Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 PS2 için oyun tavsiyeleri istiyorum. Platform (puzzlımsı iyi olur ama saf puzzle açmıyor hiç), RPG (JRPG rulez! Persona 3 oynuyorum şu anda) ve sağlam konulu action-adventure oyunları arıyorum. Bunların dışında SRPG hastasıyım, sağlam konulu, zor ve uzun bir SRPG varsa bildiğiniz çok memnun olurum oynamaktan. Newbie mod olmamalı ama. Ne kadar zor ve derin, o kadar iyi. Nintendo'da da olanları geçin ama, oynamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 shadow of the colossus tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 WİNNİNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 knox said: shadow of the colossus tabii ki Deneyeceğim bunu, listede var zaten. Elimde sadece Persona 3, Ico bir de bu var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi okami var bunu oynamışsındır kesin ,olmadı jak serisi var onlara bakabilirsin.jrpg olarak kingdom hearts hatırlıyorum başkada oynadığım jrpg şuan hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Şu anda hayatımın ilk PS2 oyununu oynuyorum. Ne varsa gelir yani dediğim türlerde olduğu sürece. Okami oynadım ama. Nintendo'da çıkardı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 suikoden 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 xenosaga serisi disgaea 1-2 persona 3-4 ps1 emülasyonu varsa valkyrie profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 shadow of the colossus'u bir tek ben sevmedim herhalde dünyada. kimi görsem övüyor. ama okami çok şukela oyundu, lezizdi, çok hoşuma gitmişti. rpg olarak çok etkili değil belki ama avatarın oyunları vardı yarı rpg şeklinde, çerezlik niyetine onları oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 j-rpg olarak dragon quest 7 mi 8 mi ne vardı. çizgi film grafikli güzel bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 shin megami tensei:devil summoner 1-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Devil Summoner da, Dragon Quest de, Disgaea da Nintendo'larda oynadığım şeyler. Xenosaga çok ilginç görünüyor. SRPG olarak Sakura Wars: So Long, My Love diye bir şey buldum. Ona bakacağım. Wii versiyonu da varmış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 devil summoner nintendo ya çıkan mı emin değilim. bi bak istersen netten. bu arada zone of enders 1-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Devil survivor nds deki Xenosaga güzelde 6 oyun olucakken 3 oyuna sıkıştırmak zorunda kalıyor adamlar o yüzden 2. ve 3. Oyunlar biraz sıkıntılı Valkyrie profile 2 de fena değil srpg olmamasına rağmen Undub indir bu sırada indirebildigin bütün weaboo oyunlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bunu mutlaka ama mutlaka oyna bide oynamıssındır muhtemelen ama god of war (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://images.wikia.com/skypeabeaties/images/f/f2/1270103129457.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 nerden buluyorsun oyunları Gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 artık bulunmuyot :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 mokoko said: WİNNİNG en iyi rpg since 2000 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 knox said: shadow of the colossus tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar