Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jartiyer Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şimdi mevzu harbiden başka yerlere gidecek (aslında belli ki bu pati'ye kırmızı nokta bölümü de gerek, TC kimlik nolu giriş şartlı +18 bir bölüm yakışırdı pati'ye, neyse ayrı konu)...Fileli çorap demişsin ya Ramses, bak o olay ölüyü diriltir. Ben en azından üzerimdeki etkisini biliyorum. Bence jartiyer, string, tanga tatava...Fileli çorap ap ayrı. ;)
Mesaj tarihi:
jartiyerin heyecanı sevişme başlayana kadar yahu

kıyafetler çıktıktan hormonlar harekete geçtikten sonra jartiyer varmıymış kalite miymiş farkına bile varmıyosun yani
Mesaj tarihi:
Red kardeşim, jartiyeri çıkartmakla uğraşmıyor çiftler genelde sanırsam...Hani giyiniklik-çıplaklık tezatlığının bilinçaltına etkisini sembolize eden bir durum sanırsam.
Mesaj tarihi:
Çetin abi file çorap candır,yalnız öyle çakma rockçu yada ne bilem emo tipli kızlar giymeyecek.Daha vamp,daha değişik bi havası olacak o zaman işte file çorap insanı kendinden geçirtir.
Jartiyer süper bişey zaten,işlevsel değil direktman fantazi aracı.Erken boşalma sebebi :D
Mesaj tarihi:
hehehehe...Eyfel Kulesi'nin jartiyeri icat eden Gustave Eiffel tarafından yapıldığını biliyor muydunuz? Ve hatta bu Eiffel Kulesi'nin şeklini jartiyerin tersten görüntüsü neticesinde ilhamlanarak yaptığı söyleniyor.
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Çetin abi file çorap candır,yalnız öyle çakma rockçu yada ne bilem emo tipli kızlar giymeyecek.Daha vamp,daha değişik bi havası olacak o zaman işte file çorap insanı kendinden geçirtir.
Jartiyer süper bişey zaten,işlevsel değil direktman fantazi aracı.Erken boşalma sebebi :D

imza yapmalık, ibretlik post şu resmen
Mesaj tarihi:
Çocuk doğru yazmış ama Serhat ya.

Edit: Ve aslında bu jartiyer kadınların imdadına yetişen bir şey diye düşünüyorum. Ya ilk sayfada ki şu şişman kızıl saçlı kadın bile o üzerindeki jartiyerle birçok erkeğin reddedemeyeceği bir kadına dönüşüyor. Jartiyer sihirli bir şey gerçekten.
Mesaj tarihi:
fileli çorap denmiş
ben de fileli vücut çorabı diye bişi var ona bitiyorum
yani internette gördüğüm örnekleri güzeldi das pratikte belki de hatunu patatese döndürur ne bileyim. örnek koyayım ama:

18+

http://www.jartiyericgiyim.com/urunler/urunx503Jar.gif

zıhzıhzhıh

bence 20'li yaşları tangaydı gstringti nefes alsındı bir şekilde geçirmekte fayda var, jartiyer falan 20'lerin en sonlarına veya 30'lara bırakılmalı. Sindire sindire tüketmek lazım (:P)
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/thumbnails/1c3/0ff/b56/c56/f59/42d/485/4f1/da2/017/d8_450xNULL.jpg

cetintas said:

Ya ilk sayfada ki şu şişman kızıl saçlı kadın bile o üzerindeki jartiyerle birçok erkeğin reddedemeyeceği bir kadına dönüşüyor.

http://i771.photobucket.com/albums/xx359/gotothere/no-god-no-o.gif
Mesaj tarihi:
yav'ın paylaştığı fotoğraf şişmanın da güzel olabildiğini mi gösteriyor bize. Fileli vücut çorabının da katkısı var ama harbiden ablanın yüzü çok güzel, yaratan sahibine bağışlasın.
  • Yeni Oluştur...