Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Şuan AP sahibi olanların hemen giricek diye bir durumu yok. Şuan epeyce karıştı ortalık.Talep çok ama herkesi aynı anda alma durumlarıda yok ama almak zorundalarda. Bence herkes aynı anda giremicek ilk gün girenler şanslı. Valla nasıl yapacaklar bilmiyorum ama millet çıldırmış durumda forumlarda ben AP yi ilk gün aldım hala inv yok diyende ağlıyor 2 gün önce aldım diyende.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

1 milyona yakın adam var diyorlar. bi server 10k adam alsa en az 60 70 server açmak zorundalar.

ha umrumda değil, baştan çatır çatır bağırmasalardı beta vercez diye.

1 milyon annual sattik tesekkurler dedikleri gun demistim panda beta baslangicinda insanlar qq'ya bogacak herkesin girmesi mumkun degil ilk etapta diye adsa.

annual disinda beta kazanan varsa gidip bir de loto doldursun o sansla dfg (ozel invitelar haric f&f, media, blizzfan site gibi :p).
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam bıraz betaya bakdımda makınem artık yaslanmıs yenılemeye karar verdım, hem diablo3 hemde mop kaldıracak ozellıklerı full acıp hight yada medium oynasam dıyorum nasıl makıne sızce? hepsıburada pahalı su ankı satıs fıyatı 600 dolar buna kdv dagıl sızce alınmaya degermı cunku tanıdık bır marka degıl karar veremedım

http://www.hepsiburada.com/Liste/pro2000-prog6000led20-core-i5-2400-310ghz-4gb-500gb-2gb-vga-20-led-masaustu-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd57032&categoryId=34

not:kendı ekranım var o yuzden ekranını almayacagım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya AP yi MoP için alan zaten salaklık yapmış çoğu d3 için aldı yoksa betaya girsem ne girmesem ne 3 gün önce girmişim 5 gün sonra girmişim ve bir zahmet blizzarda da hak verin 1m oyuncu aynı anda beta yapmayın etmeyin AP alanlar zaten giricek insanlar niye bu kadar QQ luyor anlamış değilim ergenler gibi
Sosyal ağlarda paylaş

qqlayanlar komik official forumlarda, qqlayanlara blizzard hakli soz vermedi! diyip fanboyluk oynayip belki blizz postlarimi gorur de betayi verirler hemen ehieki diye savunanlar da komik. olay komik zaten sadf.

blizzard da nerden dedik online olur olmaz beta giris izni diye sovuyodur ahah ders olmustur. 1 milyon annual sattik tesekkurler diyip insanlari betaya wave wave alacam diyorsan bana gore gerzekce de olsa gelecek qqya ses cikaramazsin iste fdg. official forumlar aglama duvari. scamlendik dolandirildik diye topicler almis yuruyor.

neyse gelsin 2-3 gun bakar cikarim detaylica, zaten su an cogu sey kapali, gorulecek de pek bisi yok arkadasin betasiyla hizlica baktim.

zaten ekpaket gelince 2 ayda somuruluyor betada gorup hic etmeye luzum yok icerigi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...