Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google chrome'un bazı sitelerle alıp veremediği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar, son 3-4 gündür google chrome daha önce hiç görmediğim yavaşlıkta çalışmaya başladı. ama bu durum sadece bir kaç sitede karşıma çıkıyor. ekşi sözlükte ve 9gag su ana kadar en çok sorunu yaşadığım siteler.

olan durumsa şu: ekşi sözlük'ü açıyorum hersey gayet normal. sol frameden başlık seçiyorum sıkıntı başlıyor. eğer seçtiğim başlık çok fazla entry barındırıyorsa uzun süre ekran donuyor. daha sonra ya düzeliyor yada chrome o sekmeyi kapattırıyor.
9GAG de olan durumda hemen hemen aynı her yeni sayfa geçişinde yüklemesi ölüm haline geliyor.

Firefox da denediğimde sorunsuz açılıyorlar. dolayısıyla siteden değil diye düşünüyorum. her iki sitenin chrome u kasacak ortak özellikleri ne bulamadım.? yardım edebilecek birisi çıkarsa cok sevinirim.
Mesaj tarihi:
google'in +1 inden olduğunu ben de okumuştum ama emin değildim açıkçası. sonucta +1 hemen hemen 1 aydır olan bişey. bu problem 2 3 gün önce başladı. ekşide özellikle bir sorun oldugunu da okumustum ama aynı problemi 9gag'da da yaşıyorum...
Mesaj tarihi:
bende de bir ara şey sorunu vardı, chrome'u ilk açtığımda çok yavaş doluyordu. 10 - 15 saniye sonra google sayfası geliyordu falan. tekrar kurdum olmadı, ağ ayarlarıyla oynadım olmadı. format attım düzeldi.
Mesaj tarihi:
ben de aynı problemleri yaşıyorum, içerik ayarlarından javascriptleri kapatıyorum düzeliyor.
+geçen gün apartmandan arkadaş internet bağlattı nasıl fln bi baksana dedi ilk gün, ordan girdim fln.şifreyi 2.gün hallettik, tekrar girmeye çalıştım.bağlanıyor ama "internet erişimi yok" diyor.yine de ben bi bakıyım dedim chromu açtım, anasayfa googledı.10-15 sn beyaz ekranda dns ayarlarını fln algılamaya çalıştı, sonra bağlanamadı.
acaba benim sorunum kendi ağ ayarlarımı da bozmuş olmam olabilir mi?
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bende de bir ara şey sorunu vardı, chrome'u ilk açtığımda çok yavaş doluyordu. 10 - 15 saniye sonra google sayfası geliyordu falan. tekrar kurdum olmadı, ağ ayarlarıyla oynadım olmadı. format attım düzeldi.

evladım böyle şeyler için formatla falan uğraşmayın ya. uninstall edin, sonra ccleaner falan gibi bişeyle temizleyin, sonra da kullanıcı klasörlerinde kalan gugıl kalıntılarını temizleyin. başka abuk bi problem yoksa daha sonrasında tekrar yüklediğinde aynı problem olmaz.
Mesaj tarihi:
13.0.782.112 m

aynı sorun bende de var. ancak hata verip kapanmadı hiç, sadece aşırı donuyor.

edit: ekşi için çözüm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24863530 buymuş.
Mesaj tarihi:
benim de sürümüm: 13.0.782.112 m. sanırım son sürümü zaten. ekşi deki sorun için önerilen hosts dosyasındaki değişikliği yaptım işe yaradı gibi aslında. extensionları da daha önceden kapatıp denemiştim. onlardan değil sorun.

bu sorun her neyse makinayı da ağırlastırıyor sanıyorum. virüs ve spyware kontrolleri yaptım öyle bişey de değil.
Mesaj tarihi:
ekşi bi ara opera da da sorun cikariyordu, asil anlamadigim o kadar basit bi sitenin kodlarina ne koydularda o kadar kasiliyor, hic incelemedim kodlari vs.
Mesaj tarihi:
twitterda da sorunlu mu yoksa twitter mı sorunlu ya. mesaj geliyor ama mesajlara tıkladıgımda yok. refresh etmem gerekiyor sayfayı her seferinde. mal mıdır nedir anlamadım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya chromeda bazı java scriptlerde sorun yaşıyorum. Misal wowheadde talent browsera girmeye çalıştığımda spec seçemiyorum (burası java), ya da codexin ana sayfasında farklı forum bölümlerini listeleyemiyorum (bu da galiba script). Firefoxta bu sorun yok, ama asıl browser olarak ff kullanmak istemiyorum mail hesaplarını falan baştan ayarlamam gerekicek.

Var mı bunun bi çözümü?
Mesaj tarihi:
herşeyi yaptım düzelmedi sonrasında kendiliğinden düzeldi =)) tahminim büyük ihtimalle dediğiniz gibi adblock yüzünden oluyordu bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Ben de bir derdimi yazayım bari. İşteki laptop ile wowheade girdiğimde alt tableri açamıyorum yani bir item hakkındaki commentleri açamıyorum sadece new tab açtım mı görebiliyorum. Fakar evdeki chrome ile bir sorun yok. Neden olabilir ikiside aynı işletim sistemi ve aynı chrome versiyonu. Ayarlardan bişileri mi bozdum işte acaba veya o açılan tab neyse onun ayarını falan mı bozdum. Yardımcı olabilecek var mı?
Neyse halloldu. Extensionlardaymış problem.
Mesaj tarihi:
ilk baştaki mesaja ithafen, chrom ayarlarındaki load next page gibi(adını bilmiyorum) bir zımbırtı var çok uzun sayfaları ve sonraki sayfaları yüklemeye çalışıyor banada oldu. kapatırsan düzeliyor.
  • Yeni Oluştur...