Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Spyro said:
asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor..

sunu hala yapiyosunuz.. sonra "scramble mi atsak" oluyor.. ben ct'e girdigimde karsi tarafta esh ve silph dahil 4 kisi falan toplanmisti yine (ct'de adam olmadigi halde heh)..

kullanin arkadasim auto-select'i sdf..
Sosyal ağlarda paylaş

Spyro said:

Spyro said:
asil sorunlardan biri oyun baslayinca auto-select yapmayip iyi adamlarin yanina dolusmak oluyor.. ben auto-select'e basip ct'e ilk assign edildigimde bakiyorum karsi tarafta 4 t birikmis falan oluyor..

sunu hala yapiyosunuz.. sonra "scramble mi atsak" oluyor.. ben ct'e girdigimde karsi tarafta esh ve silph dahil 4 kisi falan toplanmisti yine (ct'de adam olmadigi halde heh)..

kullanin arkadasim auto-select'i sdf..

ben auto yapıyorum hep, herkes oyle yapsa scramble'a gerek kalmaz hakkaten. bi de autoteambalance kapalı herhalde bazen takımlar 7'ye 3 falan oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

osman lamer kelimesinin tam karşılığısın biliyosun dimi ? dün aynı takımda olmamıza rağmen söylüyorum bunu

şiir gibi akıyorum. Ayrıca ving varken bana lamel demek cık cık cık

Darklight1903 said:

bi' de, auto select stat'e gore degil, sayiya gore atiyor sanirim. yani takimlari corba yapsan da, auto select yapsan da, olum grubu olabiliyor bi' takim. halbuki oyuncu stat'lerine gore yapsa iyi olurdu.

onun için plugin yapılıyordur hatta çıkmıştır belki de( 1.6 ve cssde vardı).Oyuncunun skoruna göre her el/5 elde bir auto team swap yapar.(fragına göre değil, aranızda halen csyi frag oyunu sanan nublar var)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...