Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bizim okulda otostop kültürü vardı lisansta, rahat rahat çeker istediğin yere giderdin. Kampüs ülkedeki en büyük kampüs olunca zoraki zaten. Y.Lisansta benim de arabam oldu, kampüs ufak da olsa 1-2 defa otostop çeken gördüm aldım arabaya. Yoldan otostop çekenleri kendi güvenliğimi düşünerek almam da kampüste öğrenci olduğu belli insanları düşünmeden alırım. Ama otostopun da belli bi edebi adabı var. Öyle otoparkta zoraki duran adama gidip sorulmaz. Zaten konuşarak çekilmez. Rahatsız edici durumdur, her gün her gün olunca şikayet etmeleri gayet normal. Zoraki durmadığı yerde parmağı kaldırırsın geçen arabaya, istemiyorsa zaten durmaz, durursa da gideceği yere göre sorar binersin. İnerken de bi zahmet teşekkür edersin. Yoksa böyle beni de şuraya bırak diye gidip sormak zoraki geliyor, zaten baştan hayır diyen insan için her gün her gün bu muhabbetle karşılaşmak hoş olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 -Deno- said: benim bir tane arkadaşım da üniversitedeyken asistanlardan birine otopark'da hocam bir bakar mısınız diye sırtına dokunmuş. kadın ağır deli falan galiba, disipline vermiş arkadaşımı taciz etti diye. niye dokunuyo abi kadına, sağır mı kadın?.. ağır tepki vermiş disiplin falan ama.. dokunmasın yani aklfsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Okul nerede chemical? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R8kLgJmC7IE böyle dokunmuş hocaya arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 beni sopalarla dövüp şile yoluna atmadıkları sürece otostop çekmem herhalde okul yeditepe muhtemelen yada maltepe cebimde 2 lira oldugu zamanlar oluyodu.eve bırakıcak arkadşım oldugu halde yürürdüm genelde.arada tamam ulan bırakın hadi diye atlarım.arkadaşta olsa yancılık hosuma gitmiyor EDDARD STARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Alıncak tip var alınmıcak tip var. Chemical pics or.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 lan koltuğun mu eskiycek yoksa terörist miyiz? de, vur kafasına iki tane, bin arka koltuğa hadi gazla de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 okul içinden adam alınır da dışarıdan alınmaz. hırlısı var hırsızı var. Herif silahı bıçağı çeker gaspa girişir, her şey olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Dartanian said: Alıncak tip var alınmıcak tip var. Chemical pics or.... chemical : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahah arabayla uzerine uzerine surerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 kemikılı arabasına almayan adam bilime ihanet etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 milleti taciz edip birde beni niye şikayet ediyorlar diyemi soruyorsun :) 19 veya 19C ye bin git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Hahahah kemikıl arabam olsa ezerdim seni yolda ya, o derece seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ben işin şikayet boyutunu merak ettim. Ne dediler acaba şikayetçiler ? Sonra okul yönetimi chemi nasıl buldu, cheme ne dedi ? Uyarı mı yaptı ceza filan mı verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 otoparkçıya ALIN BUNU demişlerdir.otoparkçıda okula söylemiştir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ya otostop şehir içinde almam ama kampüs içinde öğrenciyi almamayı anlamam. Bilkent o açıdan iyiydi allahtan nizamiyeden çok çekmişliğim var yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 o kadar kişi adama haksızsın deyince gelip bi daha bişi yazamamış das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahaha ulan chem, tam karaktersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ben geçen aldım birini viaporta bırakmak için karı sigara yaktı hiç sormadan dedim söndür onu bi daha da almam otostopçu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu arada konusu geçiyor madem kayışdağının ve ulaşımın da bir soru sorayım; yeditepeden taksim tarafına arabayla ulaşım ne kadar sürüyor? toplu taşıma araçlarıyla ne kadar sürüyor? okulun servisleriyle nasıl oluyor/ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 1 kere gittim arabayla medium trafikte 50 dakika sürdü sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 adamın yaz okulu dediği de çift anadal için yaz okulu hani kalmışetmiş öğrenc,i ststüsünde de değil eheh doğa sen en iyisi al mukavvaya gideceğin yeri direk yaz hiç sözlü olarak muhatap olma insanlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hedehodohop said: Dartanian said: Alıncak tip var alınmıcak tip var. Chemical pics or.... chemical : Bu ne olm, Heri Potır'ın Türkiye şubesi hesabı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hedehodohop said: Dartanian said: Alıncak tip var alınmıcak tip var. Chemical pics or.... chemical : http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1241.jpg " alt="" /> Adamlar haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Aklıma direkt bu geldi http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/fakir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar