Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa vadeli, PvP ağırlıklı, f2p, fantezi MMORPG aranıyor


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Ekim'in 26'sında dersler başlıyor. Hadi ilk bir-iki hafta da rahat geçer desek, önümüzdeki 8-9 hafta boyunca oynanacak bir fantezi MMORPG istiyorum. DDO filan gibi PvE istemiyorum ama Guild Wars gibi de olmasın pek. Daha bir Everquest tipi iyi olur karakter gelişimi açısından. Free2play olmalı ayrıca, Red Orchestra ve Deus Ex alınca (hatta Deus Ex'e para çıkarmak bile süpheli) bir de MMORPG alamam.

Var mı tavsiyeler? Eve Online gibi ciddi birşey olmasın ama, zaten orada hiç combat olayına girmedim adam gibi, casual olsun yani biraz ama bir karakterim olsun. Yoksa bir oyun istediğim tarzda Moba devam gideceğim. Ayrıca Eve olmaz çünkü kılıç sallamak istiyorum. Tam olarak kılıç sallamak istiyorum, büyücü filan da olmam =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol.

f2p olmuştu sanırım, age of conan olabilir. oyunda kılıç sallamak çok zevkli, sürekli 1 1 1 1 spam yapmıyorsun da duruma göre farklı combolar çekiyorsun felan. bunun bir adım ötesi devil may cry online olur herhalde (daha yok ama o oyun)

ayrıca pvp serverları var önüne gelene bir yumruk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warhammer trial takılabilirsin. Eskiden lvl 10 a kadardı, halen öylemi bilmiyorum. Ilk tier eğlencelidir. Oyunu önceden oynadınmı bilmiyorum ama, girdiğin gibi pvp ye başlayabilirsin. Eğlendirirde.
lvl 10 a gelipte, birkaç parça item sahibi olana kadar hatta 1-2 sınıfı denemeden silme. Diğer sınıfları tanıdıkça verdiği eğlence artar.

(lvl 10 ile bir kaç parça birşeyler almak, 1 gün sürmez zaten)

trial olduğundan seni en yoğun yerde başlatır, bir kaç görev ile lvl 4-5 olduktan sonra, haritadaki kırmızı alana doğru gidersin. Sonrasını çözersin zaten, orası rvr alanı oluyor. Orada pvp yapmanın bonusları vs. var.


Sonrasına devam etmek istersen tavsiye etmem. Oyunu geliştirmeyip öldürdüler. Aynı tas aynı hamamdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...