Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 cevab veremedik adeta seksi fotoğrafları için tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 cavanagh said: haftaya deno da banko oynasın diyorum ben, bilmem siz ne dersiniz boynum bükük. dürüm ısmarlarım sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tolga'ya bak asjdasjdasjdajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi adam 2 resimde de ywhfywehfywehfywe, 2. resimde omuzlarım fotoya sığmamış :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tolga kokoyu çok kaçırıyo maçlardan önce ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 maç sonu bu, ama pablo escobar gibi adam. öncesi sonrası fark etmeksizin istikrar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi "ha siz fotoğraf için gömlekle geldiniz" esprisi çohiyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 eray bildigin gizli komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 birbirinize nicklerle mi sesleniyorsunuz yoksa isimlerle mi sdf. gerçi çekirdek kadro olduğunuz için isimleri biliyorsunuzdur ama. resimlerde kim kimdir yazın da ona göre fifa'da yuvarlakla girer gibi giricem. mesela sağ alttakine öyle giricem. sol üstteki de tam L1 + üçgen pası vermelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sağ alttakinden uzak dur. neyse gel de anlatırlar hikayelerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 1. foto üst sıra soldan sağa kafa sırası tora-hotdog-cavanagh-tolga-fizban-kaspar-screwy-kenshin-hill-pha-noyan alt sıra soldan sağa konn-vingthor-cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 olm ilhan'da da ne kafa varmış hem alta hem üste yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 -Deno- said: birbirinize nicklerle mi sesleniyorsunuz yoksa isimlerle mi sdf. gerçi çekirdek kadro olduğunuz için isimleri biliyorsunuzdur ama. resimlerde kim kimdir yazın da ona göre fifa'da yuvarlakla girer gibi giricem. mesela sağ alttakine öyle giricem. sol üstteki de tam L1 + üçgen pası vermelik. sen o sol usttekine o L1+üçgen pasını ver ondansa otur futbolun mantığını baştan düşün hatta direk futbolu bırakıp baskete bile yönelebilirsin asdfkhaskjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Lan sıçacam junkie olduk iice Edit: 2. resimde Güvenç Erayı fortluyo bence,eray tam fuck this shit olmuş, ilhan tam postintercourse,serende fonzie ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o diilde ben bu resme bakinca su yuz milyon dolar olayini bi daha dusundum ve direk vaz gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o resimde fortlama tamamen guvenc kaptana ait :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok lan ben içerdeydim milleti görünce koştum geldim, ondan öle olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konn said: o diilde ben bu resme bakinca su yuz milyon dolar olayini bi daha dusundum ve direk vaz gectim 100 milyon dolar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 la yok baksana heriflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ahahahah bu hafta gelmedim hala mi 100 milyon dolar geyigi sgffdhdgf Harbi böylesiniz lan.. *eliyle gosterir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 alınan haraçların ciddi bi boyuta ulaştığıyla ilgili duyumlar aldım. söylediklerinizden bir gece ansızın pişman olmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ben sözümün arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 100 milyon doları toplayınca arayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ben de muhabbeti bilmiyorum ama ben de varım! indirim bile yaparım, %50 kampanya var eylülde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 muhabbeti bilmediğin belli adam indirime gitmiş kampanya yapıyor, 1 alana 1 bedava yapçak sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar