Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bide pistollerde bi silah var su tabancası gibi 32 mermi alıyo bi şarjörü. onunla bıçakla koştuğundan daha hızlı koşuyosun. ama su atıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 elimi yuzumu yikarim onunla. arms race'de en nefret ettigim silah o. 3 hs'de falan olduruyor ahahahah. aug zoom acmayinca baya hizli aslinda, yakin mesafede yargilayabiliyor. ama dmg'i dusuk evet, o da eseklik yapma scope'un var, hs at diye muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tec9 süper pistol ya, deagledan sonra favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 oha tech9 ile bıçaktan hızlı mı koşuyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 mobility en sonda. bicakla aynidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 tek heksatla alırmış gibi duruyo burdan http://counterstrike.wikia.com/wiki/Tec-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 agir yalan. 12 falan vuruyor tek mermi fsduifjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 armor o kadar fark yaratıyor mu ya. parasızlıktan almıyorum genelde ama almak lazımmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Phyx said: tek heksatla alırmış gibi duruyo burdan http://counterstrike.wikia.com/wiki/Tec-9 harbi yalan deagle dışında tek hs de öldüren tabanca yok ki zaten sırf oyüzden deagle alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 armour resmen 2 kere yasatiyor bi' elde de, bak mesela m4; http://counterstrike.wikia.com/wiki/Maverick_M4A1_Carbine Advantages High damage per bullet gotumle guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 resimde susturucu mu var bana mı öyle geliyor? edit: go'nun özellikleri değil sanırım bunlar. source yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Advantages High damage per bullet Excellent at close to medium range The silencer is ideal for stealth Low recoil and accurate Bullets have a slowing effect on enemies Burst fire can be useful at long range. bu eklenirse yanlız işin rengi değişir m4 ünde bi anlamı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi silencer gelse nolcak ya. bosversene. bazilari go, bazilari source bilgisiyle yazilmis, biraz goz gezdirdim. ama dmg'lar kesinlikle go degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 silencer gelirse yemin ediyorum baseden yürümeye başlarım sdf oppa ninja style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ahhahahaha koylu. seni goren ilk adamdan sonra minimap'te cikican her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 counter-uav atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 o zaman silencer'a zaten gerek kalmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Şu haliyle colt çöp resmen, vurmuyor bildiğin vurmuyor. AK her şekilde en iyi silah yani. Colt'u biraz adam etmeleri lazım. Hem daha pahalı, hem daha kötü, olmaz! Susturucu gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Oyun var gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 biriniz çıksın da gelelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liv Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Dün akşam dust'da scramble atıldı. Yanlış hatırlamıyorsam Kharon atmıştı. Atılması haklımıydı haksızmıydı orası tartışılır 8-4 gidiyordu match. Neyse olay atılıp atılmaması değil. Atmadan önce aşağıya "scramble atıcam herhangi bir sorunu olan varmı?" diye yazmıştı fakat bir kaç arkadaş göremedi onu doğaldır bende olabilirdim. (belki ölüyken yazılmıştı tam hatırlamıyorum) Neyse demek istediğim şey bence scramble atılmadan önce say komutu ile atılsın mı? diye yazmak yerine "vote" olarak playerlara sorulsa daha mantıklı olur diye düşünüyorum.. Arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa herkese uygun bir yöntem bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 mantikli. say'den atilan mesajlar console'da da cikmiyor, o sirada canli olan ve aksiyonda olan biri kacirabilir mesela, sonra geri donup bakamaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 benim kafam büyüdü galiba her gelen hs atıyo bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Madem mevzu buraya tasinmis yazayim; Scramble attiktan sonra itiraz edilince insanlarin o kadar soyledik lafi uzerine "TEAM SOYDON SOYLORSONOZ GORMOYOZ TOBO" tarzindaki cikisi sahsen hic begenmedigimi soylemem lazim. Scramble icin "say" atiyorsam bile olu insanlarin min 9-10 kisi olmasina, oyun icinde de aksiyon ani falan degil, direkt olarak round basinda soyledim. Ustune 3 tur bekleyip liv in dedigi gibi kimsenin itirazi olup olmadigini 2 defa sordum. Herkesin "at at" , "abi scram at artik" soylemleri de sadece yenilen takima has falan degildi. Kaldi ki benim admin_say lerim canli,olu farketmeden gozukuyor. En basta cikisma oradan hatali. Oylama atmadim cunku bir kac gun once millet ona da feryat figan etti. "OYON OCONDO SOCMO SOPON ZOMONLORDO VOTO OTMOYON" diye. Vote sistemi oyun ici vote gibi degil de ayrica bir server modifikasyonuyla oldugu icin farkli tip bir mekanizmayla oluyor. Haliyle vote sirasinda opsiyon secenekleri menuselect 1-9 tuslarini bloke ettigi icin herkes yalan yanlis random vote vermesiyle sonuclaniyor mevzu cogu zaman. Hatta menudeki bir bug sebebiyle olu insanlar komple oy veremiyor oyun vote time out olana kadar. Aksamlari 2 saat girip keyfiyle takildigimiz bi yerde hele ki public server da boyle cikislara cidden ihtiyac yok. Sormak bile zorunda olmadigim seyleri, adam kickliyorsam bile hatiri icin belki nickini bilmedigimiz biridir, birinin tanidigidir diye 2 defa soruyorsam bu da o keyif kacmasin diyedir. Birileri haddine dusmeyen fircayi ceksin diye degil. over n out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 köylü bunlar boşver kharon dün akşam da bilek implantımın rot balansı kaymış, daha fazla üzülmeyin diye 2 mapte çıktım hiç teşekkür eden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar