pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yeni bir iğrençlik musikisi daha ,gerçi yeni gördümde harbi iğrenç lan bu hangi sınıfa giriyor müzik olarak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 alamancı işte. da adamı niye öldürmek istiyorsun anlamadım, bırak yaşasın istediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ismail yk'ya niye sürekli bok atılıyor anlamıyorum gören de dünyanın en kaliteli müzikleri bizim sanatçılardan çıkıyor her gün tvlerde imba şarkılar dönüyor sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 o da ekmeğinin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 saygı duyarım o zaman :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben seviyorum bu adamı hakkaten de ekmeğinin peşinde ben ne müzik satacaksa onu yapmaya çalışıyorum diyor açık açık bir sürü de enstrümanı baya iyi çalıyordu tuzu kuru olduğunda çok güzel işler yapacak hepiniz şaşıracaksınız. yav dedi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 saygı duymuyorum ancak nefret de etmiyorum adamdan. saygı duyulacak bir iş yapmıyor çünkü. Türk Kültürüne, müziğin gelişimine bir şey katmayan adama neden saygı duyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 asıl igrençlik bu herifler dub fln yapmaya başlayınca başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 adam kendi tarzını yaptımı yaptı tamam np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 2-3 yıl önce dükkanın karşı apartmanında bi kadın vardı, winampa bi tek ismail yk-allah belanı versin koymuş sonra repeat demiş gibi sabahtan akşama kadar çalıyordu allahsız karı. Sinirden kaç kez matkap kırıp elime kaçırdım kırık matkap ucunu karının yüzünden. Bu işten en kârlı çıkan da arka mahalledeki sağlık kabini olmuştu böylece. Müzik yok, pansumana para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Sereglin said: asıl igrençlik bu herifler dub fln yapmaya başlayınca başlayacak. yaparsa cankan yapar ultimate alaman http://img507.imageshack.us/img507/9223/cankan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XCizd5Wrc8w&feature=related LIKE A BOSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Laorx said: yaparsa cankan yapar ultimate alaman off unutmuşum bunlar feci olur bir de popping dance fln da yaparlar kliplerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 reyou said: http://www.youtube.com/watch?v=XCizd5Wrc8w&feature=related LIKE A BOSS. adam orkestrayi gezdi lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 mal olduğu gerçeğini değiştirirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iyide sen neyi degistirmeye/ispatlamaya calisiyosun? ne diyelim, tamam ulan adam mal, tu kaka, gebersin olsun, surulsun bu memleketten mi diyelim. kendine yandas medyami ariyon napiyon? dinleyeni var dinmeyeni var yani irade senin kulak senin, sevmiyosan cek fisi bitsin yane. amma nefret dolmussun adama ahauahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 disardan mal gozukuyor ama, rp yapan ekmek parasi pesinde olan bir adam da olabilir. turkiyede nice jazzci abilerim de gulbenin bengu'nun arkasinda fln caliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sereglin said: asıl igrençlik bu herifler dub fln yapmaya başlayınca başlayacak. OHOHOHO DİREK ÖLÜM lakin bunu söyleyen sensin Sezgin şaşkınlıklar içerisindeyim dub seviyosun ya dinliyosun bi de falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 pinkporing said: mal olduğu gerçeğini değiştirirmi? Mal degil mallari abuse ediyor adam iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 senko said: disardan mal gozukuyor ama, rp yapan ekmek parasi pesinde olan bir adam da olabilir. turkiyede nice jazzci abilerim de gulbenin bengu'nun arkasinda fln caliyorlar. abi iyi doğru söylüyorsun da, o adamlar müziğe birşey katarken, bir yandan da para kazanıyorlar. ama bu adam hiçbir şey yapmıyor. ondan dolayı bu adama sempati duyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 OLM o video ne lan adam yardırdı gitti, bağlamayla yargıladı herif sldkfjhnasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Lyvanna_Dolores said: Sereglin said: asıl igrençlik bu herifler dub fln yapmaya başlayınca başlayacak. OHOHOHO DİREK ÖLÜM lakin bunu söyleyen sensin Sezgin şaşkınlıklar içerisindeyim dub seviyosun ya dinliyosun bi de falan :( ya iyi de yurtdışında bile dub yayıldıkça bozulmaya başladı. bir skillrex edasıyla bize de bulaşır yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 dub bozulmaya basladi? abi dogarken bozuktu zaten sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ismail yk dan kendisini küçük görenlere tokat gibi cevap geliyor. iyi dinleyin http://www.youtube.com/watch?v=xRy5DHW59KI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Popçulara genel bi flaming yapmaya başlarsak sonu gelmez. Bunun serdar ortaçı var bilmemnesi var. Kitliyorum gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar