Bathory Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 fearin mekaniğinde interp olmadığı için bossa kullandığında interp edemez spell. Silence abiltylerin interp özelliği var ama misal fel hunterinki. Toggie, revered olunca %100 bonus repi arttıran itemi almayı unutma. Tek yardım edecek levellamana o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ya revered olsam yeter zaten exalted'a kasmıyorum :) ama kasacak olursam dedigini yapayım eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 5 man heroicler icin spell hit kac lazim? Gene 17% mi lazim raidler gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 beyler pokemon panda ne alemde? cataclysmde SoR ile dönüp levelleyip bırakmıştım dönülür mü gw2 failleyince oyun arıyorum fellik fellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 15% raidlerde 15% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bosslar level 93, o sebeple %15 lazım. Ancak boss combatları gayet kısa sürüyor. 5 man süresini kısıtlıyan şey trash mobların kesilme süresi onlarda genelde 91 level oluyorlar. 91 level moba karşı gereken hit %9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ok saol öncelikle 9 yapıp sonra yavaş yavaş arttırmakda yarar var o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 GodBlessStoya said: beyler pokemon panda ne alemde? cataclysmde SoR ile dönüp levelleyip bırakmıştım dönülür mü gw2 failleyince oyun arıyorum fellik fellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 öyle bir soru sordun ki şimdi kim ne cevap versin :) bu expansion tbcden sonra en çok beğendiğim ve hoşuma giden exp. o yüzden ben tavsiye ederim ama bir başka kişi de tam aksini söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Valla ben TBC'yi bile bu kadar sevmemiştim. 3,5 ay oldu expin çıkalı daha bırak alt char kasmayı, bir gün sıkılıpta alt charla girip 2 quest yapmışlığım yok. Ayrıca Pandalar Taurenleri 10 katlar her açıdan, yıllarca WoW oynayıp Taurenlerden rahatsız olmayan birinin "la la la panda var oyunda" tarzı yaklaşımı komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 valla ben tbc'den daha iyi exp oldugunu dusunmuyorum ama kisiden kisiye degisir tabi. bir daha oyunun geriye donemeyecegini de biliyorum ama cata'dan daha iyi exp. o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Merhaba herkese, 5man ve 5man heroic'ler icin disc priest is yapar mi? Yoksa holy olmak sart mi? Birde min ilevel ne olmali bu tarz bir disc priest de sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 disipline priest zaten pvp, HC raid, normal raid, 5 man aklına ne gelirse bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eklenti paketleri kısaylaması olmuş bana göre wow eklenti paketi sıralaması şöyle :D 1: TBC (tu) 2: WOTLK (tu) 3: PANDAAA (tu) 4: CATA (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 5man normali gec zaten. Min ilvl'a ulasana kadar giriyosun oralara. 5man hc icin ilvl yeterli oldugundan itibaren rahat rahat takılırsın. Eskiden hc dungeona girmeden once boss taktigi falan okurdum be teeeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Panda yı sırf daily deliliğinden sevemedim o ne abi 1 char için günde minimum 2 saatim gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 daily yapma ozaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 PvP sevmiyorum e çanta yapmak için bile daily yapmak lazım pokemonmu olayım bu yaştan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 daily yapma o zaman diye bi secenek yok panda'da. tercih yapamıyorsun o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 "daily yapma o zaman" diye bir şey yok insanları mecbur bırakıyor blizz charm olayı yuzunden. her yere exalted olsan bile sistemi daha iyi loot üzerine kuru olan oyunda beleş loot alma şansı yüzünden insanlar bir nevi mecbur daily yapmaya. Hani yiyosa blizz kaldırsın bu charm olayını bakalım kac kişi daily yapacak. Oyunda zayıf gördüğü yere ekliyor bu charm olayını pokemon savasına falan eklemeyi dusunuyorlardı en son takip etmedim daha fazla. o sayede, bak insanlar daily yapior, pet-battle yapior super content yaptık diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 0 daily yaptım. pre questleri bile yok neden öyle bir zorunluluk hissediyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne yapiyorsun oyunda peki merak ettim öle raid falan yapip daily yapmıyom ben yeaaa diye bi dünya yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 toggie said: daily yapma o zaman diye bi secenek yok panda'da. tercih yapamıyorsun o konuda. hmmz kötüymüş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Sadece balık tutup zevk alanda olabilir tabi ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar