Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ekim'in 26'sında dersler başlıyor. Hadi ilk bir-iki hafta da rahat geçer desek, önümüzdeki 8-9 hafta boyunca oynanacak bir fantezi MMORPG istiyorum. DDO filan gibi PvE istemiyorum ama Guild Wars gibi de olmasın pek. Daha bir Everquest tipi iyi olur karakter gelişimi açısından. Free2play olmalı ayrıca, Red Orchestra ve Deus Ex alınca (hatta Deus Ex'e para çıkarmak bile süpheli) bir de MMORPG alamam. Var mı tavsiyeler? Eve Online gibi ciddi birşey olmasın ama, zaten orada hiç combat olayına girmedim adam gibi, casual olsun yani biraz ama bir karakterim olsun. Yoksa bir oyun istediğim tarzda Moba devam gideceğim. Ayrıca Eve olmaz çünkü kılıç sallamak istiyorum. Tam olarak kılıç sallamak istiyorum, büyücü filan da olmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 EQ oynamadım ama UO oyna derim, şu anda shardların durumunu bilmiyorum ama elbet vardır skill kasması rahat bi shard. Kas charı canın sıkıldıkca gir pvp yap çık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 :D imana geldi sonunda gerge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 lol. f2p olmuştu sanırım, age of conan olabilir. oyunda kılıç sallamak çok zevkli, sürekli 1 1 1 1 spam yapmıyorsun da duruma göre farklı combolar çekiyorsun felan. bunun bir adım ötesi devil may cry online olur herhalde (daha yok ama o oyun) ayrıca pvp serverları var önüne gelene bir yumruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Öyle yapacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 steamden forsaken world'ü indirip bi dene istersen,SS'leri filan ilginç gözüküyordu. allods var bi de o tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben de böyle 2 3 hafta oynamak için eyç of konan indircem, film öncesi gaz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aoc dene. melee combat idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya aoc f2p olmuş iyi hoş ta,free oynayanlara oyunun contenti çok kısıtlı gibi gözüküyo. gidilebilen bölgelerden,girilebilen dungeonlara,hatta seçilebilen classlara kadar kısıtlama koymuşlar. o yüzden hiç teşebbüs bile etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aylik para vermeden ciddi oynamayi zaten dusunme. amac zaten level kasmak, arada pvp yapmak felan. tamamen zaman oldurme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 PVP ağırlıklı değil ama bugün Dragon Nest betası başlıyor. (Ayrıca US serverı var ama US dışı IPler yasaklı) Gameplay vidyoları ilgi çekici, denemeye değer. http://www.youtube.com/watch?v=CEEPKqIAxnU http://dn.cherrycredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 warhammer trial takılabilirsin. Eskiden lvl 10 a kadardı, halen öylemi bilmiyorum. Ilk tier eğlencelidir. Oyunu önceden oynadınmı bilmiyorum ama, girdiğin gibi pvp ye başlayabilirsin. Eğlendirirde. lvl 10 a gelipte, birkaç parça item sahibi olana kadar hatta 1-2 sınıfı denemeden silme. Diğer sınıfları tanıdıkça verdiği eğlence artar. (lvl 10 ile bir kaç parça birşeyler almak, 1 gün sürmez zaten) trial olduğundan seni en yoğun yerde başlatır, bir kaç görev ile lvl 4-5 olduktan sonra, haritadaki kırmızı alana doğru gidersin. Sonrasını çözersin zaten, orası rvr alanı oluyor. Orada pvp yapmanın bonusları vs. var. Sonrasına devam etmek istersen tavsiye etmem. Oyunu geliştirmeyip öldürdüler. Aynı tas aynı hamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 En son oynadığımdan beri bi önlem almadılarsa twinkler herkesi dövüyordu, pekte zevkli değildi yani Tier 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 twink dediklerin zaten trialler olmuyor muydu? ben oynarken twink için millet trial açıyordu. 10 lvl da sabit kalabilmek için. Tabi ben bırakalı 1 yıldan fazla oluyor, senin anılar daha tazedir. Gerçi, hesabı bir arkadaşa vermiştim o aktif oynuyor, isterseniz sorabilirim şuanki durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 GERGE said: Ekim'in 26'sında dersler başlıyor. Hadi ilk bir-iki hafta da rahat geçer desek, önümüzdeki 8-9 hafta boyunca YYYYOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Eylül olacak tabii o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar