Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gidin sorun yatarmayin demis amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Olm boşverin Amsterdam'ı, hem pahalı ve hem de paranla rezil oluyorsun. Bang Kok'a sürsünler. Hem orası ucuz ve hem de mevcut penis boyu ortalamalarıyla taparlar bizim gibi adamlara. (Bkz: http://forum.paticik.com/read.php?73,5811615) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://img.anongallery.org/img/8/2/islam_fuck_yeah.jpg http://i.eprci.net/hitler-dance.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu adam ve bunun gibiler için ayrı özel alan heryerde var zaten adı hayvanat bahçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 District 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kararlı 100 bin kişiye bakar... Bunu bilir, bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 irana gidin lolzcuların karşı versiyonu bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 düşünce özgürlüğü vs die bişi var, bu adama karışamayız dicem amaaaaaaa burada tahrik var. Başkasının yaşam stiline karşı müdahale var, böle parmakla gösterme dışlama var. ne ararsan var. düşünce özgürlüğüne giremez bu, ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 vay anasını, biz hala mastırla cebelleşiyoruz, bu lafı edecek seviyedeki adamlara (odun demeyelim de hakarete girmesin) profesör dr. ünvanı vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 masterla yetinmeyip doktora da verince degisiyor insanlar. prof olmayi dusunemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Zamanında Abdurrahman Dilipak Taksim'de olaylı Bosna mitingini düzenlediğinde kulağından tutup içeri atmadılar... Şu tecavüzcü eski Ülkücü katili(ülkücüler alınmasın,adam eski ülkücü)serbest bıraktılar... Artık adlarını yazmak istemediğim envai çeşit şeriatçı köşe yazarı ünvanlı soytarı cumhuriyetimize, Atatürk'e,silah arkadaşlarına binlerce hakaret ettiler,ediyorlar... Bu tür soytarıların bu tür düşünceleri söylemelerini ve yazmalarını engelleyen yasa maddesini solcuların düşüncelerini yazmalarını engelleyen yasa maddeleriyle birlikte ortadan kaldırdılar. Solcular bu adamlarla DEMOKRASİ-HAK-HUKUK-ÖZGÜRLÜK ittifakı yaptılar ve hala da o ittifak devam ediyor (İran'da da komünistler Humeyni ile birlikte Şah'ı devirdiler, ondan sonra 2 milyon komünist idam edildi, boşuna demiyorlar "tarih tekerrürden ibarettir" diye)... DEMOKRASİ, demokrasiye inanan kişiler için uygulanması gereken bir sistem olmalıdır. Bu türden adamların kesinlikle özgürlükleri kısıtlanmalıdır. Demokrasi amaç olmalıdır, araç olmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bunların düşüncesini beğenmiyorum özgürlüklerini kısıtlayalım demekle, inanmayanları ayrı yerlere toplayalım orada sevişsinler demek aynı şey çetintaş. Hem demokrasiye inanacaksın hem beğenmediğin fikirleri yasaklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 artık trakyadan ötesini yalan trakya cumhuriyeti kuruyorum isteyen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Hayır, yanılıyorsun. Ben kimseyi durup dururken sınırlayalım, kısıtlayalım demiyorum. Ama onun gibi düşünmediğim için benim gibileri kısıtlamak-sınırlamak isteyen bu adamlara demokrasinin nimetlerinden yararlanma fırsatı verilmesin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Hee, bana öyle bir demokratik ülke söyle ki o ülkede bir grup insan, başka bir grup insanın bir yerlere sürülmesini, kendi toplumları ile soyutlanmasını istesin, söyleyebilsin. Adamın burnundan fitil fitil getirirler. Şu demokrasiyi milletçe öğrenemediğimiz gibi anlayamadık da. Neticede toplumun genelinin huzuru her şeyin üzerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Katılıyorum ben adama. Laikçiler ellerinde silah din kardeşlerimizi katletmek için fırsat bekliyor. Hepsini kamplara kapatalım onlar bizi öldürmeden. Kendimizi ve dinimizi korumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Sabun yapsan köpürmeyecek adam bizi sabun yapacak utanmasa. Bu bile belki ban için yeter de daha fazla konuşmayayım, garantilemenin anlamı yok belki çizgiden çıkartılırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi böyle adamları neden kayda alıyosunuz ya. cok basit abi Allah inananı,inanmayanı.müslümanını,hristiyanını,budistini kendi inancına göre yasayanı aynı dünyada yasatıyorda,sövücem ama degmez hakikaten sen kim oluyosun da bu sekil de bi düsünce ortaya atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 S-H said: artık trakyadan ötesini yalan trakya cumhuriyeti kuruyorum isteyen gelsin Bizimkiler eskiden beri der zaten sinirin diger tarafiyla birleselim gerisine koy gitsin diye :D trakya fak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 O zaman demokrasi olmuyor o işte. Ha zerre kadar hazzetmiyorum bu adamlardan ama demokrasi böyle. Yıllarca türbanlılar okula giremesin diye konuştuk koşuşturduk, çabaladık. Bu forumda bile neler yazmışımdır. Şimdi biraz daha sakin kafayla düşününce yanlış olduğunu görüyorsun. Hatta elimde fırsat olsa, eylemlerde yuuuuuuuu, irana gidin, mollanın ajanları diye bağırdığım o kızları bulup tek tek özür dilemek istiyorum. Çok ayıp etmişim. Kendi düşüncen sağlamsa, fikrini sunarsın toplum bunun gereğini seçimle ortaya koyar. Olması gereken bu. Sırf karşı taraf demokrasiyi kullanıyor diye, kendi ideallerimizden vaz geçersek onlardan farkımız kalmıyor. cetintas said: Hee, bana öyle bir demokratik ülke söyle ki o ülkede bir grup insan, başka bir grup insanın bir yerlere sürülmesini, kendi toplumları ile soyutlanmasını istesin, söyleyebilsin. Adamın burnundan fitil fitil getirirler. Şu demokrasiyi milletçe öğrenemediğimiz gibi anlayamadık da. Neticede toplumun genelinin huzuru her şeyin üzerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bırakalım demokrasiyi faşizme alet etsinler, hitler'in yaptığı gibi. Artık gaz odalarında özür dilersin cumhuriyet kadınından, demokratcılık oynayıp bunlara bu şansı tanıdığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Peki ne yapalım? Gaz odalarını biz mi kuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 buyur burdan yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Sonunda birinizin kafası çalışmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 demokrasi kendi kendisini yoketmeye meyilli bir sistemdir. o yüzden her ülkede (özellikle bizimki gibi gelişmemiş ülkelerde, bilinçsiz halk oranının fazla olduğu yerlerde) özgürlükle anarşi arasındaki çizgiyi belirleyici hamleler yapılmasına göz yumulur genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar