Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 devamlı adam seçmekle ugraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sen anelor musun anelorun abisi misin peki onu acikliga kavusturalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben anelorum ya geldim eskişehirden zaten o foruma benim hesapla yazmaz noddle diye kendi hesabı var sdfgf. abi adama cidden açıcam bi hesap koyucam içinede cs:go onla oynasın karışıklık oluyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 paticik grubunu buldum davetiye lazım beyler biriniz davet edin beni. kralın askerlerinden biriyim şekil için takmıyorum armayı. nick: SanssizSansli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 3 el üst üste adam görmeden awp ile ölünce ragequit attım dün yine. ne kadar meraklısınız şu awp'ye ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 onlarin bir de dust2'de t olup awp alanlari var. 1 degil ama, 3 kisi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 KHaRoN said: sen anelor musun anelorun abisi misin peki onu acikliga kavusturalim. anelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Cok dengeli olması gerekmiyor oyunun ya, gidip sliple kharonu çonsu falan aynı takıma koymadıkça sorun yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 cons zaten base'den çıkmıyor. en kötü oraya gitmez zamandan kazanırsınız oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu akşam bi terslik olmazsa elinize veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abin senden iyiydi ulan bi de ellere vercekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 beni invite etsin biri yavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 AmmoniaC arkadaş olarak ekle davet yollayayım. edit: arkadaş olarak eklemeden de yollanabiliyormuş. attım davet'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben hep dengelemek için silp'in karşısına geçiyorum ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 HikmetHoroz said: Cok dengeli olması gerekmiyor oyunun ya, gidip sliple kharonu çonsu falan aynı takıma koymadıkça sorun yok mesela. yanıma sen gel red gelsin 3 map üstüste 16-0 yenme garantisi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ben hep kazanıyorum her mapte veteranım.her silahta expertim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Anelor said: ben anelorum ya geldim eskişehirden zaten o foruma benim hesapla yazmaz noddle diye kendi hesabı var sdfgf. abi adama cidden açıcam bi hesap koyucam içinede cs:go onla oynasın karışıklık oluyor böyle iyiymiş ha, kötü oynayınca yetemeyince abimdi o dersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 beyler bu akşam helmetlerinizi takın geri dönüyorum. 1000 galatasaraylıyla geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bende geliyimde dengelensin.ama biraz volume artirmam lazim dimi Silp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Anelor said: bu akşam bi terslik olmazsa elinize veriyorum. guldum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 terslik olursa da abisi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 DASFDSGDF olum ne kadar kötüsünüz lan. bu arada terslik oldu ben bu akşam yokum :( ama gece buralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 ne reyç döndü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar