Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 6

reyou

Öne çıkan mesajlar

Eskiden temel bir sürüm olurdu. Üzerinde bir kaç değişiklik yapıldı mı .1, .2 diye update edilmiş sürüm çıkarırlardı. Şimdi direk bir öncekini yamalayıp yeni baştan yapmışlar gibi sürüm numarası değişiyorlar. Bu mantıkla başta sanki yeni birşey yapmışlar gibi insanların dikkatini çekebilirler ama bir kaç sürüm sonra millet uyanınca ve seneye "Firefox 48" diye birşey çıkarınca birşey farketmediğini anlayacaklar.

Firefox RIP , Chrome FTW...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok demedim ona bakarsan MS de başladı windows 7,8,9 diye gitmeye.

Ben Chrome 11 kullanıyorum , sen chrome 12 kullanıyorsun yada chrome 34234 çıkacak diye sağda solda hunharca reklam gördün yada duydun mu? Kaç aydır Chrome kullanıyorum kendi kendine update ediyor onu bile sonradan farkediyorum. "Aaa yeni sürüm çıkmış yüklemiş bile" diye.

Firefox öyle değil. Adamlar 4'ü çıkardı 2 hafta sonra 5'in betasını duyurdular vs vs.

Su foruma bile baksan her firefox sürümü için ayrı bir konu bulursun...
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim olay işte, gizli saklı yapıyo updatelerini Chrome. Olay o.

Firefox şimdiye kadar (4 ve öncesi) hep major updatelere sakladı o büyük versiyon atlatma olayını. Ama sonra millet "aa IE'nin 9'u çıktı FF'in hala 4'ü var eski bu" dediği için çok önemli olmasa dahi biçok update'de versiyon atlatma kararı aldı. Hunharca reklam yapıyo oluşuna da bi şey diyemiyorum, ben öyle gözlemlemedim çünkü. Adam sadece mail gönderiyo ve onun ötesini zorlamıyo. Hala 3.6 kullanıyo biçok kişi.

Ortada RIP Firefox gibi bi durum yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
http://gnoted.com/firefox-8-final-download-link-mozilla/
burda anlatmış kısaca firefoxu açtığında bir önceki sessiondan kalan tüm tabların hepsini yüklemek yerine sadece birini yükleyip geri kalanlarını onlara ulaşmak istediğin anda yüklüyor. Herhalde açılmasının hızlanmasının temel sebebi bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...