Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 AptiQuant adlı Kanada firmasının yaptığı “IQ ve Tarayıcı Kullanımı” isimli çalışmada 16 yaşın üzerindeki 101 bin 326 kişinin IQ değerleri kullandıkları internet tarayıcılarına göre gruplandırıldı. Yeni Medya Düzeni'nin haberine göre, çalışmanın sonucunda 2011 yılında hâlâ Internet Explorer 6 kullanan insanların ortalama IQ değeri 80 civarında iken Firefox ve Chrome kullanıcılarının ortalama 110; Opera ve Camino kullanıcıları ise ortalama 120 IQ değerine sahip olduğu ortaya çıktı. Aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi kullanılan Internet Explorer versiyonu yükseldikçe ortalama IQ değeri de hızla yükselmekte. Araştırmanın asıl anlatmaya çalıştığı nokta ise yüksek IQ değerine sahip insanların daha çok araştırmaya, yeniliğe ve gelişmeye açık olmaları. Bu özellikleri nedeniyle de yeni çıkan bir güncellemeye ya da uygulamaya karşı direnç göstermek yerine uyum sağlamayı tercih ediyorlar. kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25237787/ ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Muhahahahahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ahahahhaha abi dunyanin en gerzek arastirmasi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 arama yapmayanların IQ'su 87'ymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ops, pardon. İnternete baktım sadece açıldı mı diye, browser başlıkları burada oluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 haklısın zaten ya, ben olsam ben de buraya açardım. Oraya açanın IQ'su da 56'ymış :P ayrıca cidden çok mal bi araştırma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 opera kullanıyorum iyiyim galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 operanin avarage i ben yukseltiyorum sanirim 145 IQ ile.. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 FİREFOXS MU KROMN MU? tartışmasına düşenlerin iqsu denkmiş. nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Araştırma tırt çıktı, sevindimiz boşa gitti. http://www.chip.com.tr/konu/ie-kullananlar-aptal-degilmis-ve-resmi-aciklama-geldi-aptiquant-sakaydi_28432_3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 said: Araştırmanın asıl anlatmaya çalıştığı nokta ise yüksek IQ değerine sahip insanların daha çok araştırmaya, yeniliğe ve gelişmeye açık olmaları. Bu özellikleri nedeniyle de yeni çıkan bir güncellemeye ya da uygulamaya karşı direnç göstermek yerine uyum sağlamayı tercih ediyorlar. ahhahahah adam bildiğin fail oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 hay allah gerge bizden zeki değil mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 en iyi olduğumuzu hep söyledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hemen opera indirip kurdum ki iq um yükselsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben hepsini kullanıyorum desem :D o zmn sayıları topluyozmu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 gülüşünü yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 opera silkince biz de mi silkelemiş sayıldık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 "En az bilinen browserı kullanan en zekidir" olayı baya saçma zaten de, IE kullananların IQ'su nispeten düşüktür yani kesin, çok araştırmaya gerek yok. İşyerinde sadece IE ile açılan arayüz falan kullanan varsa onları tenzih ederiz de, gerisi gayet genellenesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben explorer kullanan arkadaşlarıma gidip chrome kuruyorum bunu kullanacaksın diye, dolaylı yoldan iq'larının gelişmesini sağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Opera kullanımında artış bekliyorum ben. Seneye göreceğiz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 abi kim düşürüyor opera kullananların ortalamasını çıksın konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 4 gün once bu araştırmanın sahte oldugu duyruldu bu arada http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2011/08/110803_ie_eq_hoax.shtml?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar