Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

yeni buildde değişen pek bir şey yok duyduğum kadarıyla:

önceden bahsetmediğim 1-2 ufak tefek şeyden bahsedeyim.

1) müzikler baya iyi. ncsoft zaten bu konuda çok başarılıdır. bu oyunda da farklı bir şey çıkmamış ortaya. hat saffada beğendim.

2) esper oynamıştım. medic'e geçtim. medicte esperin aksine cast on move var oyunun başından itibaren. benim kombatta yaşadığım rahatsızlığı bir nebze ortadan kaldırdı*. sürekli hareket ederek kombatı deneyim ediyorum, packler arası geçişler daha smoothlaştı fakat yine de yetmez seviyede. daha iyi olabilir. medic vuruş hissiyatı daha iyi, esper bu konuda çok ama çok başarısızdı.

3) path olarak science denedim, şimdilik meh diyebilirim ama düşük leveldayım geneline yorum yapmak doğru olmaz. sağda solda üzerinde logo olanlara tıklalardan ibaret. settler'da çok farklı değildi ama daha çok keyif vermişti herkesin kullanabildiği buff stationlar kurmak. keşke o stationları kurduğumuzda buff alanlarla birlikte bize de exp veya path exp gelse.

4) oyuna exile başlamıştım, başından bir tree hugger / hippie hissiyatı vermişti ki dominion deneyince iyicene göze batmaya başladı bu durum. yapı, tasarım itibariyle dominion çok daha hoşuma gitti. kiliseyi andıran yapısı olsun, knight/chivalyr olsun daha bir çekici geldi. adeta bir cartman vs hippies hissiyatı veriyor asdasd.

http://www.southparkstudios.com/clips/103809/hippie-infestation

şunu anımsattı bazı noktalar hoşuma gitti hehe.

5) class / race kısıtlaması çok kötü seviyede. bazı classları sadece bazı raceler olabiliyor. bu oyuncuyu felaket kısıtlar. ne yapılabilir şu noktada bilemiyorum. zannetmiyorum ki classları diğer ırklara açsınlar.

6) artwork hoşuma gitmeye başladı özellikle dominion tarafında oynadıkca.

şu ana kadar medic shoot and run modunda gidiyor. her 0.5 sn de damage vuran ve scan yapıyormuşsunuz gibi 1.5 sec channel ettiği bir primary abilitysi var. bununla charge biriktirip 2. bir ability ile patlatıyorsunuz. so far, so so. mediclik seviyesinde beklentilerim yüksek. iyi bir healer çıkacak diye umutluyum göreceğiz. malumunuz end-game healer oynamak amacım.

housing'i merak ediyorum bakalım bakalım 14 olunca yazacağım detaylı bir şeyler.

tl;dr cüzdanları hazırlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

videodaki gameplay oyuncunun kötülüğü dışında şu anki halini yansıtıyor.

adam konsol oyuncusu büyük ihtimal becerememiş yani oynamayı baya baya.

abilitylerden sadece sanırım 4 yada 5 tanesi açık pre-made setup'da. o da 4 şeyi sürekli spamlamasına neden olmuş.

o kombattaki slide show'u anlamışsınızdır herhalde bu videoda, benim üstüne bastığım sürekli. bu melee'de çok göze batıyor çünkü auto attack olmamasından en çok melee çekiyor.

sacrifice rituel'i beğendim ama keşke sonunda bir boss falan çıksaymış, baya wicked bir ambiyansı vardı :)

ps. ne kadar utube troll hive olsa da herkes aynı şeyi kritize etmiş bir ağızdan "combat looks boring as hell". oyunun benim gözümde EN BÜYÜK problemi budur. combat'ı sen biraz daha eğlenceli, sürekleyici bir hale getirirsin senin diğer ufak tefek eksiklerini kapatır ama combatı sıkıcı veya akıcı olmaması çok büyük bir hurdle.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam Esper (Ranged caster dps/heal) denedim ben de, L9 oldu.

Stalker'dan sonra biraz daha stabil geldi. Combo point builderlı caster dps.

Tabi ilk assault (dps) skillini stationary yapmışlar, o kötü. L1'den itibaren cast ederken sürekli olduğun yerde duruyorsun.

Oyunu alırsam kesinlikle Chua'lar için alırım, bugüne kadar MMO'larda gördüğüm en "iyi" ırk dizaynı :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...