Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Ao no Exorcist [Blue Exorcist]

Magnum

Öne çıkan mesajlar

said:
Blue Exorcist also referred to as "Ao No Exorcist" (青の祓魔師 Ao no haramashi?) is a manga written and illustrated by Kazue Kato. The manga has been serialized in Jump Square magazine by Shueisha since April 2009, with individual chapters collected into six tankōbon volumes as of April 4, 2011. The one-shot of the manga was first featured in the September 2008 issue of Jump Square and was titled Miyamauguisu House Case (深山鶯邸事件 Miyamauguisu-tei Jiken?). As of July 4, 2011, 26 chapters have been released in Japan."]

-wikipedia

Trailer,

Tür: Aksiyon, Komedi, Doğa üstü olaylar.

Konu ve içeriği, *spoiler içerebilir*

işsiz güçsüz bir gencin hikayesini anlatıyor. kendisi şeytan'ın oğlu olmakla birlikte bunu bilmemektedir. bir süre sonra garip şeyler vuku bulmaya başlar. bir kardeşi vardır (as karakterimiz evlatlıktır) ve kardeşi kendisinden cok farklıdır. sakin, çalışkan, eli ayağı düzgün 4 4 lük bir karakterdir. konu bu şekilde başlıyor ve ilerledikce daha da genişliyor. burada 2011 sezonu animelerini sıra koyarlar iken görmüştüm ve geçenlerde boş vaktim varken başlayayım dedim. şu sıralar 17. bölümü çıkmış, yeni sayılır. konusu falan klişe gibi görünse de gayet eğlenceli ve sürükleyici bir anime dizi, kesinlikle tavsiye ederim. (japonyada 26 bölüm cıkmış heralde)

iyi seyirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...