Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kaçırdık bu maçı yaa, sabah 6da kalkmam gerekiyodu, izleyemedim. Güzel miydi bari, skor iyi gözüküyor. Mourinho futbolun ne olduğunu hatırlamış mı yoksa yine otobüs mü çekti kaleye?
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 staj vardı ama oturdum izledim. şuna karar verdim; real madrid bildiğimiz futbol takımları içerisinde en iyi takımlardan biri. barcelona ise sihirbazlar topluluğu. oynadıkları futbolun ötesinde bir şey yani. messi için bir şey söyleyemiyorum artık.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 messi'yi gollerden sonra bu kadar gaz görmemiştim hiç. son gol de ne çakmış ama. real her zaman ki gibi yenileceğini anlayınca çirkinleştiler. ah ah
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Rewendor said: Kaçırdık bu maçı yaa, sabah 6da kalkmam gerekiyodu, izleyemedim. Güzel miydi bari, skor iyi gözüküyor. Mourinho futbolun ne olduğunu hatırlamış mı yoksa yine otobüs mü çekti kaleye? uzun zaman futbola ara verdikten sonra bana oyle gelmediyse son 3-4 sene seyrettigim en iyi 10 mactan biriydi
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sonu rezillikti maçın. bekliyordum gerçi ama, bu kadar şerefsizce ve haince girilmez yani. istediği kadar iyi bir oyuncu olsun, marcelo adam değil gözümde artık. kesin mourinho söylemiştir git fabregas'a yuvarlakla dal diye. geber mourinho.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Madrid ilk yarı 2 gol daha atmalıydı. Mal ronaldo mal.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ronaldoyu ıslak sopayla dövcen ya adam ne gereksiz şutlar çekiyor
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 valla barçalılar yine iyi dayanıyo bunlara, ben messinin yerinde olsam gol sevinci olarak real kulübesine koşar tam karşısına geçip mourinhoyu parmakla göstererek göbeğimi tuta tuta gülerim her golden sonra.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu madride golcü lazım ama imba bir adam. 5-0 dan nerelere geldiler. Az daha çalışsınlar olacak bu iş.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Higuain oynasa yeter zaten de sakattı en son noldu bilmiyorum. Nistelrooy stili bi adam lazım Real'e de o kalitede adamı bulmak çok zor bu saatten sonra...
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Fenerbahçe'nin ispanya tezahürü olan Real Madrid'in bu hali beni üzüyor. messi'nin abartılmasından rahatsız olsam da Real'in savruk futbolu can sıkıyor. bizim kadar kontrollü oynayamıyorlar. galatasarayın Fenerbahçe derbilerindeki aczi okunuyor gözlerinden. yenilme korkusu var malesef, aşamadılar bir türlü.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mourinho, yenilgiyi kabullenemediği, ilkokul çocukları gibi davrandığı sürece yenilmeye mahkum... Mütevazılık ayrı bir olay. Barcelona'ya dikkat edin, faul yapıyorlar hemen özür diliyorlar, bilerek yapmadıklarını biliyorsun adamların. Dünyanın en iyi futbolunu oynuyorlar, muhtemelen en az faul yapan takımlarından biriler. Tekme yiyorlar, yine de onlar işine bakıyor. Sonra gelip de yok Messi overrated, yok Barça bilmemne demeyin bana. Saygıyı hakediyorlar, futbol dışı başka işlere kafayı takmadıkları için de hep kazanıyorlar, kazanacaklar. Spor ahlakı, takım ruhu böyle birşey olmalı.. Mourinho terbiyesizlikleriyle kendi sonunu hazırlar..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Arkasokak said: Fenerbahçe'nin ispanya tezahürü olan Real Madrid'in bu hali beni üzüyor. messi'nin abartılmasından rahatsız olsam da Real'in savruk futbolu can sıkıyor. bizim kadar kontrollü oynayamıyorlar. galatasarayın Fenerbahçe derbilerindeki aczi okunuyor gözlerinden. yenilme korkusu var malesef, aşamadılar bir türlü.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mourinhonun arkadan kulak cekme hareketi direk: LIKE A BOSS ama ya hahah
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Güzel maçtı valla yani bu takımların bizim takımlar ile böyle asılarak oynadığını düşünmek dahi istemiyorum. Soonuç ne olur demiyorum çünkü malum bir liverpool faciası biraz olsun nelerin olabileceğini gösteriyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Sotto said: Mourinho, yenilgiyi kabullenemediği, ilkokul çocukları gibi davrandığı sürece yenilmeye mahkum... Mütevazılık ayrı bir olay. Barcelona'ya dikkat edin, faul yapıyorlar hemen özür diliyorlar, bilerek yapmadıklarını biliyorsun adamların. Dünyanın en iyi futbolunu oynuyorlar, muhtemelen en az faul yapan takımlarından biriler. Tekme yiyorlar, yine de onlar işine bakıyor. Sonra gelip de yok Messi overrated, yok Barça bilmemne demeyin bana. Saygıyı hakediyorlar, futbol dışı başka işlere kafayı takmadıkları için de hep kazanıyorlar, kazanacaklar. Spor ahlakı, takım ruhu böyle birşey olmalı.. Mourinho terbiyesizlikleriyle kendi sonunu hazırlar.. Tamam adamlar bambaşka bi futbol oynuyo da, melek değiller. Barça da az kendini yere atmıyo, hakem kandırmaya çalışmıyo şimdi, doğruya doğru. Ki Real'de Pepe, Ramos falan gibi baltalar (yetenek anlamında değil karakter olarak) oldukça da çok meyvesini yerler bu sinsiliklerinin. Ayrıca Rijkaard-Ronaldinho dönemi Barça izleme açısından daha zevkliydi demeden geçemeyeceğim.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Doğrudur Busquets'in kendini yere atmışlığı var. İtiraz edecek değilim. Benim hoşuma giden şey, faul yaparlarken ellerini kaldırmaları, Xavi olsun, Iniesta olsun. Ama ben yaptım diyerek kaldırmaları. Faul yok diye değil. Özür dileyerek. Dünkü maçta oldu bu enstantane çok kez. Busquets'in çirkeflikleri olmuş olabilir, eminim uyarılmıştır. Takımın genelinde kaybettiği her maçtan sonra rage'e bağlayıp kasti tekme atma yok. Hakemi kandırmış olabilirler, ama sakatlamaya yönelik oynamıyorlar. Dünkü maçta Marcelo'nun 1-2 tekmesi var zaten. Pepe'ye hiç değinmeyeyim. İyi bile tutuyor kendini Barça'lı oyuncular, takdir ettiğim nokta o. Real Madrid'in olayı balığın baştan kokması. Mourinho böyle terbiyesizlik yaparsa futbolcular çift dalar... Bana Busquets'in 1-2 hakemi kandırmaya yönelik teşebbüsüyle şu tekmeleri bir tutmayın. Yenilgiyi hazmedemiyor Real. Dün Ramos, bugün Marcelo...
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sırf püskevits değil ki, xavi de atıyo kendini yere, messi de, pedro da. genel tavır bu. geçen sene falan hep öyleydi, mourinho tamam çok itici adam da, o konuda kızmakta haksız sayılmaz. ha kendisi de inat olsun diye villainlik yapıyo, daha beter oluyo o ayrı.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Tek tek pozisyonları hatırlamam imkansız, 1-2 kere atmıştır kendini yere de, hiçbirşey bulamadıkta 1-2 adam kendini yere attı diye mi kötü oldu Barça. Ben hatırlamıyorum şahsen Xavi'nin kendini yere atmasını, belki olmuştur, belki olmamıştır. Ben bu adamların avukatı değilim. Sadece benim dediğim, Mourinho'nun yaptığı terbiyesizliklerin, Pepe, Ramos veya Marcelo'nun kasaplıklarının, "ama onlarda da kendilerini yere atıyorlar bak az değiller" ile pek kıyaslanmaması gerektiği. Barça sempatisi olduğu doğru birçok kişide ama o kadar da sevmeyen var şu an bu yüzden, eminim o hareketleri Guardiola yapsa alın size Barça olurdu. Mourinho olunca o kadar tepki olmuyor, buna katılmıyorum. O kulak çekme veya sen kokuyorsun hareketini kabul edemem, o seviyedeki bir adamdan. Kendini düşürüyor. Barça kendini yere atıyor da, kendi adamları her maç biçmiyorlar mı. Önce kendine bakacaksın. Ben kendini yere atmayı savunmuyorum, ama 1-2 pozisyon dışında da aklımda kalan bariz bir olay yok. Barça kötü niyetli, hakemi kandırmaya yönelik futbol oynuyor diyemem, ama Real kasap gibi oynuyor diyebiliyorum şahsen, katılırsınız, katılmazsınız..
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 E ona laf yok zaten, ama Barça çok iyi top oynuyor diye adamları melek yapmayın diyorum sadece. Unicef'e katkıları paraları, eğlenerek oynamaları, arkadaşlıkları, maç sonu sempatik açıklamaları falan çok güzel evet. Ama baltalık yapıp bacak kırmasalar da yeri geldikçe hakem aldatmaya, rakip sinirlendirmeye onlar da meyilli
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Futbolun içinde var, ve hataları ben de kabul ediyorum. Ancak benim dünkü maçla ilgili gördüğüm en büyük fark yukarıda dediğim niyet farkıydı. Biri faul yaparken elini kaldırıp özür dilerken, diğeri çaktırmadan tekme sallamaya çalışıyordu. Demekki Barça kendi hatalarından ders almış, daha dürüst olmaya başlamış, en azından gayret gösteriyor. Real ne yapmış bu sürede. Yenilince gene çift dal. TD rakibinle dalga geçsin, çocuk gibi hareketler yapsın. Bunların oynanan futbolla ilgisi yokki.. Başka maç olur Barça aynısını yapar burada ilk ben yazarım. Ama adamlar her konuda gelişiyorlar her sene. Ben hakem aldatmacalarının bile azalacağını düşünüyorum bu sene çok. Çünkü dün tepkisiz bir Barça vardı. Sonunda maçı kazandı...
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oha, kötüleyecek bir şey bulamadığınız zaman kendine yere atmalarını mı kötülüyorsunuz. bu o kadar kötü bir şey mi ki ? türkiyede bu işten ekmeğini kazanan arif erdem, nobre gibi yüzlerce oyuncu var yıllardır, ahahahah
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ve o adamlar da kötüleniyor aynı şekilde. kötüleyecek bişey aramıyoruz ki bulalım, ortada olanı söylüyoruz. adamların çok iyi futbol oynaması paladin oldukları anlamına gelmiyor. karıştırmayın diyoruz.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi ben Real'li oyunculara da hak veriyorum yalnız, sen git harika oyna, Barça gibi takımı kendi sahasına hapset, kalelerini şutlarla sorgula falan sonra git gol at. Barça berbat oynasın falan filan, Sonra Barça çıksın 40 yılın başında bir atak yapsın, mükemmel ötesi ve dünyadaki futbolcuların %80'inin yapamayacağı bir şekilde gol atsın herhangi bir forveti falan, hop Real zararda, Adamlar kötü oynasa da, iyi oynasa da basiretsizlik ve artık okumuşlar mıdır nedir asdfas yenemiyorlar Barça'yı, şu maçları kazansalardı eminim kafaları rahatlayacaktı. Real Madrid forması altında herkesi yenip, senelerdir sürekli Barça'ya yeniliyor olmaları da futbolcular üzerinde büyük baskıya sebep oluyor. Barçalılarda bunu kullanmayı biliyor işte, o melek dediğiniz adamlar bu psikolojik avantajı kullanıyor bu kadar basit. Şimdi fanboylar çıkıp PEPEPEAAYYYĞĞĞ diye ağlayabilirler ama o istisna, onu insan olmadığını Portekiz milli takımına kadar dayanan bir kariyer yelpazesi ile açıklayabiliriz. Mourinho'yu da koy kenara. Ama gerisi tamam Barçalıların kışkırtması ve akıl oyunlarıyla meydana gelen şeyler, Ha yaptıkları işe yarıyor mu? Yarıyor. Mourinho'da bu tip bir takım istiyor ki adamlarını "şirkete gelmeyin" diye uyarmıyor, ona göre eğitmiyor. Her şekilde Madrid zararlı çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar