Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

wow ile aynı sisteme gideceklerinden aşağı yukarı eminim ya.

okumadım herhangi bir açıklama ama ; pve, pvp, rpg şeklinde gidecektir realmler.

pvp'de faction arası dengeleri nasıl ayarlarlar bilmiyorum ama exile'ın dominion'dan daha çok oyuncu çekmesi olası. daha sempatikler. dominion daha has erkek gibi itici ve erkeksi.
Sosyal ağlarda paylaş

Jen Gordy, Carbine's Lead PvP Systems Designer, stopped by the WildStar-Central forums to share some details on how open world PvP will work in WildStar. Some of the post's highlights include:

WildStar will have PvE and PvP servers.

On PvP servers, you can be attacked in contested zones and opposing cities (or upon attacking a flagged enemy in your zones.)

On PvE servers, you are safe unless you voluntarily flag for PvP, attack an opposing player or attack anenemy city.

While there are no world objectives at this time, XP is rewarded upon killing a similarly leveled player.

There will be 'sanctuaries' in the game where no PvP is allowed.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

sen sevdin mi oyunu onu söyle

sandboxcı adamsın.

klasik theme-park.

farklı bir galaksi, farklı bir ortam. gerisi aynı.

pve için oynanır benim gözümde sadece. raidler falan.

community güzel olursa uzun vadeli olabilir veya contentten contentte oynanabilir wow gibi işte.

kombatı şu an memnun etmiyor. ambiyans, muzik, artwork, classlar, path sistemi falan iyi gibi gibi. daha çok erken derin bir kritik için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...