FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 2014 eylül-aralık arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Ek paket aralıklarını daraltıyorlar artık. Tahminim Şubat gibi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 MoP 24 ay diye beklenirken 22 ayda çıktı, bir sonraki bir anda 15 ayda çıkması epey abartı olur. Üstlik epeyde başarılı bir exp yapmayı başarmışken bunu yapmak pek akıllıca olmaz. Cata insanları bunalttı, herkes sıkıntıdan 5-10 alt kastı cata boyunca, arada birde başka MMO lar çıkınca biraz erkene çektiler o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Daily işi harbiden sıkıcı isteyen yapsın eskisi gibi rewardını alsın ota boka daily istiyor artık bide benim gibi durmadan char kasıyosan iyice yandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madnex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yeager said: günlük extradan 1k rep hiç yoktan iyidir :) Bunu hayatımda ilk defa görüyorum. Bu nerde var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bahsetmeyi unutmuşum patch 5.2 yeniliklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 olorin84 said: isteyen yapmasın deniyor hala ama kimse demiyor su coin olayını kaldırsın blizz diye. 10 tane birikmiş falan diyor millet bnm şansım olsa haftada 10 tane kullanırım. Sadece lfr yapıp content gören insanlrın yorumu bu tabi. haftada 3 gün 8-12 raid yapiorum progress hızlansın item düşürürüz belki diye daily yapmaya mahkum bırakılıyoruz. Daily yapiorum cok memnunum diyen insanların %90'ı zaten o coini kullanamayan insanlar. şimdi hc progressten lootu tamamlayıp ustune 10 tanede 5.2 için biriktireceksin bunlar işi gücü olan adam için (aynı zamanda akşamları raide giren) gereksiz işler. Yoksa kimsenin daily kalksın dediği yok rep rewardlar falan gayet güzel düzenli raid yapamayan adamlar için sadece coine lafımız bizim he ama coini de kaldıramıyorlar sonra kimse daily yapmıcak diye. 5.2 de yeni charm geliyor, bunlari kullanamayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 atsana blue post. nasıl bi degisiklik var tam olarak? link degil de c/p yaparsan sevinirim. sirketten acılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 said: Kaynak - Blue Post Just for clarity's sake, once patch 5.2 is live, Elder Charms of Good Fortune will only apply to Mogu'shan Vaults, Heart of Fear, Terrace of Endless Spring, the Sha of Anger, and Salyis' Warband (Galleon). There will also be a brand new Elder Charm equivalent currently called the Mogu Charm of Fate. MRFs will be used in the new content being released in 5.2 including Throne of Thunder, Nalak the Storm Lord, and Oondasta (ooh, say it again!). They'll still be "purchased" with lesser charms of good fortune though, exactly how the current Lesser Charm to Elder Charm conversion works. We'll be sure to let you guys know how various currencies (including Conquest and Valor) will work before the release of the patch, so you have some time to plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 repleri nereye vericek o belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ptr de bulunmadım o yüzden farazi konuşuyorum. sanırım bir liste verecek biz oradan seçeceğiz hangisine vermek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 5.2 replerini vermeyecek zaten, Black Prince rep'i de vermeyecek orasıda kesin, direk blue post var. Muhtemelen best friend mantığı ile yürüyen repleride vermeyecek (Nat pagle, Brawler's guild ve Tillers tayfasına vermeyecek yani) Bu durumda geriye alttaki gibi bir liste kalıyor. Dominance Offensive Forest Hozen Golden Lotus Operation: Shieldwall Order of the Cloud Serpent Pearlfin Jinyu Shado-Pan The Anglers The August Celestials The Brewmasters The Klaxxi The Tillers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Yeni coinler icin yeni daily'ler geliyor o zaman. Aynı dailyler ile vermezler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Silver coin sistemi değişmiyor, yani şuan topladığın