Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

main villain olayında patlıcaklar bence hala ama ya.

alliance horde arasındanki büyük savaş falan içi çok boş laflar. 2 yeni bg ve 1 yeni arena eklemekle olmuyor o işler.

kaldır uçan binekleri bazı haritalardan en azından. o haritalara da tüm factiona ve raidlerede geçerli olacak bufflar koy, epic reward koy 7/24 non intanced vanilla alterac valley gibi yap 2 haritayı bak o zaman oynarım işte.

ha bir de

http://www.wowhead.com/mists-of-pandaria-talent-calculator
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedilen oyuncuyu bu paketin geri getirebilecegi düşüncesi bence yalnış..
adam gibi wow lore sini bünyesine sindirebilmiş ve seven insanları kendine sevdirebilecek bir ek-paket sadece ki ben şahsen pek haz etmem..
bu sefer geçen ek paketlerin aksine (tbc ve wotlk sabırsızca bekleniyordu, cata o kadar olmasa da yine tatmin vermişti) oyuncu tarafından gözlemlerime göre yaklaşık en az %50si büyük bir begeni içinde, kalan %50 ise çok ağır küfür etmekte. haliyle oyuncu sayısında bir düşüş yaşanacağı kesin gibi görülüyor. (yaklaşık %10)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Cık tam hatırlamadım. Blizz devlerinden biri söylemiş olabilir ama, gayliance hakkında bizden farklı düşünmüyorlar lolol

ya gecen senenın blizzcıonunda, lly'a for the horde gibi bişi vericekmisinz diye sordu, devlerden biride, "we dont have one yet, but We'll keep trying" dedi sam diddlierda atladı tabi hemen, thats a good one diye. ondan sonra kaldı öle. yenı expensionda bekliyorum zaten eklemelerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ya gecen senenın blizzcıonunda, lly'a for the horde gibi bişi vericekmisinz diye sordu, devlerden biride, "we dont have one yet, but We'll keep trying" dedi sam diddlierda atladı tabi hemen, thats a good one diye. ondan sonra kaldı öle. yenı expensionda bekliyorum zaten eklemelerini.

oha çok iyi ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bu arada tank mekaniklerini yine değiştirmeyi düşünüyorlarmış.

said:
In 5.0, tanks will care about hit and expertise, because those will become survival stats: if your hits don’t connect, you won’t have the resources needed for some of your defensive abilities (the less critical ones like Shield Block, but not Shield Wall). That alone will make tank gearing a little more interesting.

X vurunca Y defansif ability açılır tarzı güzel bence, revenge gibi reaktif skilller lazım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
In 5.0 dispels will have a cooldown and duration more like Counterspell but get all buffs or debuffs at once to make them more tactical.

yine major bir degisiklik. pvpde dengeler baya degisir. spam dispell kadar oksimoron bisi yoktu ama bu hali de meh. daha yaratici bisiler bulabilirlerdi.

çok karmaşık bi mekanik. yeni oyuncular anlayamayacak QQ
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Lock'a verilen yetenegi daha birkac gun once dusundum mage portal aciyorsa biz de bunu yapabilmeliyiz diye. Bir yerde farm yapiyordum, orgrimmar'a gidip gelmem gerekti oyle aklima geldi.

Ama combat ile ilgili bir yetenek degil. Simdi mage combatta zaten blink oluyor, bir de ustune zamani ileri geri alip kurcalamasi hic ölmamis. Sonra niye mage cok, paladin cok diye soruyor insanlar. Cok ölur tabii.

Paladin'in de zaten hammer of justice diye cok etkili bir stun'I var. Zaten plate giyen class. Aoe cc vermenin anlami ne paladin'e. Cok guclu oluyorlar mage ve paladin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...