tinu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ben beta da beğendim de , 0 dan 90 a kadar nasıl kasarım bilmiyorum :) çok hızlı xp alınıyor diyor herkes ama yinede dayanabilir miyim bilmiyorum, böyle direk 80 den felan başlataydı iyiydi.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hiç oynamadım yeni halini demiştin. sıkılırsan sadece 60-80 arasında sıkılırsın. ha küllüm sıkılırım yok diyorsan niye oynuyorsun ki o zaman hehe. eğlence olayı bu, sıkıntıya gerek yok.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Her şeyden önce, WoW'u hala oynayan ve yeni expansionla ilgili yorumlarını paylaşan insanların arasına gelip de "lol o da oyun mu lan sdf şöyle tekdüze böyle dandik" argümanını sunmak biraz gerizekalıca bir uğraş. Herkes vaktini hangi oyuna harcayacağını seçme özgürlüğüne sahip. Kimi bildiği şeyi bırakıp yenisini denemeye üşenir, kiminin zevki ona daha uygundur, kiminin arkadaş grubunun ağırlığı WoW'da kalıyordur falan filan. Kişi WoW yerine daha çok keyif aldığı bir oyun bulduysa, vaktini WoW forumuna girip ona bok atmak yerine kendi oyunun forumunda yazarak, ya da direk yeni oyununu oynayarak geçirebilir diye düşünüyorum. Benim oynadığım kadarıyla, GW2'nin combat ve PvP sistemleri WoW'dan gerçekten daha iyi. Fakat bu durum Conan ve kısmen WAR için de geçerliydi, şimdi ise durumları ortada. Bir oyun belli başlı parçalarıyla değil, tümüyle oynanıyor. PvE'si, atmosferi, hikayesi, client optimizasyonu, oyuncu kitlesi, ödeme mantığı gibi birçok element var işin içinde. WoW çıkalı neredeyse 10 sene oldu, arada kaç tane büyükbaş diye beklenen oyun eskitti, şimdi de büyük heyecanla beklenen ve GW1'den belli bir kitlesi bulunan GW2 ile ciddi ciddi karşılaştırılıyor. Bu bile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor aslında. Hala da çok boku çıkmış değil, yani 9 senelik oyunda alt açmak isteyene hala en fazla %35 xp bir bonus tanınıyor, o da 85 karakteri ve level 25 guildi varsa ve önceden saatler ayırırsa. Bir level bile avantadan verilmiyor. Başka bir oyun olsa şimdi her 85'i olan 40'tan falan başlıyor olurdu. Diğer yandan 9 yıllık oyunun aynı heyecanı, aynı yeniliği vermesini bekleyemezsiniz. Oyun sektöründeki genel tembelleşme eğilimiyle de birleşince insanlar oyundan sıkılmaya başladı, bunlar da her şeyin kolaylaşmasına sebep oldu. Diğer yandan hardcore kitleyi de küstürmemek adına heroic raidler falan türedi, bence mantıklı işler bunlar. Şu anda ekstra bir kolaylık var, o da aylardır yeni content eklenmediği için herkesin her altının item level'ının "aşırı yeterli" olması. Bir oyunun daha iyi olan taraflarının, kötü olan taraflarına ne kadar ağır bastığı da bireylerin neye ne kadar önem verdiğiyle ilgili. Yani tekrardan "zevk meselesi" noktasına varıyor konu. Onun için böyle saçma tartışmalara, sertliklere gerek yok. Bu gece 1'de isteyen GW2'sini oynar, isteyen yatar uyur, isteyen Pandaria'ya koşar :p Editler, typolar falan.
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Hacim, Turkuz biz. Herkes bizim istedigimizi yapacak. Yapmak zoruda. Yok oyle isteyen GW2 oynasin, Conan oynasin. Herkes bizim gibi dusunmek zorunda.
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/272/907/dc1.jpg
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Wow 'un avantajı her sene üstüne koymasıdır herhalde. Yeni çıkan oyunlardaki eksiklik bir süre sonra yapacak birşeyin kalmaması oluyor genelde. Hele wow 'dan geçmişseniz eğer bu kısıtlamalardan sıkılıyorsunuz, Vanilla + BC kadar content li bir oyun bile çıksa (ki bence bu kadar content i bir anda verebilmek bişe başarı) bu oyuncular için yeterli olmuyor.
tinu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 her sene hep aynı tartışmalar olur, wow un neredeyse 10 senedir konuşuluyor olmasının tek sebebi, pve sistemidir, tank dps healer çerçevesinde dönen guildlerin boss kesme yarışı, tier setler, grafiklerin akıcılığı, hikayesi, vs... 10 yıl boyunca bu akıcılıkta wow mantığında bir pve oyunu yapılamadığı için hala wow konuşuluyor.
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Evlat gibi oldu artık. Yarın akşamüstü alır, eve gider sessiz sakin kurar, lvl85 karakterlerden birini gözüme kestirip leveling'e başlarım. 2 hafta sonra gene bırakırım. Ama evlat gibi işte, orada bi' yerde duruyor, silemiyorsun hayatından.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben de bugün patch işini hallederim öncelikle gerisi nasılsa acelem yok ağır ağır. Bu arada yeni kıtaya nasıl gidiliyor bir yazsanıza. Ogrimardan falan direk portal var mı veya quest ilemi gidiyoruz nasıldır? Biraz bilgilendirin bu yaşlı ama diri sert cahili.
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 MoP aktif olduğunda oyunda olursan ya da daha sonradan girersen, wow dünyasında nerde olursa ol otomatik quest eklenecek quest loguna. Eğer bir sorun olursa ya da quest logun 25 questle dolu ise Varian veya Garrosh'a gidip questi alabilirsin. Sonrasında quest seni yönlendirecek zaten.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Nasıl resetlenmeyecek, eski honor ve justice'ler belli bir orana göre gold'a dönüşecek diye biliyorum ben. Edit: 4000 cap'ini aşanlar dönüşüyormuş sadece, puan başına 35 silver'mış sanırım.
ses Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Asgard said: monk açıyomusunuz gençler?nasıl monk betacılar!!!!?
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Dönen döndü zaten valor reseti sırasında. Honor ve justiceleri 4000'den fazla olan varsa o fazlalık gene golda dönüşür. Ama 4000 honor-justice aynen kalıcak.
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 ee, bütün justice ları heirloom a yatırdık dönüşecek diye :) 4k kalsaydı fena olmazdı yani.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ya şimdi bu account bölümündeki WoW cliectı indirdikmi pandaria da inmiş oluyor degilmi başka bişi indirmeyecek bize yeterli yani. İlla patch ile update yerine temiz kurulum yapayım desem mesela.
kaczynski Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 benim bildiğim yeterli oluyor ama tam 22 gb o client. yüklenmek bilmiyor meret.
kthxbye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Baggio said: Her şeyden önce, WoW'u hala oynayan ve yeni expansionla ilgili yorumlarını paylaşan insanların arasına gelip de "lol o da oyun mu lan sdf şöyle tekdüze böyle dandik" argümanını sunmak biraz gerizekalıca bir uğraş. Herkes vaktini hangi oyuna harcayacağını seçme özgürlüğüne sahip. Kimi bildiği şeyi bırakıp yenisini denemeye üşenir, kiminin zevki ona daha uygundur, kiminin arkadaş grubunun ağırlığı WoW'da kalıyordur falan filan. Kişi WoW yerine daha çok keyif aldığı bir oyun bulduysa, vaktini WoW forumuna girip ona bok atmak yerine kendi oyunun forumunda yazarak, ya da direk yeni oyununu oynayarak geçirebilir diye düşünüyorum. Benim oynadığım kadarıyla, GW2'nin combat ve PvP sistemleri WoW'dan gerçekten daha iyi. Fakat bu durum Conan ve kısmen WAR için de geçerliydi, şimdi ise durumları ortada. Bir oyun belli başlı parçalarıyla değil, tümüyle oynanıyor. PvE'si, atmosferi, hikayesi, client optimizasyonu, oyuncu kitlesi, ödeme mantığı gibi birçok element var işin içinde. WoW çıkalı neredeyse 10 sene oldu, arada kaç tane büyükbaş diye beklenen oyun eskitti, şimdi de büyük heyecanla beklenen ve GW1'den belli bir kitlesi bulunan GW2 ile ciddi ciddi karşılaştırılıyor. Bu bile ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor aslında. Hala da çok boku çıkmış değil, yani 9 senelik oyunda alt açmak isteyene hala en fazla %35 xp bir bonus tanınıyor, o da 85 karakteri ve level 25 guildi varsa ve önceden saatler ayırırsa. Bir level bile avantadan verilmiyor. Başka bir oyun olsa şimdi her 85'i olan 40'tan falan başlıyor olurdu. Diğer yandan 9 yıllık oyunun aynı heyecanı, aynı yeniliği vermesini bekleyemezsiniz. Oyun sektöründeki genel tembelleşme eğilimiyle de birleşince insanlar oyundan sıkılmaya başladı, bunlar da her şeyin kolaylaşmasına sebep oldu. Diğer yandan hardcore kitleyi de küstürmemek adına heroic raidler falan türedi, bence mantıklı işler bunlar. Şu anda ekstra bir kolaylık var, o da aylardır yeni content eklenmediği için herkesin her altının item level'ının "aşırı yeterli" olması. Bir oyunun daha iyi olan taraflarının, kötü olan taraflarına ne kadar ağır bastığı da bireylerin neye ne kadar önem verdiğiyle ilgili. Yani tekrardan "zevk meselesi" noktasına varıyor konu. Onun için böyle saçma tartışmalara, sertliklere gerek yok. Bu gece 1'de isteyen GW2'sini oynar, isteyen yatar uyur, isteyen Pandaria'ya koşar :p Editler, typolar falan. şunu ayrı bir başlık olarak açıp sticky yapmak lazım. Bu arada türkiye saatiyle kaçta açılacak mop ?
Öne çıkan mesajlar