Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 beyler oyuna gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 4 chamber kaldi portal co-op bitmesine. 30 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 çok da kötü değilmişim ya, ellerim hatırlıyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ving benim de anneme sövdü defuse kit almadım diye, sonra yumruk atmakla ve insan içinde bağırmakla tehtid etti beni. Tatsız böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 cok az kişiydik bugun peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben sleeping dogs'a dalmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Spyro said: asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor.. sunu hala yapiyosunuz.. sonra "scramble mi atsak" oluyor.. ben ct'e girdigimde karsi tarafta esh ve silph dahil 4 kisi falan toplanmisti yine (ct'de adam olmadigi halde heh).. kullanin arkadasim auto-select'i sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 scramble ztn herturlu atilmali map degisimlerinde. devamli bi sirkulasyon olmasada 7v7 dursa server adam almali mac ciddiyetli de oynanir da, simdilik scramble ile kafalar rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 scramble komutu ne olm. sm_scrambleteams deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ben girince cikiyo herkes =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Esh said: scramble komutu ne olm. sm_scrambleteams deil sm_rcon mp_scrambleteams 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Spyro said: Spyro said: asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor.. sunu hala yapiyosunuz.. sonra "scramble mi atsak" oluyor.. ben ct'e girdigimde karsi tarafta esh ve silph dahil 4 kisi falan toplanmisti yine (ct'de adam olmadigi halde heh).. kullanin arkadasim auto-select'i sdf.. ben auto yapıyorum hep, herkes oyle yapsa scramble'a gerek kalmaz hakkaten. bi de autoteambalance kapalı herhalde bazen takımlar 7'ye 3 falan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 bide silph her oyundaki gibi, burda da hile aciyo, dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 silphte bıçakla saçtığım dehşetin kurbanı oldu.o andna itibaren baya sessizleşti oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ATB acik da , oyun biraz gerizekali, 2 tur sonra yapiyor ne yapicaksa. cvarlarda ayari yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 tüftüfümü çıkarttırmayın olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 silphi her türlü üzüyoruz beyler sıkıntı yok :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Dun tuftuf wars iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 osman lamer kelimesinin tam karşılığısın biliyosun dimi ? dün aynı takımda olmamıza rağmen söylüyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ben dün ilk defa kulaklık taktım. oyun tecrübesi cok değişiyor evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 yani laptopta ilk defa taktım.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Auto select yapınca CT boşsa CT'ye, değilse T'ye atıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 bi' de, auto select stat'e gore degil, sayiya gore atiyor sanirim. yani takimlari corba yapsan da, auto select yapsan da, olum grubu olabiliyor bi' takim. halbuki oyuncu stat'lerine gore yapsa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Aiko said: osman lamer kelimesinin tam karşılığısın biliyosun dimi ? dün aynı takımda olmamıza rağmen söylüyorum bunu şiir gibi akıyorum. Ayrıca ving varken bana lamel demek cık cık cık Darklight1903 said: bi' de, auto select stat'e gore degil, sayiya gore atiyor sanirim. yani takimlari corba yapsan da, auto select yapsan da, olum grubu olabiliyor bi' takim. halbuki oyuncu stat'lerine gore yapsa iyi olurdu. onun için plugin yapılıyordur hatta çıkmıştır belki de( 1.6 ve cssde vardı).Oyuncunun skoruna göre her el/5 elde bir auto team swap yapar.(fragına göre değil, aranızda halen csyi frag oyunu sanan nublar var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 osman olucu. inferno'da 28 el boyunca en arkadan geldi fsdkfjsdkfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar