Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçme suları nerden geliyor?


batuhan

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün bi olay ile karşılaştım kısaca anlatmak gerekirse; Bizim evin karşısında bi hastane var. Zamanın da temeli kazarken su fln çıkmıştı ordan adamlar uğraşmıştı baya daha sonra ne oldu ne bitti bilmiyoruz tabi dışarıdan. Derken geçen gün gördüm hastanenin otoparkının yanına bi kamyon yanaştı elemanlar indiler otoparka girdiler ellerinde boş damacanalar ile doluları çıkartıp kamyona yüklediler.Bu arada otopark kullanılmıyo kilitli sürekli.Kamyonun üstünde markayı tanıyabilceğim bi işaret isim yoktu. Plaka almak o anda aklıma gelmedi. Zannetmiyorumki aşağıda hastane sahibi tesis kurup üretim yapsın direk bi yolla suyu çıkartıp satıyolar. Şikayet etmeyi düşünüyorum her nekadar sonuç çıkmayacaksada ne yapmak gerekir sağlık bakanlığımı ilgilenir içme suyu olayı yüzünden yoksa belediye flnmi.Öneriniz varmı?
Olay istanbulda geçiyor bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İçme suyu dediğin de öyle temel kazarken çıkan cinsten kaynaklardan geliyor da, tabi öyle satılmıyor sdf.


Fason su markalarından biri olabilir ya da elemanın akrabası komşusu falandır, kullanmak için doldurur. Biz de kafamız eser köylerden birine çıkar eski damacanalara su doldururuz sonra bekletir içeriz, öyle bişey olabilir. Mahallede herkesin bidonunu toplamış olabilir. Tabi dediğim gibi fason markalardan biri de olabilir sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su diyince hep aklıma ceysu gelir

5 litrelik şişelerindeki su seviyeleri tamamen farklı olan su, hatta birisinde yarımdı. evet bildiğin %50 olan yarım. öyle doldurmuşlar 6lık paketin birindeki şişeyi.

ne gülmüştük ya ahahaha. six pack şeklinde paketliydi bir de cocacolalar gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...