Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 offf halısaha maçlarının metaplotu farklıymış ya. BENDE DİYORUM NEDEN BİTEK ESKİLERİ ALIYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 yoğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Yazın beni. Acıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ben bileti salı akşamına aldım, son maç olarak gelmeye çalışıcam yine de cumartesi haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sol dizim hala agrıyo o yuzden yokum diyorum bu hafta.. bakinin sutu fena acmıs dizimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bu seferde karsinda olamyi planliyodum ama serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gecen sefer neresindeydin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Noyanh said: ben yuzde 98 gelcem ben de top atmayı özledim lan, sezon bitse de gelsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Holy said: benim de dizim düzelmelere yakın, varım diyorum. son anda bir aksilik çıkarsa haber veririm. olm zorlama işte haftaya rahat oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 aquila said: gecen sefer neresindeydin lan uzagindaydim en rahatindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 aquila said: gecen sefer neresindeydin lanen arkada ben oluyorum o yuzden problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Geliyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hadi kadro yazın. ona göre geçiyorum karşıya ben dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 baki yiğit(tolganın arkı) tora cava hill e.g. konn wish sertac spidee deno cthullu* kenshin* mulgear* vingthor* eksik kişileri söyleyin bizim yiğitle pha yı yazmadım hala garanti bişiler söylemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben gelemiyorum, dizim ağrımaya başladı durup dururken dün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben yokum panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 o zaman beni yazın ben geliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tolgaların yiğit gelmiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 baki tora cava hill e.g. konn wish sertac spidee deno kenshin mulgear vingthor fde pha* böle sanırım şu anda var mı bi yanlış umut istiyosa umut gelsin hazır yer varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 deno, sen biliyomusun sahaya nasıl gelceğini fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ben de geliym ya, vazgeçtim yormadan stoper takılmaya karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 baki tora cava hill e.g. konn wish sertac spidee deno kenshin mulgear vingthor fde pha* holy saygın gelirse 16yız o zaman, ondan haber beklicez ve kaleci yok=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kaleci oyuncu yok mu ::o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 deno çömez zaten, geçsin kaleye ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 değişmeli geççez artık yapçak bişi yok sen biliyon mu sahanın yerini, nerden geliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar