Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Töbe töbe marmaris

sempaticik

Öne çıkan mesajlar

Red, birincisi müşteriye karşı yapabileceği en büyük terbiyesizlik, ikincisi çalıştığı mekana zarar veriyor. Zaten marmaris büfeden birşey almıyordum ama artık hiç almam bu saatten sonra. Sempaticik'in bir daha sipariş vereceğini de hiç sanmıyorum.

Tam dayaklık işte o çalışan. Sınırda falan değil hani. Böyle temiz döveceksin...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da kosuyolunda siparis getiren eleman evin tam karsisinda olmasina ragmen dukkan 30 dakikadan uzun surede getirmisti siparisi.Ve sacma sapan tip birakilmayacak kadar yuksek miktarda bir para ustunu bozuk yok diyip cebe atmaya kalkmisti.

Ben de yemeksepetinden puanlarini dusuk verdim ve notumda da bunun resmen kasitli yapildigini soyledim. Ertesi gun sabahtan kapi caldi eleman para ustumu getirmisti ben de aferin adamlara dedim tekrar siparis veresim geldi , bir de baktim ki beni banlamis herifler. Yemeksepeti telefonla aradi bu restoran size servis yapmayi reddediyor falan dedi. Adamlarin muduru de hem suclu ve yuzsuz cikti yani. O gun bugundur asla sakiz bile almam.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de istanbul hadi neyse, küçük sehirlerde bi nane vermiyorlar ölsen de açlıktan, kapalı heryer. adamların yüzünden manevi huşu dalga dalga çarpıyor sana...

goldbären said:

no more içinde espri olmayan troller atan balonlu üyeler

sene 2011.. hala trollemenin ne olduğu hakkında hezeyanlar... dnftt *insert komikli şakalar*
olmadı yine dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...