silverlar ile yeni tip mogu charm coin alabileceksin. O sebeple yeterli silver varsa uzun süre daily yapmayabilirsin. Dailyler artık gold coin düşürmeye başlayacağı için tüm silver coinleri yeni mogu charm coin'e harcayacaz demek oluyor bu. Boş kaldıkça silver stacklamak ilerde zaman olmayınca haftalarca daily yapmama hakkı tanır bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ya tum faction'lar ile exalted'a kasmam lazım da cok bayıyor beni daily yapmak. bi de questler sıkıcı yani. ama yavas yavas yaparım, herhalde exp'in sonlarına dogru tum faction'lar ile exalted olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim merak ettiğim eskilere vericek mi cata-tbc-lk falan orlarada rep vericekse orda eksikler var onlara kasayım 56 ex var 60 yapmaya kasmak zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 FreEmoon said: Silver coin sistemi değişmiyor, yani şuan topladığın silverlar ile yeni tip mogu charm coin alabileceksin. O sebeple yeterli silver varsa uzun süre daily yapmayabilirsin. Dailyler artık gold coin düşürmeye başlayacağı için tüm silver coinleri yeni mogu charm coin'e harcayacaz demek oluyor bu. Boş kaldıkça silver stacklamak ilerde zaman olmayınca haftalarca daily yapmama hakkı tanır bize. Lesser charmlarin patch oncesi stacklenmesini istemiyorlar, valora olacagi gibi her an bir reset haberi gelebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Silver coin ile valor karşılaştırmak yanlış bence. Silver coin justice mantığında o sebeple reset ihtimali düşük. Valor mantığında olan gold coin, zaten onuda resetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 FreEmoon said: Silver coin ile valor karşılaştırmak yanlış bence. Silver coin justice mantığında o sebeple reset ihtimali düşük. Valor mantığında olan gold coin, zaten onuda resetliyor. Eski Elder charmlari neden resetlesinler ki zaten onlarla yeni gelen raidden bisey alamayacaksin. Valoru ve lesser charmi resetlemenin mantigi yeni gelen contenti hizli tuketmemek icin. Ama tabi emin degilim ikisine de dokunmazlar belki. Valoru resetleyeceklerinden emin miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bi anlık gaza gelip hesabı açtım ve Pandaria aldım, toplasan 10 saat oynamadım, çok bayıyormuş oraya git şunu yap bunu yap bunu anladım bir kez daha, gitti paracıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hehehe ne bekliyordun yav elbette oraya git buraya git olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gold coinleri zaten kullanılmaz yaparak resetlemiş oluyorlar, resetlemek illa silmek demek değilki. Valor ile silver coin arasında dünya kadar fark var, valoru silmezlerse daha bismillah patch geldiği ilk hafta 2 tane item çekersin valorla alınan, ki bu asla istemedikleri birşey. Ancak silver coinden 1 milyon taneye sahip olsan, patch geldiği hafta kimseden bir adım öne gecemessin. 1 tane bile silver coini olmayan adam ilk gün oturur 45 quest yapıp senle aynı gün mogu coin alabilir. Silver coine sahip olmak sana sadece daily yapmama avantajı getirir o kadar, hoş bu bir avantaj mı o da tartışılır. Kesin yeni rep ile alınan birşeyler ekleyip o repi hızlı kasmamızı teşvik edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hatta tekrar düşündüm de, eğer patchi hızlı tüketmemizi istemiyorlarsa silverı kesinlikle resetlememeleri lazım. Böylece üstümüzdeki daily yapma baskısı kalkacağı için çok daha geç bitiririz contenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yeni gelen daily faction`indan valor ile item alamiycaz. Raidden farkli bir factiona rep gelecek (ICC, Firelands gibi), onunla item alinacak. Ama orda da road blocklar olacakmis, yani sadece trash kesip en fazla friendly olucaz mesela, ilk 4 boss sadece honored yapicak falan. Yani bilmiyorum, belli olmaz, belki valoru da resetlemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yeni gelecek Sunreaver factionin dailylerini neden yapicaz acaba? Bu Lightning Forge icin olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar