Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: Blue Exorcist also referred to as "Ao No Exorcist" (青の祓魔師 Ao no haramashi?) is a manga written and illustrated by Kazue Kato. The manga has been serialized in Jump Square magazine by Shueisha since April 2009, with individual chapters collected into six tankōbon volumes as of April 4, 2011. The one-shot of the manga was first featured in the September 2008 issue of Jump Square and was titled Miyamauguisu House Case (深山鶯邸事件 Miyamauguisu-tei Jiken?). As of July 4, 2011, 26 chapters have been released in Japan."] -wikipedia Trailer, Tür: Aksiyon, Komedi, Doğa üstü olaylar. Konu ve içeriği, *spoiler içerebilir* işsiz güçsüz bir gencin hikayesini anlatıyor. kendisi şeytan'ın oğlu olmakla birlikte bunu bilmemektedir. bir süre sonra garip şeyler vuku bulmaya başlar. bir kardeşi vardır (as karakterimiz evlatlıktır) ve kardeşi kendisinden cok farklıdır. sakin, çalışkan, eli ayağı düzgün 4 4 lük bir karakterdir. konu bu şekilde başlıyor ve ilerledikce daha da genişliyor. burada 2011 sezonu animelerini sıra koyarlar iken görmüştüm ve geçenlerde boş vaktim varken başlayayım dedim. şu sıralar 17. bölümü çıkmış, yeni sayılır. konusu falan klişe gibi görünse de gayet eğlenceli ve sürükleyici bir anime dizi, kesinlikle tavsiye ederim. (japonyada 26 bölüm cıkmış heralde) iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Animesini takip etmiyorum ama mangası devam ediyor. Anime-only end olucaktı galiba animeye, animeye bakıp dandik diye düşünenler mangasını okuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 animesi çok eğlenceli gayet severek izliom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ya günlük olarak çıkan site neydi bulamadım. eztv nin anime versiyonu işte. bulursam çekeyim oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 www.animetake.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mortis said: www.animetake.com (tu) thank you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tokyotosho iyidir candır. Senelerdir onu kullanıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tokyotoshokan interface olarak düzgün gelmiyor bana bu animetake baya düzenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 keyifle izlediğim bir anime. daha hiç şu bölüm çabuk geçse dedirtmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ortalama shonen yav... saçmalamadı daha, ana konu biraz dağınık gibi ama eh.. izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Eğlenceli güzel bi anime ... Konusuda çok sıradan değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mephistophelles zaten adam direkt isimden yemiş bitirmiş olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ep. 24 Notice- Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bu ne yaw 25 bölümmüş... :S afalladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 memnun etmedi ya beni finali falan fakat yinede güzel animeydi. mephisto bekledim her bölümde ama olmadı. şahsi kanaatım, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Animeyi izlemedim ama sonunun memnun etmemesi büyük ihtimalle anime-end'den dolayı. Mangası devam ediyor o yüzden kendileri bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Devammı edicek anime ??? Son çıkan bölüm ne alaka .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 izlenir güzel ama öyle ahım şahım devamlı bişi diil. bide sonu çok başarılı diildi hani insan daha çok karekterin ölmesini bekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yeni seri başladı. http://www.animefreak.tv/watch/ao-no-exorcist-kuro-no-iede-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Seri değil sanırım o ya, tek bölümlük OVA En azından şurada Episodes 1 Status Completed demişler, devam etmez yani. http://www.animeultima.tv/watch/ao-no-exorcist-kuro-no-iede-english-subbed-dubbed-online/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1M0mTw3qDv0 yeni seri. canon'dan ayrıldığı kısımdan devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 hortlatayim bunu. 2. sezonun son 2 bolumu bayagi iyiydi. butun sezon cerezlik gecse de kaliteli son 2 bolum oldu. bakalim 3. sezon falan olursa, son 2 bolum kalitesinde de yaparlarsa bayagi iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 yeni sezonu çıkmış bunun hatırlamıyorum bile nasıl bir şeydi tekrar izlemek şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2024 3-4 yıl önce seyretmiştim, bakayım madem bir ara ama ben de unutmuşum bayağı. süper değildi ama boş zamanda izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar