Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnananla inanmayan aynı yerde yaşayabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok işte bu ülkede dini aşılamak ve beyin yıkamak, okları ve o değerleri aşılamak ve beyin yıkamaktan çok daha kolay bence halkın genel tavrı ve dinine bağlılığı yüzünden. Dinine yanlış organlarla bağlanması yüzünden de diyebiliriz tabi
Mesaj tarihi:
Korkmayın ya sahil şeridini vericez size, nerden oy alıyosanız orda yasayın. Ne işi var mesela Konya'da münafığın, Erzurum'da oruçsuzun? Sonra 2 tane din kardeşimiz tokat attı mı ağlıyosunuz.

- ekran klavyesi ile ciddi mesaj yazılamıyor, idare edin bunla =/ -
Mesaj tarihi:
Ekşi sözlük'te biri yazmış, oruçlu bir eleman sigara içen birine dadanmış, adam boksör çıkmış temiz dövmüş sataşanı. Kolu kırılmış sataşan elemanın galiba.

Öyle papazlanırsa dersini vermek lazım. Kibarlıkla olmuyor dendiği gibi.
Mesaj tarihi:

dayı şurayı al

yunanistanın iç kısımlarıın yunanlara ver
anadolunun iç kısımlarını müslümbördlere ver
hatta istanbulu da verek aralarında paylaşsınlar bi deprem olsa yıkılcak zati çapulcu dolu

kıyılarda güzel memleket olur rumlar ve beyaz türklerle hatta hadi bi kıyak ccc zihinlilerini değil de hrant kafasındaki ermenileride alabiliriz no problem.

Mesaj tarihi:
Mino said:

Ekşi sözlük'te biri yazmış, oruçlu bir eleman sigara içen birine dadanmış, adam boksör çıkmış temiz dövmüş sataşanı. Kolu kırılmış sataşan elemanın galiba.

ahahaha link var mı, okumak isterim bunu ben :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Mino said:

ahahaha link var mı, okumak isterim bunu ben :D

ahanda
Mesaj tarihi:
HighSelf said:

köy enstitülerini araştıran bi tane insan olsun şurda mutlu olucam demiştim helal nilep.

söyleseydin anlatırdık. chp'de kapatılmaya yaklaşılması demişsin. chp de tabandan kapatılmasını isteyenler daha sonra dp yi kurdular işte, zaten hep belli başlı bir zihniyet, hep en az iki kutuplu toplum
Mesaj tarihi:
Patideki arkadaşların geneliyle ortak paydaya sahibiz. Önemli olan bir yerlere gelip, mal-mülk-para sahibi olduğumuzda "bana ne lan başkasından" şeklinde vurdumduymaz olmamamız gerektiği.
Mesaj tarihi:
demian said:

abi izmirde o kadar çok hardcore çarşaflı kadın var ki artık inanamazsın.
onlar sonradan gelmeler zaten hala uyum sağlayamamışken kısa devre yapıp kaçarlar.
  • Yeni Oluştur...