xnax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 www.yedeksubay.tk da 343. dönem kayıtları şimdiden 25 olmuş bu dönem kalabalık olacak gibi. Aynı zamanda facebook sayfası da http://www.facebook.com/pages/343-D%C3%B6nem-Yedek-Subay-Aday-Adaylar%C4%B1-Aral%C4%B1k-2011-YedekSubaytk/231373940230164 341. Dönemlerin istatistiklerine bakınca katılım hiç de az değil 1700 kişi Aralıkta bakalım kaç olacak. Bir takım bilgilerini paylaşan kişi sayısı 1722. Bu bilgilere göre; 538 kişi ile İSTANBUL en çok ikamet edilen il olarak, 159 kişi ile İSTANBUL en çok kütüğün bağlı olduğu il olarak, 420 kişi ile ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (AÇIKÖĞRETİM) en fazla mezunu olan üniversite olarak, 480 kişi ile İŞLETME en fazla rağbet gören bölüm olarak, 359 kişi ile 1987 tarihinde doğanlar, 298 kişi ile İSTANBUL/TUZLA PİYADE OK. K. sınav giriş yerleri arasında birinci sırada. Bunların haricinde, 1492 kişi Bekar, 189 kişi Evli imiş. 1173 kişi K.D., 549 kişi Y.Subay tercih etmiş. 1535 kişi Lisans, 127 kişi Y.Lisans, 16 kişi Doktora öğrenimini tamamlamış. 687 kişi 1.Gün, 661 kişi 2.Gün, 270 kişi 3.Gün sınava girmeyi tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Aralık her zaman en kalabalık dönüm olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Baggio said: http://forum.donanimhaber.com/m_42158784/tm.htm donanımhaberden binbaşı yanıtlamış, bundan iyi kaynak olamaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://siyaset.milliyet.com.tr/yilmaz-dan-askerlik-suresi-aciklamasi/siyaset/siyasetdetay/16.08.2011/1427651/default.htm askerlik kısalmayacak beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Baggio said: Zaten yeterince kısa olan askerliğin 1.5-2 ay daha kısa yapılacak diye senelerce ertelenmesi bana saçma geliyor, fazla paranoyak ve "kız gibi" bir yaklaşım yani, 12'den 6'ya falan inecek olsa neyse. Acemi birliğinden sonra şu mesajımı quote edip doğru muymuş yanlış mıymış söylerim eheh. 90% gelip bela okuyacaksin, ne yaparsaniz yapin gelmeyin diyeceksin. 10% ihtimalle rahat spot kaptigindan askerlik rahatmis atlayin gelin lan valla super diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Geldim acemilikten. Gitmeyebilen tabii ki gitmesin çürük çarık bir şey alıp, onu zaten gitmeden de söylerdim. Benim dediğim şey şu, "SS kuralı" çerçevesinde gidecek insanların 5 aylık askerliği 2-3 ay daha kısa yapmak için yıllarca hayatlarını buna göre şekillendirmeleri çok gereksiz geliyor. Sanki gideni 5 ay boyunca dövüyorlar. İskenderun'da yaptım acemiliği. Gündüz gölgede 36-39 derece, aşırı nemli, gece 29 dereceden başlayıp sabah 5'te falan ancak 25 dereceye iniyor, öyle rezalet bir hava. Gelmiş geçmiş en kısa acemiliği yaptığımız için üstüne bir de yoğun eğitim, faaliyet ve tören provası programları bindi, canımız çıktı, günde toplasan 2 saat istirahati zor aldık. Banyo en iyi ihtimalle 2 günde bir. Haftasonları ziyaretçim gelip yemek getirmesine, ayrıca içerde tonla kola içmeme rağmen 6 kilo vermişim işte düşünün. Yine de böyle hayatımı 5-10 yıl askerden kaçma etrafına şekillendireceğim kadar korkunç bir şey değil bence. Okurken işe girmemiş olsam okul bittiği an gider aradan çıkarırdım zaten, herkese de öyle tavsiye ederim ama tabii ki siz biliniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ya usta birşey sorucam bu askerde yatak işleri nasıl. mesela ben sittin sene tepede yatamam aşağıda yatmam lazım. yatak kapmaca mı oynuyoruz askerde yoksa herkesin yatağı belli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 acemilikte yataklar sıraya göre verilmişti. Ne çıkarsa şansına. Usta birliğinde ise boş yatak varsa geçersin :) Alt üst ayrımı yapmaman senin açından iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hacı ben hayatımda tepede yatmadım yatamam düşerim kolum kırılır. ha askerlik beleşe yatarak geçer güzel olur ama ne gerek var o acıyı çekmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yataklar birleşikken alt üst olması önemli görünmüyor, gecenin bi yarısı yanındaki adam sana sarılınca anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Millete bakıyorum da yaş 30 a gelmiş adamlar hala askere falan gitmiyor hiçte rahatsız değiller hani gelir götürürler falan diye. Nasıl oluyor bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben üstte yatamam demiştim aynı ranzadaki arkadaşın kabul ederse değiştirin demişti komutan öle halletmiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 acemilik ile ustalık rambo ve pamuk prenses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yok mu başka giden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gidip gitmeme konusunda kararsiz var bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 git kurtul senko nasıl olsa işte bulamadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 takma kafana yahu herkes bir gün de olsa işsizliği tadacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 beni spor yapamaz raporu ile alırlarsa gidicem ben de. uzun süre ayakta durmam bile yasak olucak yazıcı falan yapmaları lazım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Benim askerlik hayatım boyunca yaptığım tek spor faaliyeti yağmur altında Alayda bir tur atmak. Ondada koşamayanları baştan çıkardılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 işte muayeneden geçersem zaten alaya gidince sorun yok, orda raporumu gösterir yatarım da, muayeneden geçirmeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Rapora filan bakmıyorlar ki sporda :d "Gomtanım bacağım sorunlu" dedinmi "arızalı" yaftası ile gidip kenara yayılabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 has torun esprisini yapmış mıydım hatırlayamadım bu konuda. has torunlara sabır diliyorum şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xnax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 www.yedeksubay.tk daki listeye de kaydımızı girelim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 okuldan belgem sonunda geldi şimdi askerlik basvurusu bunun birde fotokopisi lazımmıs bildiğimiz fotokopi mi yoksa noterli falan mı almamız gerekiyor baska ne belgeler götürmem gerekiyor? kısa dönem yapmak istediğimi orada mı belirtecem yoksa ilerde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar