batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Geçen gün bi olay ile karşılaştım kısaca anlatmak gerekirse; Bizim evin karşısında bi hastane var. Zamanın da temeli kazarken su fln çıkmıştı ordan adamlar uğraşmıştı baya daha sonra ne oldu ne bitti bilmiyoruz tabi dışarıdan. Derken geçen gün gördüm hastanenin otoparkının yanına bi kamyon yanaştı elemanlar indiler otoparka girdiler ellerinde boş damacanalar ile doluları çıkartıp kamyona yüklediler.Bu arada otopark kullanılmıyo kilitli sürekli.Kamyonun üstünde markayı tanıyabilceğim bi işaret isim yoktu. Plaka almak o anda aklıma gelmedi. Zannetmiyorumki aşağıda hastane sahibi tesis kurup üretim yapsın direk bi yolla suyu çıkartıp satıyolar. Şikayet etmeyi düşünüyorum her nekadar sonuç çıkmayacaksada ne yapmak gerekir sağlık bakanlığımı ilgilenir içme suyu olayı yüzünden yoksa belediye flnmi.Öneriniz varmı? Olay istanbulda geçiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Hastane yapılırken temelden çıkan suyun yeraltı suyu olma ihtimali çok yüksek yalnız o kamyon işi biraz garipmiş hele hele kullanılmayan bir otoparktan... biraz daha araştır derim dillendirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi insanlar söylüyor her yerden damacana alamyın diye böyle abidik gubidik dolduranlar varmış cunku cıktıydı bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 İçme suyu dediğin de öyle temel kazarken çıkan cinsten kaynaklardan geliyor da, tabi öyle satılmıyor sdf. Fason su markalarından biri olabilir ya da elemanın akrabası komşusu falandır, kullanmak için doldurur. Biz de kafamız eser köylerden birine çıkar eski damacanalara su doldururuz sonra bekletir içeriz, öyle bişey olabilir. Mahallede herkesin bidonunu toplamış olabilir. Tabi dediğim gibi fason markalardan biri de olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Büyük ihtimal yer altı suyu dediğin gibi ama dolum aşamasında bi tesis olması gerekir zannetmiyorum öyle bişey olduğunu. Bi süre otopark olarak kullanıldı sanırım suyu satmak sonradan akıllarına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 içilebilir su kaynaklarını tüketim ihtiyacına bölersek ne elde ediyoruz ben onu merak ediyorum asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hastaların suyunu çıkarıp satıyorlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hastanenin suyundan dolduruyorlardır damacalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Lan aşağıda hastanenin deposu vardır toplu damacana alıyorlardır.Boşları bırakıp dolduları almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ahahah akhlaur yerle bir etmiş topic'i diğer arkadaşlar hayal gücünü çalıştıradursun ben de yatayım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su diyince hep aklıma ceysu gelir 5 litrelik şişelerindeki su seviyeleri tamamen farklı olan su, hatta birisinde yarımdı. evet bildiğin %50 olan yarım. öyle doldurmuşlar 6lık paketin birindeki şişeyi. ne gülmüştük ya ahahaha. six pack şeklinde paketliydi bir de cocacolalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://scientificindian.com/wp-content/uploads/2011/01/Bottled-Water-Facts-about-bottled-water.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 merterde 19luk damacanayı 2 liraya veriyolar. ne suyu olduğunu söylemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 2 lira ne abi,bizim orda 5ltlik suyu 3 liraya satıyolar anasını satiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Esh said: merterde 19luk damacanayı 2 liraya veriyolar. ne suyu olduğunu söylemeye gerek yok. nere bura? 5 750 felan standart damacana sular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben eve su arıtma cıhazı taktırdım, tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 su arıtma öyle kolay iş değil be. büyük partikülleri falan arıtır anca o. yoksa bakterileri falan zor. su arıtma dediğin işin içinde kimyasal yöntemler var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Sparkcaster said: Esh said: merterde 19luk damacanayı 2 liraya veriyolar. ne suyu olduğunu söylemeye gerek yok. nere bura? 5 750 felan standart damacana sular erikli 8 küsur. değişiyormuş ama fiyatı yere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 mani said: su arıtma öyle kolay iş değil be. büyük partikülleri falan arıtır anca o. yoksa bakterileri falan zor. su arıtma dediğin işin içinde kimyasal yöntemler var yani. lağım suyu arıtmıyor, çeşme suyu arıtıyor. Filtre + ışınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Esh said: merterde 19luk damacanayı 2 liraya veriyolar. ne suyu olduğunu söylemeye gerek yok. Hastanede güngörende zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o değil de bizim ülkeden çıkan suyu bize fransız satıyor parasını alıp gidiyor. lan yarın bigün vermiyorum suyu uçaklara yükleyip kendime götürüyorum derlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 o yüzden uyuzum nestleye ve danoneye. ulan yogurt be. allahın fransızına yogurt ve su parası veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 adamları ne diye şikayet edeceksin onu anlamadım ben sattıklarından emin misin? belki ihtiyaçlarını karşılıyor ya da eşine dostuna doldurup götürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Abi kamyonla götürüyolar suyu satmıcaklarda ne yapcaklar öyle bi kaç damacana değil bi kamyonu doldurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 iskiye şikayet et öncelikle. öyle kafana göre su çıkaramıyorsun temel kazma bahanesiyle. su çıkarma izne tabi. önce o olayı bi öğren izinleri varmıymış yok muymuş. sonra gene iski işlem yapar öyle damacanalara doldurulup su götürülüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar