White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 arkadaşlar U tUŞUM W oldu sadace shift basark U yapabiliyorUM KLAVYE AYARlarım türkçede lütfen bU konUda bilgisi olan varsa yardımcı olUrsa çok sevinirim
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Su damladı mı klavyeye? Z'ye basınca Y yazıyo mu?
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 u'yu çıkar w'yi tak sende. w u olsun u w olsun.
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hayır age of conan oynuyordum belki alt shift falan yapmışımdır dedim denetim masasında kontrol ettim klavye türkçede olduğu halde OHA normale döndü bu ne saçmalık arkadaşlar hiçbirşey anlamadım ama yardımlarınız için teşekkür ederim.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 paralel evrendeki öteki senin klavyenle karışmış bi an için gibi duruyor durum kısaca
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "White Wolf" said: hayır age of conan oynuyordum belki alt shift falan yapmışımdır dedim denetim masasında kontrol ettim klavye türkçede olduğu halde OHA normale döndü bu ne saçmalık arkadaşlar hiçbirşey anlamadım ama yardımlarınız için teşekkür ederim. abi zaten başka dile geçse bile u niye w olsun lan?
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 restart attın mı bilgisayara, programla alakalıysa düzeltebilir o. bi de masaüstünden klavye ayarlarına bak. mevcut klavyeyi kaldır tekrardan türkçe klavye ekle, o da olmadı türkçe klavye yerine ingilizce klavye dene. türkçe klavye ayarları bozulmuş olabilir. eğer bu da olmazsa klavyen bozulmuş olabilir, yeni klavye al. gerçi düzelmiş problem.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Laorx said: u'yu çıkar w'yi tak sende. w u olsun u w olsun. http://4.bp.blogspot.com/__qA3AF7Cpj8/S-VspgtCdsI/AAAAAAAAADI/6dv-09vEd60/s1600/nfNeT7YvTozx0cv7ze3mplZpo1_500.gif
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben çay dökmüştüm klavye çince harflere dönmüştü.bu da böyle bir anımdır.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "White Wolf" said: hayır age of conan oynuyordum belki alt shift falan yapmışımdır dedim denetim masasında kontrol ettim klavye türkçede olduğu halde OHA normale döndü bu ne saçmalık arkadaşlar hiçbirşey anlamadım ama yardımlarınız için teşekkür ederim. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2010/02/yigit-ozgur-konusmayi-soken-bebek.jpg
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 benim caps lock'da sanırım ara ara takılma oluyor. EmO gİbİ yazIyorum BaZen: shiftmiş lan herhalde.
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 küheylan said: benim caps lock'da sanırım ara ara takılma oluyor. EmO gİbİ yazIyorum BaZen: shiftmiş lan herhalde. qhühéyhLaN qhaNqha éM0cha ßoyhLé 0Lur. http://www.ismailaydogan.com/emo/ ahahahah adamlar çeviri bile yapmışlar.yazık.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam neyin kafasını yaşadı anlamadım. xunn'un caps lock muhabbeti gibi olmuş.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 xunn'a nolduydu ki başlığı var mı? ciddi sıkıntı. ama benim caps lockta değil de shift de sıkıntı oluyor sanırım.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam mesaj yazıyordu normal SONRA BİRDEN BİRE AAA NOLUYOR YA CAPS LOCK AÇILDI KAPANMIYOR, KAFAYI YEDİ OHA falan diye yazmaya başladı. birilerinde daha olmuştu bu yanlış hatırlamıyorsam.
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 benim ara ara hiç kapanmıyor işte bazen yazarken de SeLAm oluyor.
Öne çıkan mesajlar