Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 +15 katana 100 lira +12 2malbuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 OsManiaC said: KHaRoN said: banlama ile kick farkli mevzular, banlama adminlere ek sadece 2 kiside var. Hammerfest e donmesin mevzu diye. Mevcut adminlerden birine soyluyorsunuz onlar hallediyor sonra. adminler kharon, esh modlar anelor, sipro, fizban hakemler revangelis, aiko, lathspell , silp silph nubu bir kere bile oyuna girmedi gizli gizli botlarla oynar , revangelis desen tf2ci, overrated lathspell ve aiko , boner ve benden bir el alamaz fakat biz lamer gibi ortada kalalım meh Bonercrusher affetmeyelim abi, gerçi 95% QQ ediyorlar ne kaldı ki peh. ben baya iyiyim kusura bakmassan oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hatta aldım şu an 40mb yükledi girdi, iyi ki betayı silmemişim. achievementları statları falan da sıfırlamamış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 SErver boş gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 KHaRoN said: abi merak ettigim iki sey var; 1. neden sen hic sadece kendi adina konusmuyorsun? Birak boner kendi adina konussun. 1. boner benim bonerım 2. seni de seviyorum özellikle haldur huldur yardırmanı asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o zmn anlastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 silph ağır yalan ya 100 hp varken adam beni tüftüfle zumsuz head attı öldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o an ragequitleyip üstüne steami silmen ardından opsiyonel olarak bi format atman gerekirdi ama oynamaya devam ettin, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 abi red free frag... ama iyi bir takım oyuncusu o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 karşı takım için ama yıhyıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 red ve bıçakları sdkvmsdklbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 parali mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 15 dolarcik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahaha ben tek kalınca panik oluyorum.onun harici ortalama işte takılıyoruz sdfs da bu nub adminler yenilince sıkrambıl atıyor tabi ahaha 3-5 fark yiyince sıkrambıl atıldı.sonra 14-0 falan giden maçta sıkrambıl yüzü göremeden 16-2 yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 aztecte ne yargı çevirdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Red said: da bu nub adminler yenilince sıkrambıl atıyor tabi ahaha bi dakka bi dakka, isim ver asdfasd http://forum.vatan.tc/resimler/receptayyiponeminute.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 valla kim attı bilmiyorum ama.hani çok fark varsa atılmalı bencede ama 5-6 farktan sonra scrambıl atıldı.ondan sonra sıkrambılı atanın takımı 14-0 öne geçince hiç itiraz etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 vay ibne. fizbandir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bugün ilk defa xkafe'nin 30 kişilik sunucusuna girip oynadım 1.5 saat. tam bir komedi, tam bi rezillik. CT 15 kişi olunca adamlar alıyor rifle'ları geçiyor pusuya takır takır indiriyor sende keklik gibi ölüyorsun. de_dust'a girdim ben oyun yarısında, gözetlemede 2 kişi a da 6 kişi b'de 2 kişi diğerleri dağınık böyle cıkanı indiriyorlar. train oynadık onda da aynı hikaye. ha bizim takım ct olunca adamlar rage atmaya başladı bildiğin 30 kişilik server 10dk'da boşaldı 10 kişi kaldık. Biz t başlarken ct eziyor, ct biz olunca adamlar el alamayıp cıkıyorlar. autobalance yapıyor takımları sunucu, bu seferde t'ye geçen cıkıyor tam bi löl eskiden d2 güzel dönerdi de şimdiki karitalar kesinlikle bu kadar oyuncuyu kaldıracak durumda değil. eski büyük haritaları port etmeleri lazım serbest harita yapımcılarının. 1.6'da inanılmaz eğlenceliydi eski haritalar, 10 yerden ct base'e gidebiliyordun. bunun yanında esh 2-3 tane awp map yüklemen lazım. saat 7-8 de giriyoruz 3 kişi bekliyoruz öyle adam gelsin diye. bugün 20dk bekledik neredeyse gelen yoktu. biraz önce awp_india'yı oynadım gayet güzel import etmişler. bir aim bir de awp map atsan yeter zaten. buna ek olarak map değiştirme yetkisini de talep ediyorum mümkünse, daha fazlasını değil. dediğim gibi 2-3 kişi olunca bayıp cıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 x-cafe inanılmaz leş yanlız oynayanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 abi bir sunucu 30 kişilikse, ve gördüğünde "de_dust2" açıksa, o direk herşeyiyle leştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Servera girdim, boştu, kendimi öldürüp çıktım, sonra oyunu sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 7v7, hadi en kotu ihtimal 8v8'den fazlasini oynamamak lazim. onden birinin gitmesini bekleyen mi istersin, pusmaktan baska bi' sey yapmayan mi, kapilarda arkani kapatanlari mi, hepsi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu oyunun aim'ine bi alışamadım ya. 50 saat oynamışım hala orta seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Red said: valla kim attı bilmiyorum ama.hani çok fark varsa atılmalı bencede ama 5-6 farktan sonra scrambıl atıldı.ondan sonra sıkrambılı atanın takımı 14-0 öne geçince hiç itiraz etmedi bendim scramble atan da.. tam oyuna girerken dengesizlik vardi.. anelor da soyleyince attim.. scrambledan sonra 14-0 yenilen takimdayim ben de ama 2 kere ust uste atmak istemedim sdf.. yanlis bir karar oldu evet =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar