Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

şimdi classic wow cd key aldığımızda tbc+wolk de almış oluyormuyuz yoksa hepsini almak gereklimi ? piyasada satılan 20-25 tl ye satılan keyler buna dahil midir ?

wow+tbc almis oluyorsun.
wotlk 25 tl mi ne.
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

şimdi classic wow cd key aldığımızda tbc+wolk de almış oluyormuyuz yoksa hepsini almak gereklimi ? piyasada satılan 20-25 tl ye satılan keyler buna dahil midir ?

lich king eklenti baketi classic pakete eklenmiş cata ve mop almak yeterli oluyormuş
Mesaj tarihi:
Haste said:

2 gündür nonstop oynuyorum 2 lvl atladım daha keyfini cıkarmak varken ölüyo adamlar işte az manyak diiller ..

2 gün nonstop 2 levelda başarı öyle deme sende az manyak değilsin...
Mesaj tarihi:
dun aksam level 89 oldum bakdım worldboss ıcın raıd kurulmus ınvt me pls yazdım gırdım 40 kısıden 5 tane rog var ılk tıer donumu aldım aglayasım geldı vanılla gunlerım aklıma geldı mopun vanılladan hıc farkı yok adamlar yapmıs
Mesaj tarihi:
lvl 89 da kıytırık yeşil mavi lerle world boss kesiyorsun, epic alıyorsun ve vanilaya benzemiş diyorsun taş olursun valla, 40 kişilik raidlere girmek için aylarca mavi arardık...
Mesaj tarihi:
vallahi renk de önemli bence bir silah epicse epic oluyordu. Hakikaten mutlu oluyorduk ulaşınca. Level 90 bile olmadan epic almışsın yani ne anlamı kaldı.

Bir de ben pvp ve pve setlerinin ayrı olmasına şu resilience geyiğine çok kılım. Eskiden iki seti istediğimiz gibi birleştirebiliyorduk istediğim setle istediğim yerde oynayabiliyordum. Hayvanlar gibi criticler vuruyorduk stamina önemliydi o zamanlar ben bunları seviyordum
Mesaj tarihi:
Ben vanillada ilk epicimi almak için baya uğraşmıştım alınca da mutlu olmuştum lan oha epic diye o zaman tadı çıkıyor bence. Neyse yine world pvp olayı canlandıysa ve ortalıkta şehir dışında insan varsa o da bir şeydir. Cata Wotlk çok kötüydü BC de eh işte idi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...