Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Red said: death are death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ardeth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 you win or you death you win or you are die you win or you did dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bu nası iş lan ada almış adam. inanak mı panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/6/napak-inanak-m%C4%B1-kanka_13847.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 iyi bok yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ulan bidebeni roketi beğenmiyosunuz lan ne boş beleş adamlar var paticikte görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adam 2011 temmuz girişli, potansiyel troll. o değil de sen 2. madalyayı ne ara aldın. dolu lafla alınmaz o madalya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adam haklı. bilaeae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ada nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 a'nın bulunma hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 4 tarafı denizlerle kaplı kara parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Avukata filan niye sormadin demissin evet zaten avukatlarla beraber aldim avukatsiz sozlesme boyle buyuk isler icin hic akil kari degil zaten. Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? Soyleyemem Uzgunum Tum islemler tamamlansin tam ustume gecsin Soylerim Hepiniz gelirsiniz. Ama 100Metre kadar sinirdan uzaklasip Multeci olmaniz gerekiyor. Ruya degil GErcek ... istedim yaparim dedim yaptim ! ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ıssız adamdaki kızı almış, devlet dediği de aile heralde, başbakann da kendisi olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 calimero said: adam 2011 temmuz girişli, potansiyel troll. o değil de sen 2. madalyayı ne ara aldın. dolu lafla alınmaz o madalya :P ben 2003 girişliyim ama 5-6 account değişti admin tanıdığımız yok ki...........,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/318328/318328,1245392184,4/stock-vector-cartoon-hand-ok-gesture-32282947.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ok bebeğim, hadi servisin gelmek üzere kapıya çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ADAM INANMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Zor olmadı mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 4 parmağı var ::o :::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.teamliquid.net/staff/SonuvBob/ss/bisu_o_face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Abi geldik uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? dağa kaçtı bıdı bıdı bıdı bak güzel kardeşim eğer troll olsun diye başlığı açtıysan eyvallah, hepimiz genç olduk hepimiz yaz tatilinde sıkıldık. kötü şaka der geçeriz. (bkz. başka bir kötü riverfix şakası) ama hakikaten ada alıp mmorpg kökenli foruma elinde tuzla koşarak başlık açıyosan İLKİNDEN ÇOK DAHA BETER. şimdi önünde iki seçenek var 1- ya tamam eyleneyim dedim hemen de üstüme geliyosunuss:)) gibisinden kıvırmak ve yaşantımıza devam etmek 2-forumun zenginlerine yakışanı yapıp "ezikler fakirler kıskanıyosunuz siz açın wowunuzu oynayın bim cipsinizi yiyin ben adama gidiyorum byeesss" konulu efsanevi bir paragrafla foruma veda etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benim de elimde 2-3 tane var. satıyorum. ciddi teklif verecekler harita bilgileri için öm pls. teklifler mümkünse € cinsinden olsun. vergisine mergisine karışmam, hepsini alan öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: CryMeARiverfix said: Ada yi aldimmi ? evet ALDIM Ada Nerede ? dağa kaçtı bıdı bıdı bıdı bak güzel kardeşim eğer troll olsun diye başlığı açtıysan eyvallah, hepimiz genç olduk hepimiz yaz tatilinde sıkıldık. kötü şaka der geçeriz. (bkz. başka bir kötü riverfix şakası) ama hakikaten ada alıp mmorpg kökenli foruma elinde tuzla koşarak başlık açıyosan İLKİNDEN ÇOK DAHA BETER. şimdi önünde iki seçenek var 1- ya tamam eyleneyim dedim hemen de üstüme geliyosunuss:)) gibisinden kıvırmak ve yaşantımıza devam etmek 2-forumun zenginlerine yakışanı yapıp "ezikler fakirler kıskanıyosunuz siz açın wowunuzu oynayın bim cipsinizi yiyin ben adama gidiyorum byeesss" konulu efsanevi bir paragrafla foruma veda etmek. Forumu terketmeyerek Fakir oldugunu tastikliyormusun yani sen suan... senin 2009 dan beri gereksiz sacma konularinida gordum. Ben 2004 yilindan beri pati uyesi olan birisi olarak burada paylasim yaptim ... Forever Nix :) R U MAD ? Ama GERCEK ! Zengin oldugumda gercek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar