cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Birilerinin uzun süredir sesini kestiği Yaşar Nuri Öztürk konuşmuş. Söylediği ilginç şeylerin özeti: -50 yaşın üstündeki insanlar, Allah’la yarışa girmesin, fidye versin. Tuttukları o oruçla başlarına bir sağlık sorunu gelir, sonra bunun günahını ödeyemezler. Bu sıcakta kişinin oruç tutup tutamayacağına doktor karar verecek, gerisi yok. -İslam'da teravih diye bir namaz yok. Peygamberimizin bizzat yasakladığı bir şeydir, peygamberimizden sonra bu namazı koydular. -Teravihi asla camiye sokamazsın,çünkü orası riyakarlık yarışına kapalı bir mekan olmalıdır. 20 rekat namaz ne demek, günün bütün namazları 20 rekatı bulmuyor. Röportajın tamamı için linki tıklayın http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18430321.asp?yazarid=45&hid=18433251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 taunt atmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 anneannem sosyalleşmek için gidiyor zaten ashfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yaşar nuri strikes back.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adam martin luther özentisi ama sultanahmete öyle kağıt çaktırmazlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 atış serbestmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sabah ben de okudum bu röpotajı, başlarında uzun bir kısmı "yaşar nuri ile bir gün ve dengeli beslenme" tadında olduğu için sonuna kadar gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Baya bir taunt bu amaç belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 beyler tayyip bu adamı yer 100 tl koyarım ortaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sahurda mı iftarda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ergenekon ile bağlantısından şüpheleniyorlarmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yatakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 teravih yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 1.sine katılıyorum yaşlılar akşamı göremeden acil serviste bozdukları için oruçlarını gerek yok böbrekleri iflas ettirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben o sondaki h harfinden habersizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yaşar nuri aklı başında 1-2 müslümbördden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 parti falan bozdu bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Tokasra said: ben o sondaki h harfinden habersizdim today i learned topiğine yazarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 cetintas said: -50 yaşın üstündeki insanlar, Allah’la yarışa girmesin, fidye versin. sdf bazı insanların psikolojisini güzel özetlemiş bu laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Forex said: Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 terapi namazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bone said: Forex said: Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır. ahahah duygusal mode on girip yardırıor adam,ben pek hoslanmıyorum. abi dinle ilgili bilgi alıcaksan ac kur an a bak gerek yok baskasının fikrine. teravih namazı yoktur dogru demis yasar nuri,teravih namazı kültürdür yani bi emir yok teravih namazı kılınacak die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 teravih namazı iftardan sonra yemeklerin hazmedilmesi için özellikle hızlı hızlı kılınır. yani namaz bi nevi spor olarak ele alındıgına göre inananlarca teravih de iftardan sonraki spordur... gibi bişiler biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ne diyim, gidenler düşünsün var mı yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar