Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 deadwoll said: @Rewendor, aile baskıcı değilse yok öyle bir şey, ben evi olan ya da yurtta kalan adamlardan daha özgürce yaşadım üniversite hayatımı. Üstüne evin/yurdun harcamasına gidecek para da cebime kaldı, ne istersem alabilme/yapabilme özgürlüğüm oldu yıllarca. ailemden zerre baskı görmüş değilim, fazlasıyla rahattım çocukluğumdan beri. yine de yurt ya da öğr. evinde kalmanın olayı bambaşka. kat kat rahat oluyo. baskı değil, sorumluluk olmadığı için. gece 5te 6da eve gitme rahatlığı var bir kere, kimseyi uyandırma derdi yok. abik gubik sporlarla rahatça ilgilenip kendi başına tatiline çıkıyosun, gözleri arkada kalmıyor, ne yaptığını bilmedikleri için korkmuyorlar sana belli etmeseler de. eve alkollü dönüyosun (aile evine dönünce kızacaklarından değil, ama onlara ayıp olmasın demek ayrı.) kafana estiği zaman eve dönmeme olayı var arayıp da "bu akşam yemekte yokum" diye haber falan vermiyorsun. yaşam tarzını kafana göre belirliyorsun kimse bağ olmuyor sorumluluk falan yok. üni.de aile evinde kalınmaz. kalan da yazık eder üni rahatlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kişisel tercih tabi.şu yazdıkların bana çok abidik sebepler geldi.yani yazdıklarını gorunce off niye ögrenci evinde yaşamadım diye düşünmedim dsfs ögrenci evinde kızlar teklif edio falan desen bellki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Oturdum okudum, aynı şeyleri ben de yapmışım 6 yıl boyunca. Abidik gubidik sporlar klasmanında rugby oynadım hatta. Bence siz ailenizle bir aradayken kendinizi özgür hissedemiyorsunuz, sıkıntıya giriyorsunuz. Ben aksine ailem varken daha rahat, huzurlu oluyorum. Bu arada yalnız yaşama kavramı bilmediğim bir şey değil, senede 3-4 ay yalnız yaşıyorum bizimkiler yazlığa vs. gidince ve hayatımda değişen tek şey elime aldığım süpürge oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 tek kaldım universite yaşamım boyunca. kalabiliyosanız tek kalın guzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: kişisel tercih tabi.şu yazdıkların bana çok abidik sebepler geldi.yani yazdıklarını gorunce off niye ögrenci evinde yaşamadım diye düşünmedim dsfs ögrenci evinde kızlar teklif edio falan desen bellki ahah öğrenci evinde kızlar teklif etmiyo da, öğrenci evine kız atabiliyosun, yurda da bi şekilde sokuyosun. aile evinde yaşıyosan (burada müzik giriyor:) "yooo faiiil forevaaaaa" deadwoll said: Bu arada yalnız yaşama kavramı bilmediğim bir şey değil, senede 3-4 ay yalnız yaşıyorum bizimkiler yazlığa vs. gidince ve hayatımda değişen tek şey elime aldığım süpürge oluyor. o zaman sen zaten öğrenci yaşamı yaşamayacakmışsın, sorun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Acaba rahatça kız arkadaşını ya da o an takılacağı hatunu ailesinin evine getirebilen var mıdır?Var mı yani bu şekil bi aile yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 solo ev > all milletin sorumluluğunu düşünmüyosun evini iraden dışında bok götürmüyo aldığın viskiyi 4 yıl sonra bile yerinde bulabiliyosun salonunda çirkin kıllı bi herif gezmiyo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 evet pasta sana yüzde yüz katılıyorum.Tok yaşarım aç yaşarım,pis olurum temizlik yaparım hepsi bana kalmış.Evde bi bok yaparken ya da biri gelecek olduğu zaman evde kalan diğer insanı düşünmek yok.MİSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sen sus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Senden mi izin alıcam konuşurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Pasta said: solo ev > all milletin sorumluluğunu düşünmüyosun evini iraden dışında bok götürmüyo aldığın viskiyi 4 yıl sonra bile yerinde bulabiliyosun salonunda çirkin kıllı bi herif gezmiyo mis +3424 bu inanılmaz bir şey gençler. yaşamayan bilemez. kız olsaydım herhalde tek yaşamış biriyle evlenirdim. bence bir erkek tek yaşamadan tam olarak "olmuş" sayılmaz, bu kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 alıntılşayıp durmayın kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Allah kısmet ederse seneye bende tek yaşıycam ya oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Pasta said: alıntılşayıp durmayın kan hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 karşıma çıkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 normal ev şıkkı yok. normal evde tek başımıza yaşasak olmuyor mu, illa öğrenci evi mi olmak zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 öğrenci değil misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sevgiliyle yaşama seçeneği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 sevgili dediğin arkadaş kavramının bir alt kümesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 2 veya daha fazla sevgili secenegi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kız kardeşimle birlikte 2 kişi paşalar gibi kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Hocam erkek misin?Gerginlik olmuyo eve kız getireceğin zaman falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ailemle aynı şehirdeyiz fekat 3 kişilik öğrenci evinde kalıyorum. elemanlar yakın arkadaş zaten herkes herşeyi dilediği gibi yapıyor karışan kuruşan birşey yok. güzel şey öğrencilik vesselam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 RamsesII said: Hocam erkek misin?Gerginlik olmuyo eve kız getireceğin zaman falan? asil gerginlik dediginin tam tersi olunca olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Abi iki türlü de olur,ben kız kardeşinin açısından baktım olaya.İki tarafta gerilebilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar