Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Bleeding said:

vallahi renk de önemli bence bir silah epicse epic oluyordu. Hakikaten mutlu oluyorduk ulaşınca. Level 90 bile olmadan epic almışsın yani ne anlamı kaldı.

Bir de ben pvp ve pve setlerinin ayrı olmasına şu resilience geyiğine çok kılım. Eskiden iki seti istediğimiz gibi birleştirebiliyorduk istediğim setle istediğim yerde oynayabiliyordum. Hayvanlar gibi criticler vuruyorduk stamina önemliydi o zamanlar ben bunları seviyordum

O günler eskide kaldı. Günde 6 saat oynayıp epic alabilme şansın oluyordu. (40 kişi arasından dkp/roll kasmaca) Bu saçmalık devam etseydi WoW'un da esamesi okunmaz bugün. Oynayan sayısı 10 değil 1 milyon olurdu.

PvE setler ile PvP setlerin ayrılması da yerinde bir karar. Dragonslayerlarin gelip oneshot attigi gunler neydi oyle. =) Sacmalik.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dün akşamdan bu yana ''data/world.MPQ: Cannot stream required archive data. Please check your your network connection'' gibi bir hata ile karşılaşıyorum. bazen oyuna tıkladığımda direk bu hatayı veriyor, bazen de girebiliyorum ama bir süre sonra oyunun grafiklerinin şaftı kayıyor. özellikle bir yerden bir yere uçarken oluyor bu şaft kayma olayı. silip kurayım diycem ama 22 gb allahsız client. bir fikri ya da çözüm önerisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bleeding said:

Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi

hayallerini yıkmak gibi olmasın ama vanilla da ilk epicim level 45 te tanaris te bir akrepten çıkmıştı. öyle çok zor değildi o zamanlarda da epic bulmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Teodor said:

Bleeding said:

Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi

hayallerini yıkmak gibi olmasın ama vanilla da ilk epicim level 45 te tanaris te bir akrepten çıkmıştı. öyle çok zor değildi o zamanlarda da epic bulmak.

troll mü? world drop 1 itema bakıp vanillada epic itemı kolay zannediyosan hiç raid yapmamışsın. ki tahminim aq ve naxx'ta world first guildteydim dersin kesin o yüzden tartışmıcam lol. vanillada oynayan adam fire resist nature resist için mavi ve yeşille raid yapmayı bilir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

Teodor said:

Bleeding said:

troll mü? world drop 1 itema bakıp vanillada epic itemı kolay zannediyosan hiç raid yapmamışsın. ki tahminim aq ve naxx'ta world first guildteydim dersin kesin o yüzden tartışmıcam lol. vanillada oynayan adam fire resist nature resist için mavi ve yeşille raid yapmayı bilir zaten.
hıc anlatma AG40 da huhuran neydıya naturel resıs gear olayı pandada tek bu eksık resıs gearlar lazım boslara
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bende bir arkadaşımla dönmek istiyorum hiç dokunmadığım bir account vardıda.

Twilight's Hammer

Al'akir

Xavius

The Maelstorm

Burning Blade

Bu realmler nasıldır? biraz queye razıyım sonradan migrate atmak istemiyorum tekrar. Ya da önerebileceğiniz bir realm var mı? Asıl accountumu satmadan outlandde oynuyordum memnundum ama giremiyormuş bile insanlar okuduğuma göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

yalnız vanillada o world drop epicler baya sora geldi. Onlar oyuna sonradan eklenen epikler.
vanilla + denebilir ona.
yada yamuluyorumdur

abi bu doğru değil çünkü release olduğu ay mage kasıyordum o sırada tanaris te düştü.

şu haliyle bayaaa bayaaa vanilla işte hiç farkı yok herkeşler dönsün 40 gün bayram olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir alt vardı warrior sadece dungeon'lardan gelen itemlarla, bir gireyim dedim CRZ'ler nasıl, evet millet heirloom'lu filan ama çatır çutur da kesiyorum, dediğiniz gibi nerf filan mı geldi eskiden dokunamıyordun onlara. Tamam ben de full maviyim levelıma göre ama heirloom meirloom yok...
Zevkliydi yani hep böyleyse takılırım ben zone'larda. İleride item farkı açılmayacaksa yani çünkü yeni serverda heirloom filan gibi bir ihtimalim yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...