kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bleeding said: vallahi renk de önemli bence bir silah epicse epic oluyordu. Hakikaten mutlu oluyorduk ulaşınca. Level 90 bile olmadan epic almışsın yani ne anlamı kaldı. Bir de ben pvp ve pve setlerinin ayrı olmasına şu resilience geyiğine çok kılım. Eskiden iki seti istediğimiz gibi birleştirebiliyorduk istediğim setle istediğim yerde oynayabiliyordum. Hayvanlar gibi criticler vuruyorduk stamina önemliydi o zamanlar ben bunları seviyordum O günler eskide kaldı. Günde 6 saat oynayıp epic alabilme şansın oluyordu. (40 kişi arasından dkp/roll kasmaca) Bu saçmalık devam etseydi WoW'un da esamesi okunmaz bugün. Oynayan sayısı 10 değil 1 milyon olurdu. PvE setler ile PvP setlerin ayrılması da yerinde bir karar. Dragonslayerlarin gelip oneshot attigi gunler neydi oyle. =) Sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Absolut said: Shatter bomboş ye gorduklerimin %80i horde simdilik. boş olmasını dezavantajı var mı? nasılsa instancelar cross realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Pve pvp set ayrımı yapıldı, weaponlar da dahil mi sadece armor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mardox said: Absolut said: Shatter bomboş ye gorduklerimin %80i horde simdilik. boş olmasını dezavantajı var mı? nasılsa instancelar cross realm. ah bomboş oluyor. her aradığını bulamıyorsun. gemler falan da çok pahalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bütün itemlar bu bc den beri böyle zaten yeni bir şey değil. Dragonslayer ın gelip tek atamaması saçma zaten adam hayvan kadar nefarian kesmiş normal insan mı kesemeyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi dün akşamdan bu yana ''data/world.MPQ: Cannot stream required archive data. Please check your your network connection'' gibi bir hata ile karşılaşıyorum. bazen oyuna tıkladığımda direk bu hatayı veriyor, bazen de girebiliyorum ama bir süre sonra oyunun grafiklerinin şaftı kayıyor. özellikle bir yerden bir yere uçarken oluyor bu şaft kayma olayı. silip kurayım diycem ama 22 gb allahsız client. bir fikri ya da çözüm önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dns kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Rogue'un t2 setine ne yuvalar yıkıldı zaten sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.vg247.com/2012/09/28/mists-of-pandaria-sales-below-expectations-says-analyst-firm/ Peki yaklasik ne kadar digital sale vardir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 coook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bleeding said: Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi hayallerini yıkmak gibi olmasın ama vanilla da ilk epicim level 45 te tanaris te bir akrepten çıkmıştı. öyle çok zor değildi o zamanlarda da epic bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Vanillada low-lvl epic diye bi kavram vardı, hatta uzun süre en iyi druid tank staffı lvl46 mı ne bi epic stafftı armor veren. Lvl30 kılıçlar oluyordu shadow damage proclayan falan. Farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aynen öyle şimdi güzel low-level silahlar yok. Levellarken bile silah almak istiyordum belli güzel itemlar vardı levellara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Teodor said: Bleeding said: Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi hayallerini yıkmak gibi olmasın ama vanilla da ilk epicim level 45 te tanaris te bir akrepten çıkmıştı. öyle çok zor değildi o zamanlarda da epic bulmak. troll mü? world drop 1 itema bakıp vanillada epic itemı kolay zannediyosan hiç raid yapmamışsın. ki tahminim aq ve naxx'ta world first guildteydim dersin kesin o yüzden tartışmıcam lol. vanillada oynayan adam fire resist nature resist için mavi ve yeşille raid yapmayı bilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 heirloom öldürdü oyunu ya. hoş o itemları da nerflediler eskisi kadar çok vurmuyorsun. gelene geçene tek atıyordun heirloomlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 herkes elli kere kastı aynı karakteri eğer heirloom olmasa 1-80 cidden çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 full heirloom abanılmıs bir twink ile crz'de takılmak cok zevkli olur yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mardox said: Teodor said: Bleeding said: Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi hayallerini yıkmak gibi olmasın ama vanilla da ilk epicim level 45 te tanaris te bir akrepten çıkmıştı. öyle çok zor değildi o zamanlarda da epic bulmak. troll mü? world drop 1 itema bakıp vanillada epic itemı kolay zannediyosan hiç raid yapmamışsın. ki tahminim aq ve naxx'ta world first guildteydim dersin kesin o yüzden tartışmıcam lol. vanillada oynayan adam fire resist nature resist için mavi ve yeşille raid yapmayı bilir zaten. hıc anlatma AG40 da huhuran neydıya naturel resıs gear olayı pandada tek bu eksık resıs gearlar lazım boslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yalnız vanillada o world drop epicler baya sora geldi. Onlar oyuna sonradan eklenen epikler. vanilla + denebilir ona. yada yamuluyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 arkadaşlar bende bir arkadaşımla dönmek istiyorum hiç dokunmadığım bir account vardıda. Twilight's Hammer Al'akir Xavius The Maelstorm Burning Blade Bu realmler nasıldır? biraz queye razıyım sonradan migrate atmak istemiyorum tekrar. Ya da önerebileceğiniz bir realm var mı? Asıl accountumu satmadan outlandde oynuyordum memnundum ama giremiyormuş bile insanlar okuduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Suark said: yalnız vanillada o world drop epicler baya sora geldi. Onlar oyuna sonradan eklenen epikler. vanilla + denebilir ona. yada yamuluyorumdur abi bu doğru değil çünkü release olduğu ay mage kasıyordum o sırada tanaris te düştü. şu haliyle bayaaa bayaaa vanilla işte hiç farkı yok herkeşler dönsün 40 gün bayram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yamuluyormuşum o zaman, ilk epic t2 helm sanıyordum. de o random world drop ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Benim hatırladığım ilk aylarda Amberseal Keeper var Blasted Lands daki outdoor bosstan düşen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Haci Argent Dawn'a gel. En iyi realm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Benim bir alt vardı warrior sadece dungeon'lardan gelen itemlarla, bir gireyim dedim CRZ'ler nasıl, evet millet heirloom'lu filan ama çatır çutur da kesiyorum, dediğiniz gibi nerf filan mı geldi eskiden dokunamıyordun onlara. Tamam ben de full maviyim levelıma göre ama heirloom meirloom yok... Zevkliydi yani hep böyleyse takılırım ben zone'larda. İleride item farkı açılmayacaksa yani çünkü yeni serverda heirloom filan gibi bir ihtimalim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar