cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Birilerinin uzun süredir sesini kestiği Yaşar Nuri Öztürk konuşmuş. Söylediği ilginç şeylerin özeti: -50 yaşın üstündeki insanlar, Allah’la yarışa girmesin, fidye versin. Tuttukları o oruçla başlarına bir sağlık sorunu gelir, sonra bunun günahını ödeyemezler. Bu sıcakta kişinin oruç tutup tutamayacağına doktor karar verecek, gerisi yok. -İslam'da teravih diye bir namaz yok. Peygamberimizin bizzat yasakladığı bir şeydir, peygamberimizden sonra bu namazı koydular. -Teravihi asla camiye sokamazsın,çünkü orası riyakarlık yarışına kapalı bir mekan olmalıdır. 20 rekat namaz ne demek, günün bütün namazları 20 rekatı bulmuyor. Röportajın tamamı için linki tıklayın http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18430321.asp?yazarid=45&hid=18433251
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 anneannem sosyalleşmek için gidiyor zaten ashfasf.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 adam martin luther özentisi ama sultanahmete öyle kağıt çaktırmazlar adama.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sabah ben de okudum bu röpotajı, başlarında uzun bir kısmı "yaşar nuri ile bir gün ve dengeli beslenme" tadında olduğu için sonuna kadar gelemedim
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 beyler tayyip bu adamı yer 100 tl koyarım ortaya?
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ergenekon ile bağlantısından şüpheleniyorlarmış zaten
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 1.sine katılıyorum yaşlılar akşamı göremeden acil serviste bozdukları için oruçlarını gerek yok böbrekleri iflas ettirmeye
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben o sondaki h harfinden habersizdim
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yaşar nuri aklı başında 1-2 müslümbördden biri
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Tokasra said: ben o sondaki h harfinden habersizdim today i learned topiğine yazarsın ;)
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 cetintas said: -50 yaşın üstündeki insanlar, Allah’la yarışa girmesin, fidye versin. sdf bazı insanların psikolojisini güzel özetlemiş bu laf
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Forex said: Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bone said: Forex said: Eğer ki dinle ilgili bilgi almak isterseniz Sayın Nihat Hatipoğlundan doğru bilgileri alabilirsiniz. Kendisi zaten çok muhterem ve iyi bir insandır. ahahah duygusal mode on girip yardırıor adam,ben pek hoslanmıyorum. abi dinle ilgili bilgi alıcaksan ac kur an a bak gerek yok baskasının fikrine. teravih namazı yoktur dogru demis yasar nuri,teravih namazı kültürdür yani bi emir yok teravih namazı kılınacak die.
escape Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 teravih namazı iftardan sonra yemeklerin hazmedilmesi için özellikle hızlı hızlı kılınır. yani namaz bi nevi spor olarak ele alındıgına göre inananlarca teravih de iftardan sonraki spordur... gibi bişiler biliyorum.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ne diyim, gidenler düşünsün var mı yok mu.
Öne çıkan mesajlar