ama exile'ın dominion'dan daha çok oyuncu çekmesi olası. daha sempatikler. dominion daha has erkek gibi itici ve erkeksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen sevdin mi oyunu onu söyle sandboxcı adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Jen Gordy, Carbine's Lead PvP Systems Designer, stopped by the WildStar-Central forums to share some details on how open world PvP will work in WildStar. Some of the post's highlights include: WildStar will have PvE and PvP servers. On PvP servers, you can be attacked in contested zones and opposing cities (or upon attacking a flagged enemy in your zones.) On PvE servers, you are safe unless you voluntarily flag for PvP, attack an opposing player or attack anenemy city. While there are no world objectives at this time, XP is rewarded upon killing a similarly leveled player. There will be 'sanctuaries' in the game where no PvP is allowed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi gerçi pvp serverında oynamanın da bi esprisi yok. world pvp olayını yapamıyorlar. anca lvl kasarken gankleniyorsun. oyun zaten arenalarda, battle gamelerde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 exp reward varsa millet gayet open world pvp yapabilir diye düşünüyorum, reward'un ne kadar iyi olduğu önemli - ve nasıl bölündüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mortis said: sen sevdin mi oyunu onu söyle sandboxcı adamsın. klasik theme-park. farklı bir galaksi, farklı bir ortam. gerisi aynı. pve için oynanır benim gözümde sadece. raidler falan. community güzel olursa uzun vadeli olabilir veya contentten contentte oynanabilir wow gibi işte. kombatı şu an memnun etmiyor. ambiyans, muzik, artwork, classlar, path sistemi falan iyi gibi gibi. daha çok erken derin bir kritik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 FINAL VERDICT! Hepimiz açıp Chua oynayacağız, VAY AK Chua ruhunu yaşayacak. 1 ay sonra da azalarak bırakacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tabi ki mechari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 mechari bir garip yürüyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 chicken leg şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bence bu da fos cikacak. 2 ay oynayip koyacak koseye millet. Ben wow'a ruhumu teslim etmeye gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 o 2 ay zaten bizim istediğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar