Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Sylvanas'ta horde'da en az 2, alliance'ta 4 level 90 panda monk var şu an. Ne yiyosunuz ne içiyosunuz emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 @axedice Yok ya RAF levelları yetmemiştir onun , 70 den hatta belki 77den başlamıştır :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 kutudan çıkan 2 dvd yi kurmak yeterlimi yoksa catalysm olması gerekiyormu.sırf dl etmiyim diye kutulu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 O kutulardaki cd'leri 1-2 ay önce basmışlardır. Üstüne baya birşeyler geldi. Gene mecbur download yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 GreenPeace77 said: şimdi classic wow cd key aldığımızda tbc+wolk de almış oluyormuyuz yoksa hepsini almak gereklimi ? piyasada satılan 20-25 tl ye satılan keyler buna dahil midir ? wow+tbc almis oluyorsun. wotlk 25 tl mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Artık wotlk de dahil o pakede, yani bitek cata almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Valla benim arkadaş sadece heirloomla kastı adam şu an 87. Ben 88 im beni bile geçecek ben 83 ken adam 35 filandı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 gün geçmiyor ki gençleri bu yolda kaybetmeyelim ölen olmadı mı daha ? her expansionda 3 ölü bankoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 İlk olen Asyali olmazsa. Gelenek bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 2 gündür nonstop oynuyorum 2 lvl atladım daha keyfini cıkarmak varken ölüyo adamlar işte az manyak diiller .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 pandaların monkun kafadan %50 xp buffı var her 10 levelde bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ya arkadas nasil bir siradir bu ya , 3 saat sira mi beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 GreenPeace77 said: şimdi classic wow cd key aldığımızda tbc+wolk de almış oluyormuyuz yoksa hepsini almak gereklimi ? piyasada satılan 20-25 tl ye satılan keyler buna dahil midir ? lich king eklenti baketi classic pakete eklenmiş cata ve mop almak yeterli oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Haste said: 2 gündür nonstop oynuyorum 2 lvl atladım daha keyfini cıkarmak varken ölüyo adamlar işte az manyak diiller .. 2 gün nonstop 2 levelda başarı öyle deme sende az manyak değilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 non stop biraz abartı olmuş tabi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 vay ak'de 2-3 kişi var, geçicem shattered'a en azından level alana kadar. gece 12de bile min 1000 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Shatter bomboş ye gorduklerimin %80i horde simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 mop u çok eğlenceli yapmışlar herkes gelsin başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dun aksam level 89 oldum bakdım worldboss ıcın raıd kurulmus ınvt me pls yazdım gırdım 40 kısıden 5 tane rog var ılk tıer donumu aldım aglayasım geldı vanılla gunlerım aklıma geldı mopun vanılladan hıc farkı yok adamlar yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 vallahi vanillada bir parça epic alacağız diye bi tarafımızı yırtıyoduk daha 89dan geliyorsa epicler bence pek benzememiş. Önce mavi diziyoduk dungeonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 lvl 89 da kıytırık yeşil mavi lerle world boss kesiyorsun, epic alıyorsun ve vanilaya benzemiş diyorsun taş olursun valla, 40 kişilik raidlere girmek için aylarca mavi arardık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 epic olunca ne oluyo ki? onemli olan statlar degil mi? renklere fazla takılmıssınız siz, sekilcilikten vazgecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 vallahi renk de önemli bence bir silah epicse epic oluyordu. Hakikaten mutlu oluyorduk ulaşınca. Level 90 bile olmadan epic almışsın yani ne anlamı kaldı. Bir de ben pvp ve pve setlerinin ayrı olmasına şu resilience geyiğine çok kılım. Eskiden iki seti istediğimiz gibi birleştirebiliyorduk istediğim setle istediğim yerde oynayabiliyordum. Hayvanlar gibi criticler vuruyorduk stamina önemliydi o zamanlar ben bunları seviyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kavga etmeyin cocuklar. Oyun zevkli. Ben de arkeolojiden ilk mavimi dusurdum. Heirloom gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar