Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Pati MMO dalgalarına hükmeden tek denizci benim çocugum. Bu çocukları pıtış pıtış Dominion'a alıcaz. VAY AK rises. http://i.imgur.com/jBna2RZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Chua ya. http://wac.7725.edgecastcdn.net/807725/website/wp-content/uploads/2013/07/WS_Chua_Mordesh16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ne homo olsan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 VAY AK lanetli agalar. Başka bir isimle, başka bir yapılanmaya gidelim, yoksa free time sonunda 5 kişi oynar yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Cassain güzelmiş, bu arada mapler ne kadar büyüklükte ? swtor gibi koridorlarda koşturmaca yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tutorial sonrasında yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Jim_E_Rustler said: http://i.imgur.com/jBna2RZ.jpg abi hahaha tam dominion işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Chualar da fena değilmiş hani. Tüylü tüylü mhmmmsss.. Yalnız lel ben chuaları exile ın şirin gnomeları sanıyordum. Dominion goblinleriymiş meğersem http://hydra-media.cursecdn.com/wildstar.gamepedia.com/thumb/8/8a/Chua.png/325px-Chua.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 axedice said: Peki paticik dominion mı exile mı? Dominion anladığım kadarıyla horde gibi delikanlı bi oluşum değil. Exile da homofobik üyelere hitap etmiyor. Tartışalım Aslında hiç öyle bir durum söz konusu değil. Çünkü, her iki taraf da, bir gezegeni istila etmeye gelmiş iki farklı oluşum. Her ikisi de şerefsiz yani. Hatta şöyle bir quest yaptım Dominion olarak. Varın gerisini siz düşünün. Yerli halkın yaşadığı bir köyün güvenini kazandım. Aradan bir zaman geçti... Bir geldim ki bizim Dominion köylüleri katletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben vay ak lanetlendiyse annen'le devam edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 şimdi oynanır mı diyosunuz nedir kaslı adamlar varsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Vingthor said: şimdi oynanır mı diyosunuz nedir kaslı adamlar varsa oynarım http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2013/03/conceptdreggheavy.jpg selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 roglu kılas varsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 pıçaklı falan. şu anda betada mı nedir? mmo istiyor canım deli sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gangrenin arkadaşıysan oynamazsın, bingildak'ın arkadaşıysan meeehh belki oynarsın, benim arkadaşımsan (ki değilsin) oynarsın. Böyle bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya geldi yine tipini sevdiğimin, abi enerji girbabı gibisin ya. adam geldi mi kapatıp gidesim geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 neden takatınız adama bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hatta gittim silkerler sabah sabah muhattap olamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Keyifle takip ediyoruz bozmayin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Haters gona hate işte. Direk liseli tribi. Adamlara ne yaşıklısın desek, şuna bak bana yakışıklı diyor falan deme durumundalar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu kadar insanın tepkisi direk sana yönelince bir an bile düşünmedin di mi la nacaba sorun bende mi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 düşünemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ya Drage bırak Allahını seversen nasıl bir kafa bu ya? He çoğunluk bir şeyi istemiyorsa sorun azınlıktadır, bu mu yani? Modern ve ileri demokrasi ülkesi Türkiye'ye welcome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu yaşıma geldim, öğrendiğim tek şey var. Muhalifler sevilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fikirlerle veya düşüncelerle alakası yok ki muhalif olasın. sen saf malsın onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar