aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lan adam kapina kadar yemek getiriyo bi de yuzune mi gulucek, muamele de ceksin istersen. burda meksikali geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Red, birincisi müşteriye karşı yapabileceği en büyük terbiyesizlik, ikincisi çalıştığı mekana zarar veriyor. Zaten marmaris büfeden birşey almıyordum ama artık hiç almam bu saatten sonra. Sempaticik'in bir daha sipariş vereceğini de hiç sanmıyorum. Tam dayaklık işte o çalışan. Sınırda falan değil hani. Böyle temiz döveceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lan ordaki meksikalilar kurban olsun burdakilere. orada da ka defa siparis verdim, hepsi de guleryuzluydu. gerci orada tip kulturu var ondan olabilir sdf. bahsis verince surratsiz olmayacaksa verelim parasini adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Beyler Isparta'da yaşıyorum, soruları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 oruç tutun olsun bitsin. no more suratsız servis elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bana da kosuyolunda siparis getiren eleman evin tam karsisinda olmasina ragmen dukkan 30 dakikadan uzun surede getirmisti siparisi.Ve sacma sapan tip birakilmayacak kadar yuksek miktarda bir para ustunu bozuk yok diyip cebe atmaya kalkmisti. Ben de yemeksepetinden puanlarini dusuk verdim ve notumda da bunun resmen kasitli yapildigini soyledim. Ertesi gun sabahtan kapi caldi eleman para ustumu getirmisti ben de aferin adamlara dedim tekrar siparis veresim geldi , bir de baktim ki beni banlamis herifler. Yemeksepeti telefonla aradi bu restoran size servis yapmayi reddediyor falan dedi. Adamlarin muduru de hem suclu ve yuzsuz cikti yani. O gun bugundur asla sakiz bile almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 omigod said: oruç tutun olsun bitsin. no more suratsız servis elemanları. abi inanılmaz mantıklı bir açıklama yaptın. nasıl aklıma gelmemişti helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Dönerciden döner siparişi veriyodum okul zamanı, adam her seferinde okul bitti mi diye soruyodu. Ertesi gün istiyorum yine soruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 no more içinde espri olmayan troller atan balonlu üyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Keşke ben manyağım öğlen söylüyorum akşam iftarda yicem sanane deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 abi off hiç beceremiyorsunuz trollemeyi. tribe başladığı an "kardeş sen bizi oruçsuz kafir sandın ama yeğenimin bir şeyler yemesi lazım, kemoterapi'den yeni çıktı çocukcağız" diyeceksin, içine oturacak. 3 gün insan içine çıkamama garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çok ayip hemen şikayet et ve işinden olsun çocuk.tövbe tövbe denirmi ayıp ne kadar ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi de istanbul hadi neyse, küçük sehirlerde bi nane vermiyorlar ölsen de açlıktan, kapalı heryer. adamların yüzünden manevi huşu dalga dalga çarpıyor sana... goldbären said: no more içinde espri olmayan troller atan balonlu üyeler sene 2011.. hala trollemenin ne olduğu hakkında hezeyanlar... dnftt *insert komikli şakalar* olmadı yine dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 TD)Pentagram said: çok ayip hemen şikayet et ve işinden olsun çocuk.tövbe tövbe denirmi ayıp ne kadar ayıp. İroni tutmamış bu sefer ı ıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 marmaristen niye yemek söyledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sempaticik said: Ögle yeme için marmaris büfeden siparis verdim, getiren cocuk yemegi verdikten sonra kapiyi kapatirken " tobe tobe " dedi.. Mahalle baskisi mode on.. Hem de istanbulun göbeginde.. okuyamadım soruldumu sorulmaımı bilmiyorum da kapıyı hangi vaziyette açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 cok da farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Llama said: okuyamadım soruldumu sorulmaımı bilmiyorum da kapıyı hangi vaziyette açtın duştan çıkmış, beline kadar havlu. omuzlarda su damlaları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 boxer varmış aradan sallanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 arkadan cıplak bayanlar geçiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ee o zamanda töbe töbe yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 peki ramadan olmasa töbe töbe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Çocuk titreyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Üstlerinde krem şanti ellerinde buzlu badem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bahsis icin zannettim ilk girdigimde sonradan ramazan oldugu aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar