smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 valla senelerdir mmo oynarım .aha bu patlayan mmo ların hepsini aldım oynadım. Gw2 çıkacakmış ama alıpta oynamam,ha tutar ayrı konu ama wow un yerini alamaz betada görüyoruz o akıcılık yok olmuyor hiç bir oyun o akıcılıgı veremiyor,o içerigi veremiyor,oyun içi yapacak okadar çok şey var ,raid falan demiyorum tamamen casual im ben! sadece raid finder vs. kullanırım geri kalan zamanımı 6 sene sonra bile karakter kasarak quest okuyarak geçiririm.achi kasarım,meslek kasarım ,dag tepe bayır gezerim,halen gezerim. panda da kasıcam her türlü kasarım ne koşucam lan raid peşinde wow daki casual ortam hiç bir oyunda yok kimseye muhtaçta olmuyorsun,panda paketi bu konuda daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 pokemonlar da geliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 peki lvl kasmaktan baydık diyelim 85 lvl karakteri parasıyla panda ve monka çevirebiliyormuyuz acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 diablodanda sogudum sımdı 2 ay ıcın diablo oynamaya degmez alsammı almasammı hos kredi kartımı kapadım acc her an kapanabılır kapanabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 tinu said: peki lvl kasmaktan baydık diyelim 85 lvl karakteri parasıyla panda ve monka çevirebiliyormuyuz acep Geçen sefer class olarak değilde direk goblin/worgen e çevirmeye izin vermişlerdi sanırım. Achivement felan yapmazlarsa adamlar açısından zaten sıkıntı yok. Yeni class diye 1.5 ay'dan önce yapamazsınızda diyebilirler tabi, yada direk izin verirler raidlere monk girsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bu arada Cata oynamamış varsa, oyunu bayağı değişik bulacağı kesin. Quest yaptığınız yerler hep değişti, artık dandik dandik questi bitirmek için 5 harita değiştir olayları felan kalmadı. Hepsini wotlk mantığına döndürdüler ve bazı questler cidden bayağı zevkli. Lvl atlamak olayını angarya olarak görmeyin diye söylüyorum, hatta continent ide kendiniz seçebilirsiniz kalimdor da da 1-60 oynayabilirsiniz eastern kingdoms da da. 2 continent inde 1 den 60 a kadar quest hub ları mevcut artık. Muhtemelen en sıkıcı gelecek yer outlands, zira hiçbir yenilik yapılmadı orayı geçince yine devam edersiniz. Heirloom lar (sizinle beraber seviye atlayan ve bonus xp veren parçalar) varsa bazı yerlere hiç uğramıyorsunuz bile. Bu arada barrens questlerini tavsiye ederim western filmlerindeki posta arabası sahnesini yapmışlar mesela =P Ayrıca uzun aradan sonra başlayacaksanız birinden scroll of resurrection isteyin, direk 1 karakterinizi lvl 80 yapıp başlayabiliyorsunuz. Kendinizin aktive edip başlamasından çok daha avantajlı olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Artık oynamıyor olsam da (gerçi ara ara giriyorum) wow'un bitene kadar tüm paketlerini alacağım. Pokemon mokemon, yıllarca oynadık, onun da tadına bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Darksun said: Bu arada Cata oynamamış varsa, oyunu bayağı değişik bulacağı kesin. Quest yaptığınız yerler hep değişti, artık dandik dandik questi bitirmek için 5 harita değiştir olayları felan kalmadı. Hepsini wotlk mantığına döndürdüler ve bazı questler cidden bayağı zevkli. Lvl atlamak olayını angarya olarak görmeyin diye söylüyorum, hatta continent ide kendiniz seçebilirsiniz kalimdor da da 1-60 oynayabilirsiniz eastern kingdoms da da. 2 continent inde 1 den 60 a kadar quest hub ları mevcut artık. Muhtemelen en sıkıcı gelecek yer outlands, zira hiçbir yenilik yapılmadı orayı geçince yine devam edersiniz. Heirloom lar (sizinle beraber seviye atlayan ve bonus xp veren parçalar) varsa bazı yerlere hiç uğramıyorsunuz bile. Bu arada barrens questlerini tavsiye ederim western filmlerindeki posta arabası sahnesini yapmışlar mesela =P Ayrıca uzun aradan sonra başlayacaksanız birinden scroll of resurrection isteyin, direk 1 karakterinizi lvl 80 yapıp başlayabiliyorsunuz. Kendinizin aktive edip başlamasından çok daha avantajlı olduğu kesin. 85-90 arası questleri sevmedim ben. çok sıkıcı geldi. wrath daki questler çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Uzun zamandır '' oyun '' denince midem bulanıyordu da. Yine WoW'a karşı bir özlem oluştu bende şu sıralar. MoP çıkınca bende dönsem mi, bir keşişte ben açsam mı demeden edemiyorum. Hatta hayal ediyorum böyle şu an karakterimin tipini falan, hayali bile çogüzel sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 karekterı monka cevırek ıstesek zamanı varmı yoksa oyun cıkınca dırek yapabılecekmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 direk izin vermezler, goblinler içinde aynısını yapmıslardı sonra o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben anlamadim soruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 demek istediği şu, mop çıkar çıkmaz undead mage karakterimi monk mage yapabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 izin veriolar, catada goblinle worgenede izin vermislerdi monk mage ne ya .P panda mage o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 uheuhe monk mage pig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Wowa multiclass gelse baya eğlenceli olur aslında. Mage priest, warrior rogue falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 axedice said: Wowa multiclass gelse baya eğlenceli olur aslında. Mage priest, warrior rogue falan. bu haliyle balance sorunsalı var abi. multiclass'ta dengesizlik tavan yapar bence pvp'de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 hiç update lere bakmadım açıkçası, panda ve monk diye 2 yeni race gelicek sanıyodum.. /fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Uzundur betaya girmemiştim. Dün biraz pokemon oynadım. Elbette WoW için saçmasapan şeyler ama gene de eğlendirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 opening cinematic için sadece dakikalar kaldı.. Hayırlı olsun http://www.youtube.com/watch?v=wvYXoyxLv64&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 mmo da blue post vardı agostos 28 de cata gıbı oyunu actıv edecekler mop gelıncede oyınlar alanlar devam edebılecek ama tam okuyamadım pada fılan bısıler demısler acılacak dıye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Yeni talent sistemi falanmı ? ... aktif ediyolardı exp cıkmadan umarım öle yaparlarda acarım bende acc yi kapalı 6 aydır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Onu bunu bilmemde ret paladin feral druid mist monk 3vs3 de çok iş yapabilir gibime geliyor. Bilmem yanılıyormuyum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Digital deluxe edition aldımda, mail şöyle başlıyo Your order should ship within the next 2-3 business days(weekends and holidays excluded; shipping of Battle.net Authenticators may take up to 3 weeks) bide authenticator mu yolluyolarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar