kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aga ben de diyorum kiiii bi türlü chrome gibi pratik yapamadılar o olayı yaaa alla allaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu nedir yuh. Hafta başı major update. Kaç sene 2.x ve 3.x olarak gitti. Coşmuşlar iyice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ie9 i yakalamaya calisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 her yeni versiyonda bir deneyelim diyorum ama chrome rahatligina alistiktan sonra ff cok hantal geliyor nedense bunu da kurdum denedim. zaten önceki sürümle arasinda gözle görülecek bir fark yok chrome devam her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fire 3.6 yüklü super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Firefox 7 beta çıkmış. 6 bir hafta önce çıktı. Azıttı Mozilla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 2012'ye kadar 12 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Eskiden temel bir sürüm olurdu. Üzerinde bir kaç değişiklik yapıldı mı .1, .2 diye update edilmiş sürüm çıkarırlardı. Şimdi direk bir öncekini yamalayıp yeni baştan yapmışlar gibi sürüm numarası değişiyorlar. Bu mantıkla başta sanki yeni birşey yapmışlar gibi insanların dikkatini çekebilirler ama bir kaç sürüm sonra millet uyanınca ve seneye "Firefox 48" diye birşey çıkarınca birşey farketmediğini anlayacaklar. Firefox RIP , Chrome FTW... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Chrome'da aynı olay yok mu sanki? Chrome çıkalı ne kadar oldu, versiyon numarası 13. Updatelerini kendiliğinden, gizli saklı yaptığı için farketmiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok demedim ona bakarsan MS de başladı windows 7,8,9 diye gitmeye. Ben Chrome 11 kullanıyorum , sen chrome 12 kullanıyorsun yada chrome 34234 çıkacak diye sağda solda hunharca reklam gördün yada duydun mu? Kaç aydır Chrome kullanıyorum kendi kendine update ediyor onu bile sonradan farkediyorum. "Aaa yeni sürüm çıkmış yüklemiş bile" diye. Firefox öyle değil. Adamlar 4'ü çıkardı 2 hafta sonra 5'in betasını duyurdular vs vs. Su foruma bile baksan her firefox sürümü için ayrı bir konu bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Dediğim olay işte, gizli saklı yapıyo updatelerini Chrome. Olay o. Firefox şimdiye kadar (4 ve öncesi) hep major updatelere sakladı o büyük versiyon atlatma olayını. Ama sonra millet "aa IE'nin 9'u çıktı FF'in hala 4'ü var eski bu" dediği için çok önemli olmasa dahi biçok update'de versiyon atlatma kararı aldı. Hunharca reklam yapıyo oluşuna da bi şey diyemiyorum, ben öyle gözlemlemedim çünkü. Adam sadece mail gönderiyo ve onun ötesini zorlamıyo. Hala 3.6 kullanıyo biçok kişi. Ortada RIP Firefox gibi bi durum yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 chrome kadar dandik bi browser kullanmadim ben ie9 bile cok daha iyi chrome'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 senko said: chrome kadar dandik bi browser kullanmadim ben ie9 bile cok daha iyi chrome'den. şu bi kenarda dursun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bikaç yorum alalım yahu 6 hakkında, ben hala 3.6 kullanıyorum 5 falan güzel değildi takılıyodu ediyodu geçmedim. Geçmeye değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 6=5.0.1 işte, hatta 4.0.2 dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Silphatos said: 6=5.0.1 işte, hatta 4.0.2 dsdfdoğru söze ne denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ff7 çıktı, ram kullanımı azalmış, ~100mb azalmış nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yedek almayı unutup, ffyi sildim tüm herşey gitti sistem geri yüklemede kapalı, yer imlerimi daha geri getirme şansım yoktur sanırım dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Chrome kullan diyen olmuşmuydu zamanında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ff8 i salmışlar ortamlara http://www.chip.com.tr/konu/firefox-8-hazir-indirin-ilk-performans-testi-ve-indirme-baglantisi_30190_2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 senko said: chrome kadar dandik bi browser kullanmadim ben ie9 bile cok daha iyi chrome'den. ahaha ie9'u sadece formattan sonra chrome indirmek için açıyorum desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Şu yeni güncellemeyle daha bi stabil olmuş sanki. Eskisi gibi yeni pencere açarken, kapatırken, bikaç saat açık kaldığında video izlerken takılmıyor. Bi de en sonunda eklentilerin güncellemelerini otomatik kontrol etmeyi akıl etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bi de lazy-tab özelliği gelmiş ki özlemle beklediğim bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 lazy tab ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 http://gnoted.com/firefox-8-final-download-link-mozilla/ burda anlatmış kısaca firefoxu açtığında bir önceki sessiondan kalan tüm tabların hepsini yüklemek yerine sadece birini yükleyip geri kalanlarını onlara ulaşmak istediğin anda yüklüyor. Herhalde açılmasının hızlanmasının temel sebebi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar