Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS2 tavsiyeleri

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
PS2 için oyun tavsiyeleri istiyorum. Platform (puzzlımsı iyi olur ama saf puzzle açmıyor hiç), RPG (JRPG rulez! Persona 3 oynuyorum şu anda) ve sağlam konulu action-adventure oyunları arıyorum.

Bunların dışında SRPG hastasıyım, sağlam konulu, zor ve uzun bir SRPG varsa bildiğiniz çok memnun olurum oynamaktan. Newbie mod olmamalı ama. Ne kadar zor ve derin, o kadar iyi. Nintendo'da da olanları geçin ama, oynamışımdır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
knox said:

shadow of the colossus tabii ki

Deneyeceğim bunu, listede var zaten. Elimde sadece Persona 3, Ico bir de bu var =)
Mesaj tarihi:
abi okami var bunu oynamışsındır kesin ,olmadı jak serisi var onlara bakabilirsin.jrpg olarak kingdom hearts hatırlıyorum başkada oynadığım jrpg şuan hatırlamıyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şu anda hayatımın ilk PS2 oyununu oynuyorum. Ne varsa gelir yani dediğim türlerde olduğu sürece. Okami oynadım ama. Nintendo'da çıkardı onu.
Mesaj tarihi:
shadow of the colossus'u bir tek ben sevmedim herhalde dünyada. kimi görsem övüyor.

ama okami çok şukela oyundu, lezizdi, çok hoşuma gitmişti.

rpg olarak çok etkili değil belki ama avatarın oyunları vardı yarı rpg şeklinde, çerezlik niyetine onları oynayabilirsin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Devil Summoner da, Dragon Quest de, Disgaea da Nintendo'larda oynadığım şeyler.

Xenosaga çok ilginç görünüyor.

SRPG olarak Sakura Wars: So Long, My Love diye bir şey buldum. Ona bakacağım. Wii versiyonu da varmış hem.
Mesaj tarihi:
Devil survivor nds deki
Xenosaga güzelde 6 oyun olucakken 3 oyuna sıkıştırmak zorunda kalıyor adamlar o yüzden 2. ve 3. Oyunlar biraz sıkıntılı

Valkyrie profile 2 de fena değil srpg olmamasına rağmen
Undub indir bu sırada indirebildigin bütün weaboo oyunlarini
  • Yeni Oluştur...