AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ulan bilgisayarla 3 saat ilgilendiğini gören birisi benim bilgisayarıma format at diye başlıyor arkadaş. ulan yok bilmiyorum, cd yok derken başında buluyorum kendimi. adın da çıktımı sıgı tuttun. formatta babam format. ulan sene 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hayır demen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 iyi de format gerçekten herşeye çözüm ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 format mantıklı istek gene. ne istediğini biliyorlar. bana devlet dairesinin birinde ne okuduğumu öğrenince "ya bizim de msn açılmıyor. neden olabilir. eskiden açılıyordu" diye soru geldi. format isteyenlere laf etmeyin ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi hepsini toplayıp boot u cd den yapmasını öğret bitsin gitsin. ama yok öyle bırakır bunlar format attıktan sonra boot u. onu da göster tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 boot hep cd de kalsın zaten. senelerdir öyle benim bilgisayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 barbu said: format mantıklı istek gene. ne istediğini biliyorlar. bana devlet dairesinin birinde ne okuduğumu öğrenince "ya bizim de msn açılmıyor. neden olabilir. eskiden açılıyordu" diye soru geldi. format isteyenlere laf etmeyin ondan. ptt genel merkezinde evrak işim vardı. kadının biri bilgisayardan ses gelmiyor, msn'in sesini duyamıyorum diye bilgi işlemden bir elemanı çağırdı. çocuk garibim geldi, hoparlörün fişini taktı ve gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Seviyorsan git format at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bosuna aglamissin hacim. Google it diyorsun ya da google'dan aratip anlatim link'ini veriyorsun kisinin eline, pasa pasa kuruyor kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 küsüyorlar kanka sonrada. baydım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben elimde windows cd si yok,olsa bile driver arayamam kırk saat diyorum,yapmıyorum.kendi makinama bile formata üşeniyorum,milletininkine hiç atamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 küsmek ne abi arkadaşların 97 doğumlu mu hayır anlamıyorum bu işlerden diyip gülümseyeceksin ne uğraşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 atıverin lan işiniz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aynı dert bende de vardı bi süre önce. artık yeni tanıştığım insanlara çaktırmıyorum hiç bildiğim teknik şeyleri. eskiden de boot u yapar bundan sonra kendi kendine bitiriyor der kaçardım. sonrasında program fln yükleme olmayınca bi nebze çekiliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Hadi format atmak risksiz, Ben askerlik tecili için askeriyeye gittim, bitirdiğim bölüme bakan komutan; "Elimde biraz birikmişim var neye yatırayım?" diye sordu, hadi bakalım sdf Altın demiştim, artmıştı sonra allahtan, yoksa ertesi gün inzibat kapıda, TUTUN ŞUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 format atarken bozuverecen azcık, sonra da valla ben kendi bilgisayarıma böyle atıyom senin pc de sorun var herhalde diyip sallıycan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 20tl masaüstü, 30tl laptop, 150tl ver sana bile atarım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 df said: aynı dert bende de vardı bi süre önce. artık yeni tanıştığım insanlara çaktırmıyorum hiç bildiğim teknik şeyleri. eskiden de boot u yapar bundan sonra kendi kendine bitiriyor der kaçardım. sonrasında program fln yükleme olmayınca bi nebze çekiliyor. =) hehe vay. çekirge :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 lise de öyleydim ben de, yüzsüz çok anasını satayım, kendisi yetmiyor amcasının dayısının bilgisayarını getiriyorlardı. neyse 1 yaptım 2 yaptım sonra saldım başımdam anlamıyorm diyip geçmek en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 en güzeli bu tarz işlerden para alıcan,o kadar uğraşıyorum bari dürüm ısmarla dicen adama,hem o sevinicek hem sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ortaokul zamanlarında elektronik serviste çalışıyodum. lan herkes gel de bizim kanalları ayarla deyip duruyodu. sıkıldım artık öyle hep bedava olmaz gibi bişeler demiştim. harçlık alıyodum her tv ayarlamamda sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ulan atsana format nolucak ? temizlenir her şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Akraba: "bizim evin telefon bozulmus gelmisken bi el atsana". Ben: "ben ne anlarim telefon'dan". Akraba: "sicayim senin okudugun okula. bosuna onca sene gittin" Ben: fuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://inciswf.com/1290186458.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar