Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teoman is no more

reyou

Öne çıkan mesajlar

Çöp topiğe yazdım, esasına da yazıyım.

Ben "bırakmış işte neyse oh" diyip yazıyı okumamıştım girip, şimdi önüme konunca okudum:

said:
sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. ya çok çok uzun bir süre. ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül berlin son konserimdir.

Bırakıyorum diyip hala konser veriyor, "ya çok uzun süre" diye açık kapı bırakıyor falan, hiç inanmadım bırakacağına. "Hayranlarımı öyle bırakamazdım, hem uzun göreceli bir kavram, müziksiz iki sene bile benim için yüzyıllar gibiydi.........." diye geri döner Aziz Yıldırım stayla. Açıklamayı konserden önce yaparak da maksimum doluluk sağlamak istemiş heralde, "Almanya konserini 300 kişi izledi" haberi çıkmasın sonra diye.
Sosyal ağlarda paylaş

madem diğer konu kapanmış gıcık olmama burdan devam ediyorum

said:

said:
önce küçük bir açıklama; sanatçı denilen yaratık, dünyayla çözemediği bir sorununu başkalarına saçma gelecek bir işi çok önemseyerek halletme yoluna giden kişidir.

Gören de mozart gibi 100 senelik eserler bıraktı dahiliğinin verdiği ruh haliyle bunalıma girdi falan zannedecek. triplere gel hele alt tarafı bi pop-rock karışımı müzik yapıyosun bilader kendine gel derler.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bir de ben bilmiyordum daha önce ama diğer konuda teomanın araklarıyla ilgili iddialar vardı buyrun kendiniz karar verin

http://www.youtube.com/watch?v=FylcPljmlGk

benzerlik baya var ama müzik kulağım çok olmadığı için fazla yorum yapmıyorum bu konuda

Kimisi %90 aynı, kimisinde akorlar arasına büyük boşluklar yerleştiriyor, kimisinde şarkının temposunu değiştiriyor anlaşılmasın diye. Birkaç tane daha vardı da işte gezmek lazım, aradaki gereksiz yazıları falan bir kenara bırakırsak en hit şarkılarından birkaçının ne mal olduğunu güzel özetlemiş bu video.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...