Gangren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 placeholderdır o rakamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://i.imgur.com/pRBxV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Emeğe saygı, moplusu var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 mmo-champion.com'da verilen rakamın ileride düzeltileceğini düşünüyorum. 25k'lık gözüken malzeme (Something Expensive), 2,5k olur gibi geliyor. O zaman makul olur hepsi. Yoksa bu görünenlerle değil uçan panter, yürüyenine bile binemeyiz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bende launcher açılmıyor, aynı sorunu yaşayan oldu mu? Arkada agent.exe falan çalışıyor ama launcher yok. Bir süre sonra agent.exe de kapanıyor falan. ProgramData içerisindeki battle.net klasörünü de sildim ama bi işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 http://www.thedailyblink.com/comics/2012-03-21-285.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Gold ile veya çinlilerden ap yapıpta beta alan varmı acaba? kaçyüzbinmiyon kişiyi davet ettiler, bizde tık yok :) icphedia said: Gold ile annual pass alanlara en son gönderiyorlarmış. :) Kara listeye eklemiştir blizz onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bende var beta. ilk gün girdim bi sonra girmedim bi daha. 85 86 questlerine başladım ama bıraktım spoiler olmasın zevki kaçmasın diye. pandayla hopladım zıpladım yeter işte. hiç bir şey yok. bir şey kaçırmıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aha gelmis uu uuu cok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bu 250 binlik paketler sadece annual alanlar için di mi? diğerlerine gelme olasılığı hiç yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ya sadece annual pass alanlarin hepsine vermeleri bile zor olacak diyorlardi. digerlerine sira gelse de cok gec gelir diyorlardi fakat annual pass yaptirmamis olup gidenler de oldu daha once forumlara gore. o yuzden her an gelebilir ama cok da umutlu olmamak lazim gelecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 us versiyonu indirmistim buradaki linkten. giremiyorum simdi. onu eu'ya cevirmek icin bir islem yapiliyordu ama bulamadim, bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 dün beta göndermişler, bugün de karpuz kabuğu :) Hello, We are writing to inform you that, regrettably, due to a payment issue related to one of the accounts you “referred” via the Recruit-a-Friend system, the free month(s) subscription issued to your account has been disabled. Please note that this is not a penalty for your account, but it may require you to update your subscription details if you wish to continue to play. However, the duration of your World of Warcraft Annual Pass has been extended accordingly so you can still take advantage of this special promotion. Please note that we can only discuss this issue with the “referred” account with the account owner of that account, and unfortunately, we will be unable to answer any of your questions relating to that account. If your referee has any question or concerns, (s)he can contact us using the Blizzard customer service website: https://eu.battle.net/support/ticket/submit For more details about the Recruit-a-Friend system, please visit the FAQ located at: http://eu.battle.net/support/en/article/483 Regards, Customer Services Blizzard Entertainment Europe http://eu.battle.net/wow/en/ ekim e kadar raf vardı ne güzel :) 2-3 ay önce arkadaşa SOR atmıştım, onun için 1ay vermişler. 14Mayıs ta da kapatırım diyor ödemezsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://www.mmo-champion.com/content/2735-Druid-Symbiosis-Spells-Temple-of-Kotmogu-Preview-Galleon-Raid-Blue-Posts Evet, Demonic Circle: Portal kullanan Resto druidlerimiz, Divine Shield açan ve Spirit Wolves summonlayan Feral druidlerimiz, Healing Touch ile kendini healleyen Magelerimiz ve dee üzerinde Rejuvenation ile gezen Warlocklarımız olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 blizzard ticketlara bile cevap vermiyor bokunu çıkardılar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mageler şahane. 8200 spellpowerlı mage ile shatterda atılan Frostbolta gel. http://g1204.hizliresim.com/w/h/4gzrk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 gerçek frostbolt bu değil biliyorum ben de sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 su rakamlara artık bi dur desinler,3 sıfır mı atıckalar nabıcaklar, 135k hp mob nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bu ucuk rakamlar rahatsiz edici bir boyuta geldi artik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 onun tartışmasını malesef bitti artık... bebeler "ben 1,000,000 vurmak istiyom yaaaaa :( :(" dedi, blizzde ellemedi. Ne güzel item squish gelicekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Adamlar tembel doğru düzgün değişik bişe yapmıyolar, diğer şirketlerde düzgün bi oyun yapmayınca blizz çuvalla para götürmeye devam ediyo, panda da level 90 olup 1 ayda raidler bitince sıkıcak herzamanki gibi, ama yapıcak bişi olmadıgından (bu tür oyunların hastaları için) oynamaya devam edices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Pandada raidler disinda yapicak cok fazla sey olucak, batarsa raid finder yuzunden batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 koysunlar şu interface e bi seçenek, tickleyen rakamlardan son 2 haneyi görmesin. mis gibi 624 vanilla frostboltu ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 sımdı bu Thrall evlenıp kayboldu ya acaba dıyorum garrosh kafayı yıyıp org aldıkdan sonra sakına thrall ve manıtası kucagında bebeklerı ıle gelmesın ? Lk gıbı son anda garrosh keserken fılan pat dıye cıkmasın? pandanın cıkmasına 6-7 var desek anca 9 ay hamılelık surse? tam zamanında ısde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 thrall ve bebeklerini okuyunca aklima shrek geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar