Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Çöp topiğe yazdım, esasına da yazıyım. Ben "bırakmış işte neyse oh" diyip yazıyı okumamıştım girip, şimdi önüme konunca okudum: said: sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir. Bırakıyorum diyip hala konser veriyor, "ya çok uzun süre" diye açık kapı bırakıyor falan, hiç inanmadım bırakacağına. "Hayranlarımı öyle bırakamazdım, hem uzun göreceli bir kavram, müziksiz iki sene bile benim için yüzyıllar gibiydi.........." diye geri döner Aziz Yıldırım stayla. Açıklamayı konserden önce yaparak da maksimum doluluk sağlamak istemiş heralde, "Almanya konserini 300 kişi izledi" haberi çıkmasın sonra diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 SIS LAN DÜBÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 baggio ne diyor bu hatun sana ? dübür falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kavurma said: Bildiğim 2 tane filmi var Birincisi Romantik İkincisi Balans ve Manevra ikisinide beğendim ben. Balans ve Manevrayı diyorum ben romantik filmini bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 rew sessizce uzaklaş abi, adam teoman fanboy çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bir de mumya firarda diye miktiriboktan bir filmde oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 -Deno- said: baggio ne diyor bu hatun sana ? dübür falan diyor. sdfjkslfhlskfksda GERZEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Çok ayıp etmişsin napae. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sana demedim dememe gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bu topik diğerinden daha samimi gibi http://www.youtube.com/watch?v=aPJrzXxNd8E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 orası konu dışı da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 madem diğer konu kapanmış gıcık olmama burdan devam ediyorum said: said: önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir. Gören de mozart gibi 100 senelik eserler bıraktı dahiliğinin verdiği ruh haliyle bunalıma girdi falan zannedecek. triplere gel hele alt tarafı bi pop-rock karışımı müzik yapıyosun bilader kendine gel derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bir de ben bilmiyordum daha önce ama diğer konuda teomanın araklarıyla ilgili iddialar vardı buyrun kendiniz karar verin http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk benzerlik baya var ama müzik kulağım çok olmadığı için fazla yorum yapmıyorum bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Çok komplike bir sanatçı kendisi. Şarkıları zaten pek orjinal, kişiliği de kusursuz: http://www.youtube.com/watch?v=Q-nZJa9Yc7g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dünyayla çözemediği problemleri varmış yazıkss :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bence 3-5 aylık ömrü kaldı, böyle bi şekilde yer edineyim hayatta dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ardeth said: bir de ben bilmiyordum daha önce ama diğer konuda teomanın araklarıyla ilgili iddialar vardı buyrun kendiniz karar verin http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk benzerlik baya var ama müzik kulağım çok olmadığı için fazla yorum yapmıyorum bu konuda Kimisi %90 aynı, kimisinde akorlar arasına büyük boşluklar yerleştiriyor, kimisinde şarkının temposunu değiştiriyor anlaşılmasın diye. Birkaç tane daha vardı da işte gezmek lazım, aradaki gereksiz yazıları falan bir kenara bırakırsak en hit şarkılarından birkaçının ne mal olduğunu güzel özetlemiş bu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=arock%C3%A7%C4%B1%20teoman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4xec7aud6UU&feature=related ayıkken tam performans gösteremiyo panpa heralde biraz utana sıkıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 BIR RAHSITAR MUZIGI BOLE BIRAKMAMALIYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kurumsal şirket muhasebecisi tipli adamdan ne bekliyorduznu ki? mezun oldupu yıllarda KPSS diye bir sınav olsaydı ona girip memur da oaliblirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sessiz eller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 zamanı gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nice konserinde çok ekmek yendi, türkiyenin bir kaybıdır teomanın gitmesi. şimdi gençliğe bir tek duman konserleri kaldı sanırım, plase şebnem ferah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar