fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fenn said: arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 evet tüm burada yazılanlar da zaten yoğun katkılı mekdonılts hamburgeri. git önce buradakilerden birinin nasıl yapıldığını gör, dene. sonra arkada kalmasın bunlar. bayağı ev yapımı hamburgerler yapan yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 carl jr a bir kez gittim burger king++ sadece, baska ne esprisi var anlamadim para bir tarafima girdi ama eti guzeldi ya denilen yerlerde yedigimle alakasi yoktu hic hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Adam gibi hamburgercide yediğinde adamlar önceden fabrikada 40 yıl dayanacak şekilde üretilmiş hamburger eti getirmiyor ki sana bildiğin düzgünce eti alıp kendileri yapıyorlar. et yemeği yemekten farkı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hamburgeri alıp 180 gün boyunca yememiş mi şimdi o adam BIRAKIN PALAVRAYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ev yapımı burgeri niye dışarda yiyim ki evde yaparım kendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 öyleyse bu başlıkta işin ne senin? git evde yap ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 İstanbul için http://www.mekanist.net/galeriler/sehrin-en-lezzetli-hamburgercileri/1 dükkan tırt ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 akşam kanat söylicektim güzel güzel, yicektim.. canım hamburger çekti birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Trabzon ercan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Eskiden dolunayaydisonra kendi yerini acti, mu-kem-mel!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Cairne said: hamburgeri alıp 180 gün boyunca yememiş mi şimdi o adam BIRAKIN PALAVRAYI yatagımın arkasında 2 haftalık peynirliburger buldum ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ankara kentpark burgerstory başarılı gayet. cepadaki mickey's burgers da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 fenn said: dasaaa said: evet tüm burada yazılanlar da zaten yoğun katkılı mekdonılts hamburgeri. git önce buradakilerden birinin nasıl yapıldığını gör, dene. sonra arkada kalmasın bunlar. bayağı ev yapımı hamburgerler yapan yerler var. ahahahahah ayrıca 180 gün bırakılan hamburger bariz yalan, gayet de bozulur. ulan hiçbişey olmasa ekmeği küflenir. (denedim %100 çalışıyor!) böyle hamburgere kolaya saldırırken İÇİNDE FARE PÜRESİ VAR!!! RENGİNİ O VERİYOR!!! DANONE ZEKA GERİLİĞİ YAPIYOR!!! şeklinde saldırmayın, adamları tüketesim geliyor. doğruyu yanlışı bilin öyle saldırın. kaldı ki topikteki esas konuyu da anlamamışsın fenn. dasaaa abinden öğrenecek çok şeyin var sdfs ayrıca kanyondaki GBK iyiydi bundan 18 ay kadar önce. deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 O et kurtlanır bikere çok net, 180 gün öyle kalan gıda maddesi olamaz. Karpuz da ne iğrençleşmiş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hamburgere bişey olmasa bile şu iddia çok saçma(ki imkansız, 6 ay dayanacak gıdayı geçtim 6 ay dayanmasını sağlayacak katkı maddesi var mı? hamburgeri mumyalaman filan lazım bişey olmaması için). ya da izole ediceksin işte hava almıycak filan anca öyle(o zaman da bozulmaması normal zaten) hadi diyelim öyle kimyasala boğdular ki mumyalanmış gibi yaptılar hamburgere hiçbişey olmadı, plastiği 6 ay açıkta bıraksan üzerinde hayvan gibi toz filan birikir en azından lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 karpuzun yuzde doksani falan su degil miydi ya o kadar kalinti nasil kaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kalıntı değil o, zamanla üreyen küf mantarları ve bakteriler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ha kapali fanus esasli uremisler, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 eskişehir - pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ciddi degilsin heralde pino konusunda sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 pinonun tavuk burgeri iyi ya bide içine acı sos fln..ama normali leş rus salatası koyulurmu lan burgere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar